Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Supper ervaring met Nova Vitae. Bij de op tijd ontvangen bestelling was iets mis met de seal dit is supper netjes opgelost door Nova Vitae. Dit geeft echt veel vertrouwen. Telefonisch contact opgenomen met Nova Vitae. Het was tijdens de lunch pauze en ik heb toen de voicemail ingesproken. Ik ben daarna teruggebeld met een duidelijke uitleg waarom er met de seal iets was misgegaan. Top service.
6 January 2024
Mark
Valkenswaard
Telefonisch contact over bestellingen verloopt altijd erg prettig. Is iets pas later leverbaar dan wordt er contact opgenomen. Leveringen altijd perfect en snel. Zijn er aanbiedingen dan zullen ze dat altijd aangeven m.b.t. de supplementen die je nodig hebt. Zeer prettig bedrijf en zeer prettige medewerkers. Complimenten van mij.
2 January 2024
O
D
Ben al klant zins jullie niet meer op de markt staan. Per telefoon is het fijne dat ik nog steeds persoonlijk contact kan hebben met jullie
25 January 2023
J.F.M.C Geertsen
Huissen
Je kunt altijd even bellen, hebben ook een therapeut voor advies
24 January 2023
Gerard
Amsterdam
Altijd snelle levering. Als ik iets niet kan vinden op de site dan neem ik contact op. Goede service en helpen verder bij vragen en bieden een eventueel vervangend product. Ik ben zeer tevreden.
24 January 2023
Stefani
Gouda
Goed advies, top service!
23 October 2021
Amanda
Ede
Erg goed U heb altijd een luisterd oor Wij zijn zeer te vrede
29 August 2020
Trudy kroon
Ridderkerk
Toen een product niet op voorraad bleek is er gebeld voor overleg, snelle verzending en terugstorting.
27 July 2020
Cora
Timmer
komen altijd met een oplossing als er een product niet leverbaar is, super vriendelijk altijd. heel blij met dit bedrijf.
24 July 2020
rebecca
voorschoten
Er bleek iets niet voorradig te zijn. Snel gereageerd en bestelling aangepast. Super service
17 July 2020
diana
Sittard
Snel en netjes, ene dag besteld andere dag in huis. Correct behandeld over de telefoon.
22 June 2020
C
Barneveld
Altijd zeer behulpzaam en prima produkten.
21 June 2020
Ripco
Winneweer
Duidelijke omschrijving van de producten. Goed telefonisch bereikbaar en men denkt mee. Minpunt is de trage en vaak niet goed werkende website. Hoop dat dit in de toekomst eindelijk eens verbeterd wordt.
16 June 2020
Els
Almere
Na mijn bestelling van de aanbieding zag ik dat de aanbieding een dag later pas ingaat. Toch heeft Nova Vitae mij de aanbieding gegeven. Heel fijn.
13 June 2020
Ruud
Almere
Ondanks een mailwisseling over mijn bestelling is een geheel ander product geleverd en dan ook nog met een lagere waarde dan ik heb betaald.
Beveelt niet aan
7 June 2020
Michiel
Leiden
Het fijne van Nova Vitae vind ik dat ze zowel via website als telefonisch te bereiken zijn. Mijn bestelling kwam super snel. Een minpuntje vind ik de snelheid van de site. Het duurt "eeuwen" in vergelijking met andere sites. Daarom ben ik dubbel blij met de goede telefonische bereikbaarheid en vriendelijke benadering.
31 May 2020
Jeanne Roos
Amersfoort
In tijden van corona supplementen besteld die vrijwel nergens meer te krijgen zijn. Ook hier was iets uitverkocht, maar kreeg een mail dat er na een paar dagen een nieuwe (kleine) voorraad zou komen. Het bestelde kwam idd heel vlot. Ben heel tevreden.
13 May 2020
Dineke
Bovensmilde
Alles goed geregeld, maar helaas regelmatig artikelen niet op voorraad of niet leverbaar (meer). Dat is jammer. Het zou beter zijn de webwinkel hierop aan te passen zodat je voor betalen een keuze kan maken. Nu heb je betaald en voel je je verplicht een ander artikel te kopen.
Beveelt niet aan
7 May 2020
Kees
Houten
Gekregen wat ik heb besteld, goed verpakt, brievenbuspakket (heel prettig) en snel geleverd. Bedankt!
3 May 2020
Heleen
Zwolle
Al heel veel jaren trouwe klant. Tot volle tevredenheid.
1 May 2020
Fons Poppe
Almelo
Op mijn vraag kreeg een supersnel antwoord, en eerlijke informatie.
28 April 2020
Cobie
's-Gravenpolder
Had iets besteld wat niet meer op voorraad was. Kreeg netjes een mail met een andere optie waar ik voor kon kiezen. Snelle reactie en snel verzonden.
27 April 2020
Natasja
Hoogezand
Diverse malen heb ik inmiddels besteld en consequent positief zijn mijn ervaringen.
21 April 2020
Angelique Dekker
POELDIJK
snelle service, goed geprijsde vitamine C 1 gram pillen, per 400, die gaan er nu snel doorheen ter preventie tegen rondvliegende virussen in deze biezondere tijd
17 April 2020
Connie
Amsterdam
Snelle levering tegen redelijke kosten
2 April 2020
R
Vlissingen
Vitaminen nodig? Bezorgd aan huis of op het werk?
Vroeger stonden wij op de markt, we reden ‘s ochtends door weer en wind naar markten in het land, waar we veel vaste klanten hadden. Dat werk werd gekenmerkt door lange dagen, hard werken, persoonlijk contact, ‘n praatje, u kent het wel!
Nu gaat alles via onze webwinkel, www.nova-vitae.nl of via telefoon/e-mail, maar nog steeds hebben wij onze trouwe klanten die al sinds jaren bij ons hun vitamines en mineralen kopen.
Ik hoop u snel te mogen begroeten als klant, ons team en producten zullen u niet teleurstellen!
Elleboog 1
6713KP Ede