Bijzonder minimalistische cursus. Demotiverende presentatie en inhoudelijk vol fouten. Slechte zaak

Dit zogenaamd gekwalificeerde bedrijf heeft een elearning training samengesteld die vol zit met fouten en onvolkomenheden. Daarnaast is de presentatie ernstig demotiverend en sluit maar matig aan op het centrale examen. Veel gebeld met VCA en steeds wordt er beloofd terug te bellen enz. Maar dat gebeurd niet. Zeer teleurstellend. Zou niemand dit product aanraden

• Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? Nee

Duidelijk

Goede uitleg en duidelijk geregeld

• Hoe beoordeelt u het lesgeven?
  • Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? N.v.t.

Goede duidelijke cursus

leerzame dag gehad met een goede inhoud

• Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? Ja

Was zeer snel geregeld en goed

Een goede prijs/kwaliteit. Cursus is duidelijk. Het enige is ik woon in Hongarije en kan geen adres invullen, ook niet van mijn firma. Verder alles prima.

Super!!

Alles duidelijk en helder. Prachtig regelen, en schitterend locatie met lekkere lunchen.

• Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? Ja

Veel informatie weinig overzicht.

De cursus was een drukke volle dag. Mijn docent was heel enthousiast en heeft de volledige dag met veel animo de theorie overgebracht. Helaas kreeg ik tijdens de pauze pas door dat er een online cursus was waarmee je je thuis mee moest voorbereiden. Dit heb ik nooit ontvangen dus dat maakte de dag wel iets uitdagender. gelukkig is het toch geluk.

Timemanagement

Heel duidelijk in E-learning waarbij je eigen tijd kunt bepalen om door te nemen.

Een goede zinvolle cursus

instructeur Rene is een topper, Die kan bij iedereen goed de aandacht erbij houden. Met een gezonde dosis Haagsche Humor. ik heb geen vervelende dag gehad.

Top cursus

Was een goede uitleg vragen maken wat kort zeer lekker eten

Personeel

Tijdens het afnemen van het examen heb ik het gedrag van één van uw medewerkers, belast met de examinering, als respectloos en onprofessioneel ervaren. De betreffende persoon hanteerde woordgebruik en een toon die niet passen binnen een professionele examenomgeving en die naar mijn oordeel als onbeschoft en grensoverschrijdend kunnen worden aangemerkt. Het gebruik van dergelijke bewoordingen is voor mij absoluut onacceptabel en staat haaks op de normen en waarden die men mag verwachten van een organisatie die examens en opleidingen verzorgt. Kandidaten dienen op een respectvolle, neutrale en professionele wijze te worden benaderd, ongeacht de omstandigheden. Ik hecht er waarde aan u te informeren dat ik deze ervaring zal meenemen in mijn afwegingen richting mijn zakelijke relaties en partners, die regelmatig bij uw organisatie examens en cursussen volgen of overwegen te volgen. Professionaliteit, respect en correct gedrag van examinatoren spelen daarin een doorslaggevende rol. Ik verwacht dat deze melding serieus wordt genomen en dat passende maatregelen worden overwogen om herhaling in de toekomst te voorkomen.

G

G

Top docent

Theorie enthousiast en leuk overgebracht. Interactie met alle cursisten in de zaal maakte het geen saaie zit.

Leerzaam

Goede uitleg van de instructrice. Weet de naam niet meer. Maar ze kwam uit Breda.

Gezellige ervaring

Geschikte mensen om de VCA te leiden. Duidelijk, vriendelijk en behulpzaam. Laptops traag, maar hier zal misschien ook wel een reden voor zijn. Bedankt en tot over 10 jaar!

• Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? Ja

Allemaal goed verzorgt tot in de puntjes!

Zeer goed en docente Marjella top!

Ontspannen en goede sfeer

Alles was goed geregeld en voorbereid. Dit zorgde voor een ontspannen en goede sfeer, waarin goed geconcentreerd het examen kon worden gemaakt. Enige minpunt was de lage snelheid van de laptop en de vrij kleine muis.

• Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? Ja

Nuttige, goed georganiseerde dag.

Wij hadden les van Majelle,zij was een prettige cursuslleider. Was een onderhoudende cursusdag.€

Goede instructeur

Ik mis duidelijke communicatie. Was mij niet bekend dat ik een boek kon krijgen ( kopen). Ook wist ik niet dat je het pasje digitaal krijgt en niet in echt( of heb ik iets niet goed gelezen.) Ik vind met zo’n cursus dat 15 personen het max is nu zaten we met 23 dit vind ik veel te veel. Als ik weer een cursus ga doen ga ik daar op letten hoe kleiner de groep des te beter. Het examen vind ik wel erg overdreven streng er mag niet eens een helder glas water op tafel staan.

• Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? Ja

Was top Jan dee het zeer goed

Ik vond het een mooie dag

• Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? Ja

De vca instructeur was de beste

Zorgde ervoor dat we met vliegende vleugels er doorheen gingen door veel aandacht op detai inplaats van het boekje doorlezen

Veel stof in korte tijd

de vragen in het boek matchen kwanopzet niet met de vragen in de E-learning en het examen. De belangrijkste stof wordt op een cursusdag in de na lunch “ dip” Er doorheen geknald. Misschien een andere verdeling

Goed en duidelijke uitleg

Gewoon een goed en duidelijk les materiaal

Alles was vrij duidelijk

• Hoe beoordeelt u het lesgeven? N.v.t.
  • Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? N.v.t.

Door de cursist bleef ik geïnteresseerd

Ik ben een man van de praktijk en heb altijd moeite met theorie. Door de manier van lesgeven van de cursist bleef ik geïnteresseerd en ben van mening dat ik daardoor zeker een hogere score heb behaald.

enthousiasme gedreven cursus

Heel blij dat ik de cursus gevolgd heb als voorbereiding op het examen, de "leraar" is een gedreven persoon die met veel enthousiasme en gedrevenheid iedereen aanhaakt in op zich droge stof

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn