Pluspunten
goede schoenen, ook modieuze, voor mensen met voeten die extra aandacht vragen. Goede persoonlijke advisering, rekening houdend met de vraag van de klant.
VerbeterpuntenBen er pas één keer geweest op aanbeveling van mijn buurvrouw. Ga zeker terugkomen. Zal het melden als ik een suggestie heb.
Pluspunten
Het grote assortiment en de deskundigheid van het personeel. Niks is te veel en maar trap op en af!
Pluspunten
aandacht voor de klant, gekoppeld aan vakkennis en uitstekend beeld vormen van de klant tijdens het adviesmoment.
Pluspunten
Vriendelijk ,duidelijk ,rustig,en de koffie is heerlijk!
VerbeterpuntenZou ik niet weten.
Pluspunten
klant is koning.
Verbeterpuntenvoor website zou het goed zijn om maten te kontroleren en dan erop zetten bv: valt klein/groot uit. neem contact op.
Pluspunten
er was een foutje gemaakt in de verzending, maar probleem goed en snel opgelost. Verder snelle bezorging en geen verzendkosten. prima!
Pluspunten
ze namen de tijd voor mijn moeder
Pluspunten
men neemt de tijd en denkt mee met de klant,zodat zij plezier zal hebben met de aanschaf van schoenen of laarzen waarvan nu een mooie collectie aanwezig is
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Er werd serieus aandacht besteed bij wat ik wilde.
Pluspunten
Goede collectie schoenen, ook voor moeilijke voeten. Supersnelle levering.
VerbeterpuntenKan er geen benoemen.
Pluspunten
Snelle service goede kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Vriendelijke en vakkundige verkoopsters.
Schoutenstraat 14
1211 BM Hilversum
Van Schijndel Schoenen is al sinds 1927 gevestigd in het centrum van Hilversum. Onze ruime collectie schoenen, met veel aandacht voor pasvorm, bestaat uit dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken. Van Schijndel Schoenen heeft alles-onder-één-dak! Voor degenen die in onze geheel vernieuwde winkel komen voor wandelschoenen, warme pantoffels, trendy sneakers, elegante laarsjes of speciaal aangemeten schoenen tot zij die extra aandacht of behandeling willen voor hun voeten. Onze vriendelijke medewerkers kunnen samen met de voetspecialisten (pedicures, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker, oedeem therapeut) een vakkundig en passend advies aan u geven.