Goed en doeltreffend

Met e-learning zeer veel kennis opgedaan en door toetsvragen en oefen examens goed voorbereid op het echte examen.

Goede en compacte opleiding

Zonder poespas een goede VCA opleiding, interactief door tussentijds steeds antwoorden te moeten geven. Zelf had ik alleen de pech dat tot tweemaal toe het on line examen niet op wilde opstarten, uiteindelijk geslaagd met een score van 90%. Prima verzorgde opleiding en uitstekende locatie.

Leerzame cursus !

Leuke leerzame cursus gehad. George legde alles prima uit. En zeker niet op een saaie manier !

Duidelijk

Duidelijk

voldoende

zeker tevreden,hoewel ik inmiddels wel benieuwd ben naar mijn resultaten van mijn examen VCA Basis ,ondanks ons verteld was,dat hier ruim 2 weken overheen kan gaan,ben ik gematigd positief,maar toch zeker zeer tevreden omtrent mijn ervaringen op de cursusdag in het van der Valk Hotel te Ridderkerk dd 6-01-2020

Lesstof sluit niet aan met de toets.

Alle proef examens en lesstof sluiten niet aan bij examen.

Zeer goed.

Mijn ervaring : Binnen een week vca examen gehaald Lesstof(leerboek) klopt met het examen. Duidelijke text en uitleg voor u begint met het examen. Vriendelijke leraar / instructeur Een echte aanrader.

Kennis van de docent in orde, maar vragen op het examen kwamen niet echt overeen met de lesstof.

Kennis van de docent in orde, maar vragen op het examen kwamen niet echt overeen met de tijdens de cursus behandelde lesstof en oefenexamens.

Een lange dag maar wél geslaagd!

Inlezen voor de cursus is niet vereist maar ik raad het wel aan. Ik vond de gegeven en vaak onbekende informatie moeilijk te onthouden. Je zit daar de hele dag en naarmate de dag verstrijkt kak je toch een beetje in en wordt informatie opslaan nog een tikkeltje moeilijker. Ik kon de narcistische humor van de trainer niet altijd waarderen maar hij leek feilloos te weten wie dat wel of niet aan kon. Andere cursisten leken het vermakelijk te vinden dus ik schrijf dat niet geheel weg als negatief. Desondanks had meer begrip beter aangesloten op mij als persoon. Ik ging onzeker het examen in, maar... ben toch geslaagd met 80%.

Goede training en verzorging

Gewoon goed

Goec

Goede uit leg en prettig persoon

Leuke goede training

Leuke goede training

Ik zou zo weer examen doen bij vca Nederland

Dat ik nog geslaagd bent ook

Goede ervaring , goede organisatie , goede uitleg alles bij elkaar een leerzame cursus

Hele goede organisatie en goede uitleg

Uitstekend!!

Harstikke fijne les goed verdeeld

O.K.

Cursusdag was direct en niet saai.

Goed en vakkundig georganiseerd

Goede uitleg, tijd voor vragen en makkelijk en snel te leren en te onthouden(Moet je thuis wil goed voorbereid zijn)

Goede e-learning met proefexamens

Het echte examen is wel een stuk moeilijker dan de proefexamens en de proefexamens bestaan alleen uit vragen die je al hebt gezien... Verder zijn sommige filmpjes, vooral die waarin alleen gepraat wordt zonder illustraties vrij nutteloos en kunnen beter door alleen tekst vervangen worden

Prima cursus als je weinig tijd hebt

Het is een goedkope en snelle manier om je vca te halen. Geen aanrader als je er moeite mee hebt. Op een paar kleine foutjes in de cursus na ben ik erg tevreden en ik heb het examen met 93% gehaald.

Een goede cursus

een goede duidelijke cursus. Alleen iets te weinig oefen vragen gehad waardoor je sommige onderdelen niet erg goed doorgesproken hebt. Maar daar kom je pas bij het examen achter.

Prima cursus, heldere lesstof en informatie

De gesproken video's zijn van goede kwaliteit en helder uitgebeeld en ingesproken. Materiaal is zeer representatief voor de benodigde examenkennis. Hier en daar minimale verschillen in jargon en structuur van de proef examens. Al met al aanbevolen 👍

Duidelijke cursus met voldoende lesstof om het examen te behalen.

Goede lesstof/filmpjes, alleen de oefenexamens sluiten niet aan op de lesstof waardoor je twijfel creëert.

Very professional

Wilmersdorf 50