zeer teleurstellend!

Na het opmaken van een verbeterstaat, (€ 180,-) kon ik a.d.h.v. een 4-tal pakketten zien waarin te verduurzamen. Echter waren dit zeer technische omschrijvingen en opheldering hierover kon alleen per mail. heb een aantal concrete vragen voorgelegd, waarop ik vage antwoorden heb ontvangen, die alleen maar meer vragen opriepen. Tel. contact met betreffende adviseur was niet mogelijk. Na een aantal mailwisselingen was mijn conclusie; deze adviseur is niet competent en laat mij gewoon aan mijn lot over m.a.w. dank voor de opdracht en doe het maar met mijn vage antwoorden!! Voorbeeld; In de verbeterstaat stonden verbeteringen die niet uitvoerbaar waren voor mijn appartement zoals; het aanbrengen van een spiralo ventilatiekanaal. Na zelf een aantal leveranciers (die zij zelf hebben aanbevolen) gebeld te hebben bleek dit niet te kunnen omdat het bestaande kanaal bij de bouw (in beton) was meegenomen. Heb dit wederom voorgelegd aan Duresta met de vraag hoe ik nu verder moet met mijn verduurzaming.....kreeg ik als kort antwoord 'dit heb ik niet eerder meegemaakt! M.a.w. zoek het zelf maar uit!

goede ervaring

goede ervaring

Top service, top inspecteur, alles prima geregeld!

Hadden zsm een energielabel nodig ivm de verkoop van ons huis en de vorige op het laatste moment af zei. Jullie hadden op korte termijn plaats voor ons, gelukkig! De inspecteur was ook alleraardigst. Al met al een zeer goede ervaring! Bedankt allemaal.

Op zich goed, maar .....

Het moge duidelijk zijn dat ik weinig enthousiasme kan opbrengen voor het hele verschijnsel van energielabel zoals nu geïmplementeerd. Ervaring was goed als ik kijk naar zaken als gemak om een afspraak te maken en de prijs van het resultaat (als ik het vergelijk met wat ik verder hoor). Maar als ik zie wat er gedaan moest worden: grootste deel van de tijd werd besteed aan het opmeten van elk raam in het huis, dat moet toch op een andere manier via de bouwtekeningen te realiseren zijn?

Marktconforme prijs, houden zich aan de afspraken

Helemaal niets op aan te merken. Daarom dat Duresta ook de tweede keer in korte tijd een energielabel kon komen bepalen.

Snelle professionele service

Energielabel woning, geregeld binnen een week!

Zeer professioneel

Ik heb Duresta ingeschakeld voor het opstellen van een meetrapport voor de verkoop van een woning. Het rapport zag er heel overzichtelijk uit.

Pluspunten

Snelle afhandeling

Pluspunten

Snelle en goede service!

Pluspunten

- snelle en accurate service; - komen afspraken na; - plezierig contact.

Pluspunten

Duresta heeft voor Maasdelta de portefeuille ingemeten van het bedrijfsonroerend goed. De kwaliteit van het product en de bijzonder daadkrachtige en prettige manier van (samen)werken zorgt ervoor dat ik Duresta warm aanbeveel. De concurrerende prijs maakte het plaatje compleet. Ook de nazorg is excellent.

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice, nette prijs en had de resultaten snel ontvangen.

Pluspunten

Goede service, voordelig, en reageerden erg snel op mijn vragen.

Pluspunten

Snel én prima Service!

Pluspunten

Voordelig en hebben de resultaten snel opgeleverd.

Pisanostraat 55

5623 CB Eindhoven