Heel gebruiksvriendelijk en het resultaat was top!
Heel leuk om te geven. De ontvangen was er blij mee.
Werkt heel fijn. Via de mail met een link kan iedereen z'n eigen pagina maken, ideaal! Je kunt het heel makkelijk op je telefoon doen. Het resultaat is prachtig. Super mooie kwaliteit! Het is was prijzig maar dan heb je wel ECHT iets moois.
Makkelijk recepten en persoonlijke tesksten in te vullen. Foto s uploaden is ook makkelijk. Er komt binnen de afle ertijd een mooi verpakt receptenboek in doosje binnen. Voir een huwelijk hebben wij ruim 80 inzendingen gehad en dat is daarmee een kostbaar mooi boekwerk geworden.
Een leuke cadeau om gezamenlijk te maken. Erg persoonlijk en leuk om te geven. De ontvanger was er erg blij en vond het één van de leukste cadeautjes. De service was TOP!
Wat geef je een collega die na jaren dienstverband een nieuwe uitdaging aangaat? Waarmee je samen veel werkplezier hebt gehad en mooie uitdagingen hebt getackeld? Juist ja, een boekje vol herinneringen aan haar ex-collega's, dat ook nog eens praktisch is bij haar grote hobby: barbecueën. Het receptenboek was een groot succes. Komende zomer hopen we natuurlijk uitgenodigd te worden... :-)
Een toepasselijk cadeau voor iemand die erg van koken houdt. Wel een beetje lastig bij het invullen van de ingrediënten dat je alles een voor een moet invullen.
Het was leuk om te maken en te geven. Ik ben blij dat ik het heb gedaan. Zeker voor herhaling vatbaar. Wat wel lastig was voor de genodigden was het invullen van de ingrediëntenlijst. Te weinig plaats voor alles.
Vanwege het afscheid van een collega hebben we gezamenlijk een receptenboek gemaakt. Het totale concept is super! Digitaal invullen is ontzettend makkelijk volgens een vast stappenplan en kost je hooguit 10 à 15 minuten. De vragen kun je aanpassen gericht op de persoon, wat ook heel fijn was. Het receptenboek was na de laatste druk op de knop ook snel in huis. Leuk verpakt met nog een extra kleine attentie erbij. De betreffende collega was laaiend enthousiast en kijkt terug op de mooie herinneringen van de afgelopen jaren. Wij raden 'Mijn Receptenboekje' ten zeerste aan als je op zoek bent naar een leuk naslagwerk vol met mooie herinneringen en recepten natuurlijk!
Leuke manier om iemand te verrassen, en een originele manier om een grote groep mensen erbij te betrekken.
Tussentijds had ik vragen, waardoor ik mailcontact heb gehad . Supersnelle en fijne communicatie. Snelle levering van het prachtige receptenboek, echt een aanrader.
Het programma werkt heel intuitief en makkelijk. Het resultaat is ontzettend mooi. Mooi verpakt ook!
Erg leuk kado in meerdere opzichten. Het maken van het boekje is eenvoudig en al leuk om te doen. Het daadwerkelijke resultaat is erg leuk, mooie Lay out en de kwaliteit is beter dan verwacht. Al met al een erg leuk kado !
Dit was mijn 2e boekje wat ik voor iemand hebt laten maken. Gewoon geweldig. Vrij makkelijk in te vullen door iedereen. Fijn om 1 persoon als regisseur te hebben. Zeer tevreden. Het geven is al een cadeautje opzich.
Leuk format, mooie vormgeving, snelle service.
Is voor veel gelegenheden verkrijgbaar
Het boekje ziet er mooi en professioneel uit. Mooie opmaak. Op mijn vragen werd heel snel gereageerd! Waarom het geen vijf sterren krijgt is omdat het (ondanks dat mijn boekje voor een bruidspaar was en dit ook gepromoot wordt) niet mogelijk bleek om de standaard-tekst ... 'mijn beste recept voor jou' aan te passen in 'mijn beste recept voor jullie' Het boekje wordt ook gepromoot als bv afscheidscadeautje voor een collega. Dan zou de tekst moeten zijn..'onze beste recepten voor jou' Er zou met niet veel moeite een extra format toegevoegd kunnen worden is mijn inschatting. KANS!
prachtig resultaat van verschillende recepten. Mooi receptenboek en heel eenvoudig te vullen.
Het receptenboekje is een leuke en snelle manier om iets leuks te maken voor een collega of vriend. Vooral de laagdrempeligheid en het gebruiksgemak sprak tot mijn verbeelding. In één woord Prima!
Het is een heel toegankelijk concept. Fijn dat je de vragen aan de deelnemers kunt aanpassen. Gemakkelijk om zicht te houden op hoe ver iedereen is. En een mooi product
Top kado voor mijn dochter die trouwde. Ze was zo blij. Het was een echte verassing. Ze waren ook ontroerd bij het lezen van alle gastenboeken. Ik heb wel wat werk gehad om iedereen te mobiliseren om mee te doen. Maar uiteindelijk is het een prachtig kado geworden en een fijne herinnering voor later.
Leuk als naslagwerk, een blijvende herinnering. Collega's gingen foto's van de recepten maken om zo ook een graantje mee te pikken van het leuke cadeau.
Het aanmaken van een boek is zeer gemakkelijk. Ook het steeds toevoegen van nieuwe mensen en het sturen van reminders is zeer gebruikersvriendelijk. Het beantwoorden van de vragen en het toevoegen van het recept leidde bij geen van de bijna 30 mensen tot vragen, dus ook dictees prima te doen. Het eindresultaat is mooi. Mooi opgemaakte pagina’s bescherming om de hoeken van de dikke kartonnen voor- en achterkant en ook nog eens leuk ingepakt.
Eenvoudig samen te stellen en een mooi resultaat.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.