makkelijk te bestellen

goed materiaal

Goed produkt

Makkelijk bestellen en snelle en complete levering

Gemakkelijke website met mooie kortingen bij grotere bestellingen. Altijd correct geleverd.

Perfect geregeld goede filters.

Goede en snelle levering top.

Zie onder

Jullie hebben gedaan hetgeen jullie hebben beloofd.

Ik ben goed geholpen

Ik had geen toegang meer tot mijn account. Via de chat ben ik goed geholpen ook al zaten er meerdere hobbels in.

Snelle levering, goede kwaliteit voor nette prijs.

Goed, vanaf bestelling tot aan levering. Daarnaast dit alles voor een goede priha

Goede firma. Goeie spullen

Topprodukten voor prima prijs.

Snelle service, goed product

Gewoon helemaal tevreden.

Prima snel en correct geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding

Prima en correct geholpen

Gaat vlot eens je een nieuw paswoord kan krijgen

Ik koop jaarlijks (of iets langere tussentijd) filters voor onze system D verluchtingssysteem. Ik had wel een probleem om paswoordreset uit te voeren. Bleef rondjes draaien. tenslotte is de informaticadienst van WTW dit jaar terug moeten tussengekomen. Tenslotte nieuw account aangemaakt en ze hebben beloofd om mijn vorige bestellingen over te zetten. Hopelijk volgend jaar geen probleem met huidig paswoord. levering was ook pas dagen later dan voorzien (maar het was ook blackfriday periode.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Fijne herinnering en snelle levering

Prettig om er aan herinnerd te worden en daarna snelle levering

Gemakkelijk te bestellen en snelle levering

Goede filters, gemakkelijk te bestellen

Bestelling verliep vlekkeloos

Het bestellen van de filters is uitstekend verlopen. Via track & trace zijn we op de hoogte gehouden van de verzending. Is in prima staat aangekomen.

Toppie

Snel en correcte levrring

Professioneel

Duidelijke website, makkelijke aankoop, correcte prijs, vlotte levering, goede kwaliteit. Kortom professionele service !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede en snel service

Goede WTW filters en snelle levering

WTW Filter Store levert goede filters en de levering verloopt zeer snel en correct. Met regelmatig een mooie aanbieding.

Goede uitleg via video.

X

Snel en zeer goed

Goed en snel

Product is snel geleverd en voldoet aan de verwachting.

Qualité, prix, fiabilité top

Berenkoog 67