Gewoon goed

Bestelling makkelijk te plaatsen goed op de hoogte gehouden over de levering en netjes verpakt

Altijd een plezier om wat te bestellen.

Spulletjes altijd goed verpakt en redelijk snel ontvangen. Het klopt altijd alleen de laatste keer heb ik een verkeerde kap ontvangen wat niet overeen kwam met wat er op de site stond.

Zeer snelle en stipte service. Zeer professionele levering

Bare gode erfaringer med Fleischmannparadijs

Bare gode erfaringer med Fleischmannparadijs

• Vil du anbefale oss? Ja

Super service!

Als of je 50 jaar terug in een hobby/speelgoed winkel rondkijkt. En alles nog te koop ook!

Alles naar wens verlopen zowel het uitzoeken als de bezorging

Ik ben heel tevreden over de catalogus en de verzending.

Duidelijk web site

Blij dat ik hier alles nog kan kopen voor mijn fleischmann auto racebaan

Super service et livraison rapide

Super service et livraison rapide

Prima ,volgens verwachting. e

Goede website. Snel geleverd. Bedankt. Frits.

Juiste onderdeel snel geleverd!

Duidelijke website waar het gewenste onderdeel eenvoudig te vinden is. En snel geleverd

Keurig

Nette spullen, vlot geleverd.

Ik heb alles netjes en correct ontvangen. Goed verpakt.

Ik heb alles netjes en correct ontvangen. Goed verpakt.

alles goed verlopen

duurde iets langer als ik gewend ben, maar verder alles ok

Alles TOP

Gute Ware zum fairen Preis. Schneller und sicherer Versand. Gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vertrouwd adres met een ruime keuze.

Vrijwel alle onderdelen leverbaar om de Fleischmann vloot mobiel te houden. Verder een aardige keuze in andere slot car merken en zo nu en dan zijn er leuke acties. Kortom een echte aanrader!

Niet positief

Bestelling niet compleet ontvangen; wel gehele bestelling gefactureerd. Ten eerste dus verkeerd als aanwezige voorraad op de website, vervolgens als hij erachter komt dat onderdeel niet geleverd kan "vergeet" hij er iets mee te doen. Er zijn er ook die de klant meteen op de hoogte stellen zodat de bestelling wellicht aangepast kan worden(of wie weet, annuleert de klant de volledige bestelling wel) Maar nee, gewoon incompleet verzenden en de klant gaat vanzelf wel piepen... Hier ga ik dus nooit meer wat bestellen.

Product zoals beschreven

Product voldoet aan beschrijving en snel geleverd

Schon ein Shop der was bietet

Gut gerne kaufe ich wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

goede service

je wordt goed geinformeerd over de bestelling en wordt snel bezorgt

Snelle goed verzorgde levering.

Snelle goed verzorgde levering.

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop, snelle verzending en verzorgde verpakking. Ook erg reactief als ikzelf iets fout gedaan heb (korting code vergeten bij de eerste order), correcte facturatie.

Goede service en snel.

Service in Is goed en goed berijkbaar. Zending snel in huis. Veel dingen op voorraad

Vertrouwd, snel en correct

Zeer ruime keuze in Fleischmann onderdelen en een aardige sortering slot cars van andere merken. Kortom het is goed toeven op de site van het 'Fleischmannparadijs'.

Vlotte levering en bestelde spullen zien er goed uit

De levering is vlot verlopen en is keurig verpakt. De spullen zien er netjes en fris uit.

Brusselaan 22

5628TC Eindhoven