Pluspunten

Ruime overzichtelijke winkel met keuzes in merken en lengte en breedte maten. Vriendelijk personeel met kennis van zaken.

geen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goede service.

Geeb

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Het was mijn eerste ervaring met uw zaak. Opvallend deskundig en vriendelijk personeel. Prima uitleg gekregen. De schoenen nog te weinig kunnen dragen om een oordeel te kunnen geven. een prachtige verdiende score.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Vriendelijke personeel en kennis van zaken

Als je gratis spullen mee geeft. Zorg dan dat het enige kwaliteit heeft. De stappenteller is van zeer slechte kwaliteit. Na 1 keer gebruik werkt het al niet meer

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Dat er wat ouder personeel werkt. Uitstraling van de winkel uitstekend!

Meer keuze betreft najaarscollectie wijdte h laarzen. Dus stoere en gekleurde laarzen.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Prettige winkel met veel keus voor de voet die meer zorg nodig heeft!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Kennis van zaken, aandacht voor de klant.

Vorig jaar een paar schoenen gekocht die ik niet meer schoon kan krijgen. Er zitten een soort ophaaltjes in het leer waar zand en vuil in zit. Zelfs met schrobben en een wassen in de wasmachine bliven ze vies. Ze zijn verder nog prima. Normaal gebruikt. Dat vind ik eigenlijk niet kunnen. De verkoopster had ook geen tips.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

schoenen voor mensen met en ook zonder probleemvoeten adviezen op alle fronten, ook podotherapeut en pedicure

geen, ga door op het ingeslagen pad

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

ondanks drukte in de winkel met aandacht geholpen en was geen moeite teveel. Zo hoort het maar gebeurt het niet vaak

ik zou de etalage wat aparter , uitdagender/opvallender inrichten

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Men kent de klant en weet welke merken en schoenen geschikt zijn voor de voeten van de klant. Men denkt mee bij de wensen van de klant. Altijd een warm welkom, ook als je lang niet geweest bent.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Goed advies over het passen van de schoen. Zeggen ook als het niet past. Nemen de tijd voor je en zijn bereid om vaak op en neer te lopen. Denken met je mee.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

zeer snelle levering

foto van de schoen was onduidelijk. Gelukkig had ik hem ergens anders goed kunnen zien.

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Heb vooraf gebeld over de schoenen op voorraad waren, dat waren ze heb op de website besteld, levering meteen de volgende dag, super gedaan en zo hoort het !

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik heb rockport in Berlijn gekocht en is super schoen. Van Schijndel ken ik dus niet maar dat jullie ze leveren is super.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super snelle levering en communicatie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle reactive op mails

de communicatie met PostNL: in mijn bevestigingsmail stond een verkeerde link, waardoor het leek alsof mijn pakketje nog niet onderweg was, terwijl het al voor me klaar stond op het afhaalpunt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Durea schoenen voor 89 jarige moeder al eerder dit jaar bij jullie gekocht, nu via mail overleg en advies gevraagd over sandalen voor moeder ook van Durea . Vandaag schoenen gepast en mijn moeder liep heel goed op. Goed advies geweest !! Bovendien prima verpakt en verstuurd, fantastisch!!

Eigenlijk niet voor jullie , maar postnl stond een dag te vroeg aan de deur en ik hoorde de bel niet, met als gevolg kaartje in de bus, en de onzekerheid of de eerdere door jullie gestuurde bezorgtijd wel klopte. Maar dat bleek uiteindelijk de juiste tijd te zijn. En de bezorger die de 2e keer kwam, sprak ik hierover en die deed of hij het niet begreep.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Vraag via mail na paar dagen uitgebreid beantwoord en vrij snelle levering. Ook fijn dat schoenen in webwinkel ook nog in voorraad waren. Goed uptodate dus.

Misschien iets sneller de mail beantwoorden. Had ook een dringende vraag kunnen zijn.

Schoutenstraat 14

1211 BM Hilversum

Over Van Schijndel Schoenen

Van Schijndel Schoenen is al sinds 1927 gevestigd in het centrum van Hilversum. Onze ruime collectie schoenen, met veel aandacht voor pasvorm, bestaat uit dames- en herenschoenen van gerenommeerde merken. Van Schijndel Schoenen heeft alles-onder-één-dak! Voor degenen die in onze geheel vernieuwde winkel komen voor wandelschoenen, warme pantoffels, trendy sneakers, elegante laarsjes of speciaal aangemeten schoenen tot zij die extra aandacht of behandeling willen voor hun voeten. Onze vriendelijke medewerkers kunnen samen met de voetspecialisten (pedicures, podotherapeut, orthopedisch schoenmaker, oedeem therapeut) een vakkundig en passend advies aan u geven.