Goede prijs en kwaliteit

Goede prijs en de kwaliteit is prima. Snelle levering, service mocht ik ook positief ervaren.

Fijne ervaring

Snelle goede levering.

Perfect zoals verwacht

Alleen maar positieve ervaringen

Altijd goed

Een WTW filter is nou niet echt een spannend product. WTW filterstore snapt dat en maakt het bestelproces om die reden eenvoudig. Je kunt ook je vorige bestelling gemaild krijgen en met een druk op de knop opnieuw bestellen. Super handig!

Totaalbedrag was een mooie deal

Goed betrouwbaar en mooie prijs

Perfecte service

Levering volgens afspraak

Alles was tip top in orde . Vlotte afhandeling.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Gemakkelijk te bestellen op op afgesproken dag geleverd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alternatieve filters voor mijn ventilatiesysteem. Doet wat het moet.

Prima snel geleverd

Snelle en kwalitatieve levering product

Nvt

Makkelijke website. Snelle levering. En je wordt goed op de hoogte gehouden van levering.

Super snel

Keurig verpakt en snel geleverd

goed en duidelijk

Goed en duidelijk

helemaal naar wens

Alles was prima geregeld, compliment daar voor !

Goed contact en alles prima geregeld.

Probleemloos geleverd

Slechte klantenservice

We krijgen 2 verschillende filters aan waarop niet staat welke g4 of f7 is. 2 maal moeten bellen, moeten bellen, en gechat om uiteindelijk het antwoord te krijgen dat het op de filter staat. Niet dus. Uiteindelijk hebben we aan de hand van de codes op de filteren zelf kunnen uitzoeken welke het was.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Ik had contact opgenomen met het bedrijf om intonatie te winnen.. de eerste persoon aan de telefoon was kort maar nam wel mijn vraag serieus door het door te spelen naar een collega. Ik werd netjes terug gebeld en krijg uitgebreide uitleg. Daarna nog een mail met de info. Na online bestelling snel in huis. Fijn contact gehad en goede service

Superfilters!

Superfilters en probleemloze snelle levering!

Berenkoog 67

1800 AL Alkmaar