Zeer goede ondersteuning, snel antwoord bij “technische” vragen, producten zoals beschreven (of beter), snelle verzending.

Schnelle, unkomplizierte Abwicklung!

Von der Bestellung bis zum Erhalt der Ware hat alles sehr gut funktioniert. Die Fleischmann Auto Rallye-Teile sind ebenfalls einwandfrei…..ich bin sehr zufrieden!!! Vielen Dank!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Good service delivered efficiently !

Website was clear, placing and receiving the order without problems, thank you !

Thank you!

Thank you!

Juiste product. Snel geleverd

Prima site, mijn oude politie Porsche 911 weer in perfecte staat. Heb de juiste producten daarvoor snel ontvangen.

Handige tips

Handige tips, goed plek om aan fleismann (retro onderdelen te komen

vlot en redelijke prijs, goed product.

Bezorgd snel en goed kwaliteit

Zorgeloos bestellen en ontvangen

Als ik iets specifieks voor mijn Fleischmann en slotcar projecten nodig heb kom ik bijna altijd bij het Fleischmann Paradijs terecht. Eenvoudig om iets te bestellen en vlotte levering.

Blijven rijden met Fleischmann!

Groot assortiment, duidelijke informatie en schappelijke prijzen.

Snel en flexibel

Snel en flexibel

Helemaal tevreden!

Alles goed geregeld!

Perfekt Super !

Trotz sprach Barriere problemlos! Ware Zop, Versand Top. Herz was willst du mehr! Beim nächsten Mal wieder und auf jeden Fall zu empfehlen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Perfecte Service.

Na een kleine vergissing van mijn kant, contact opgenomen met Fleischmannparadijs. Ze begrepen direct waar ik het over had en een vervangend onderdeel meteen Gratis naar me opgestuurd. Perfect, bedankt.

kan er op rekenen dat de bestelling correct behandeld wordt

positief

Goede website

Ik vind het leuk dat ik nieuwe onderdelen kan kopen voor mijn fleischmann baan die ik al ruim 55 jaar heb voor redelijke prijzen. Alleen de kappen en bodems van auto's vind ik wel prijzig . Gr Tom

Tevreden

Netjes geleverd, en de juiste onderdelen.

Precies zoals het hoort

Ja,

Had wat ik zocht

Goede en snelle levering

Besteld en 2 dagen later in huis, goed gedaan

Snel geleverd en precies wat ik zocht.

En een leuke complete website.

Erg goed

Ruim aanbod, snelle service en mooie site

Snellen service

Grote keuze goede prijs

Zeer prettig, duidelijk en accuraat!

Als je iets wilt weten hetzij inhoudelijk of advies, dan is Peter zeer welwillend je helpen cq te adviseren, maar vooral gezien de huidige tendens, als je hem belt, dan spreek je hem zeker, wat elders niet meer zo vanzelfsprekend is

Compleet assortiment en duidelijke site.

Billijke prijzen, goed verpakt, snelle levering en ruime keuze.

Brusselaan 22

5628TC Eindhoven