Duidelijk en vlot!

Aanrader!

Goede les gehad

Duidelijke uitleg in een dag!

Een goed en helder lesboek met fijne oefenvragen

Veel lesstof maar helder en duidelijk lesboek

Alles werd duidelijk uitgelegd, prettige sfeer.

prima geregeld en zeer duidelijk

prima duidelijk en een mooie locatie

Goed geregeld en duidelijke uitleg

cursusleider gaaf zeer duidelijke uitleg met veel praktijk voorbeelden

Examen is goed locatie is een stuk minder

locatie vind ik een stuk minder zeker als je een examen heb om 16.30 dan is het haast niet te doen met de auto ben een uur onderweg van Rotterdam zuid naar locatie straatweg.

ondanks Covid-19 verliep alles soepel

Gewelddadig

Goede ontvangst , genoeg pauzes met koffie , thee , diversen limonade, diverse chocolade.Lunch was genoeg en smaakvol. Leraar had veel kennis en met soms een grap en een grol wist hij de aandacht te behouden.

nog nooit z'n slechte cursus gezien

Wij zijn een stratenmakers bedrijf , en er is geen enkele of zeer weinig vragen die betrekking hebben op de stratenmakers branche maar heb wel een VCA vol nodig gewoon een dievenbende en geldklopperij allemaal

Top geregeld

Snel en goed geregeld

Gewoon netjes en correct.

Alles ging volgens verwachting. Alleen de start van het on-line examen was redelijk traag. Waarschijnlijk door een traag wifi netwerk. Ook de layout van het examen zou ietsjes beter mogen. Daar bedoel ik me dat de laatste vragen van het examen (5 stuks) niet goed zichtbaar waren op het scherm van de laptops. Er werd overigens wel op gewezen maar toch.

Prettige cursus, helder en duidelijk

Goed, was een lange dag maar op zich goed te doen

De VCA was goed

geen commentaar

Gewoon goed

Leerzaam

Ok en goed!

Wel veel vragen en te weinig tijd!

Het ging alles goed. Met het materiaal en lokatie.

Alles ging goed.

Heel duidelijk en inhoudelijk goed

Een hele goede instructeur die goed wist en kon toelichten waar de stof over ging. Duidelijk en makkelijk mee te werken online om alles voor te bereiden.

Simpel, eenvoudig en doeltreffend

snel de spullen, snel het examen en ook de locatie was naar mijn zin.

Heel de dag was goed Top

Dankzij bevlogen instructrice een leerzame cursuservaring

De instructrice die de cursus gaf was bijzonder energiek en ter zake kundig, waardoor de cursusinformatie goed te verwerken was. Leerzaam en prima om op deze manier het examen voor te bereiden.

Geslaagd

Geslaagd voor vca vol,dacht dat het moeilijk was maar viel reuze mee

geslaagd wat wil je meer!

Het lesboek is simpel opgezet wat prettig leest, de oefenvragen zijn te simpel t.o.v. het examen. Oefenvragen zoals deze op het examen worden gesteld mogen mijn inziens er bij staan. Dit geeft weer wat je kan verwachten. Mensen die de dagcursus hebben gevolgd zijn beter geïnstrueerd hoe het examen er uit ziet.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn