Alles was goed geregeld, snelle uitslag en informatieve e-learning. Ik ben in een keer geslaagd, 50% van de tijd maar geïnvesteerd.
Ik heb mijn toets gelukkig gehaald
Duidelijke e learning.Goede uitleg van de onderwerpen en een handig proefexamen. Zou fijn zijn als er een tweede proefexamen is.
thuis examen anders dan exames ter plaatse kwam 1 vraag tegen van thuis cursus vind deze misleidend voor de cursiten op locatie
Goedemorgen, Via Kiyoh ontvingen wij bericht dat u de moeite hebt genomen om een reactie op Kiyoh achter te laten over uw ervaring van onze VCA cursus. Allereerst wil ik u hiervoor hartelijk danken! De examens die u thuis maakt, zijn proefexamens. Het examenbureau beschikt over 8.000 vragen welke random in het examen worden gebruikt. Vandaar dat u altijd andere vragen krijgt in het echt examen. Wilt u contact met ons opnemen om het een en ander te bespreken? Dat kan op telefoonnummer: 070 5146434 of via de mail [email protected]. Met vriendelijke groet, VCANederland
Heb het als heel leerzaam maar wel als een leuke cursus ervaren!
Een fijne cusus dag met goede begeleiding en uitleg en examen
Ik wist waar ik aan toe was en werd goed voorbereid op het examen die erna volgde
Mooie locatie ontbreekt je aan niets en uitleg was succesvol waardoor geslaagd.
De dag was leer vol de afwisseling tussen filmpjes en diepere behandeling door de cursusleider waren goed. Ook de voorbereiding van boek en E-learning gaf een goed gevoel en herkenning bij de behandeling.Nadeel van deze opzet is dat je na 8 uur cursus effectief 6 uur wat gaar gaat worden.
Ik heb de dag prettig ervaren, goede leraar. Het eten was erg goed en je werd goed verzorgd.
Zie boven.
Het examen en de locatie waren netjes op orde en duidelijk.
Hallo Zeker een aanrader goed geregeld en op je gemak alles door genomen Van de lesstof,Zeker goed uitgelegd. Dit is ook een vak om het goed over toebrengen Leraar( Dion brenders)???? Super
Duidelijke handleiding en dito E-learning aanbod. Het examen was wel iets pittiger dan de proefexamens.
goed en snel geregeld, overal in het land cursusmogelijkheden, prima prijs, nette examen-lokatie.
Deze cursus richt zich specifiek op de extra uitdagingen waarmee leidinggevenden te maken krijgen Dankzij VCA VOL e-learning kan thuis in het eigen tempo de voorbereiding op het VCA VOL examen plaatsvinden
Goed verlopen
De online training is een fijne methode om thuis te studeren op je eigen tempo. De communicatie is goed, je wordt goed op de hoogte gehouden via de mail.
De vragen op de examen waren heel verwarrend, maar met geluk wel gehaald met een score van 67%
zeet netjes bij van der Valk ontvangen ook in corona tijd lastig voor hun . kregen 1 uur minder cursus door de corona maatregelen maar daar loosde de cursus leider ons goed door .
Duidelijke cursus met goede uitleg en foto s en filmpjes ter afwisseling en verduidelijking. was niet saai om t e doen en ben in 1 x geslaagd
Geen enkele negatieve ervaring
Jammer dat het bestelde boek ietsje te laat arriveerde. Ook de toegezegde e-Learning voor VOL niet gehad. Waarschijnlijk te wijten aan mijn late aanmelding en Corona? Toch een aanbeveling waard. Doe Ronald de groeten.
Op examen gingen meteen de eerste 5 vragen over onderwerpen die niet zijn behandeld in de lesstof en/of examentraining. Er volgden nog meer waardoor ik een machteloos gevoel moest overbruggen. De training is niet compleet of up to date. Wel geslaagd maar meer door eigen logisch denkvermogen. Mijn ervaring is dat er te weinig leerstof is aangeboden.door vcacursus.nl ook de lesstof kwaliteit is niet echt bevredigend.
Goedemiddag, Hartelijk dank voor uw bericht! We waarderen het zeer dat u deze opmerkingen met ons deelt. Hierdoor zijn wij in staat om onze cursussen verder te verbeteren. Wij baseren onze cursussen op de eind- en toetstermen VCA van VCA Infra. De examens zijn hier ook op gebaseerd. Alle VCA eind- en toetstermen worden behandeld in onze elearningcursus. De eind- en toetstermen kunt u raadplegen via de volgende website: https://www.vcainfra.nl/b-vca-vol-vca-vil-vcu/. Tijdens het examen krijgt u, naast kennisvragen, ook toepassingsgerichte vragen. Dit betekent dus dat u bij het examen niet alleen de kennis moet kunnen reproduceren, maar dat u ook dient aan te tonen dat u uw kennis in de praktijk kunt gebruiken. Er zijn duizenden examenvragen en dus ook zeer veel verschillende praktijksituaties. Wij merken vaak dat het maken van deze vragen lastig is, maar elke examenvraag moet terug te herleiden zijn tot de lesstof in onze e-learning. Heeft u wellicht voor ons nog concrete voorbeeld van examenvragen die u niet terug heeft kunnen vinden in onze lesstof? Dan kunnen wij hier gericht een antwoord op geven. Wij zullen kritisch gaan kijken naar de formulering van onze vragen en de vraagvormen, fijn dat u dit aan ons terugkoppelt! Nogmaals hartelijk dank hiervoor! Met vriendelijke groet, VCANederland
Les materiaal is duidelijk. En er is veel ruimte voor vragen.