Hey Lut Dank je wel voor je eerlijke feedback! Ik vind het super dat je me laat weten dat je het als raar en ongepast hebt ervaren, er zit ook wel wat in ... Mijn enthousiasme en het proberen van mensen een fijn gevoel te geven door ze extra liefde mee te sturen kan inderdaad voor klanten die mij niet (goed) kennen raar overkomen. Goed dat je me hierop wijst, ik heb daar zelfs nog nooit bij stil gestaan en ga op zoek naar een oplossing. Dank je wel.
Lieve Kirsten Dank je wel voor je lieve en kei leuke woorden!
Thanksssss!!!! Super bedankt dat je de tijd en moeite nam om me zo'n leuke review achter te laten ...
Dag Nicole Dank je wel voor je review! Ik wens je heel erg veel plezier met je Jafra make-up setting spray ;) Fijne feestdagen ... Liefs Sandra
Heyyy Werner Super tof om te lezen! Dank je wel om de moeite te nemen om me zulke leuke woorden achter te laten ... Ik was ook zooo blij dat ik je kon helpen en het is kei tof om te lezen dat ook jij er blij van werd ;) Hele fijne feestdagen en hopelijk mag je je cadeautjes snel weer terug zelf afgeven (alhoewel ik het wel kei plezant vond om deel uit te maken van jouw SECRET PROJECT!) Lieve groetjes Sandra
Hahaha! Het was echt dikke lol eh ... ik heb er kei hard van genoten! Ik apprecieer het enorm dat je zo'n leuke review schrijft (hartje!) Dikke merci voor jouw enthousiasme en positiviteit, I love it! Hele fijne feestdagen voor jou lieve Io ... X Sandra
Dank je wellllllllll ... wat leuk dat je me 10/10 geeft ;) Merci voor jouw bestellingen, jouw steun, jouw lieve woorden en omdat jij de allerliefste mama van de hele wereld bent! Dikke X
Hey Katrien Dank je wel voor je feedback! Ik ga er zeer zeker mee aan de slag, het proces is zelfs al begonnen ... al raad ik je nog niet meteen aan om al te gaan checken ;) Het is er op de moment nog een beetje een chaos, maar door jouw feedback komt er verandering en hopelijk binnenkort een zeer handige en kei duidelijke webshop als gevolg. Zeer waardevolle review dus, waar ik je mega dankbaar voor ben! Enthousiaste JAFRA groetjes Sandra
Ohhhh Mieke ... wat ontzettend fijn om te lezen! Kei kei leuk! Dank je wel dat je de moeite nam om een review achter te laten en vooral dat je er zulke lieve woorden in schreef! Geniet van jouw nieuwe spullen Liefs Sandra
Heyyyyyy Ineke Whoop whoop! Dank je wel voor jouw review en de leuke tekst die je achterlaat ;) Ik vind het stiekem zelf ook kei leuk om na te denken over de persoonlijke boodschappen voor iedereen en ben blij dat jij dat ook leuk vond! Enjoy your products X Sandra