2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering cursusboek

Inhoud van het cursusboek sluit niet aan bij de examens. Niet bij de proef en echte examens. 75% van de vragen wist ik uit de praktijk. Maar de vragen over regeltjes, borden en bijvoorbeeld kleuren van gasflessen wordt niet behandeld in het boek.

Pluspunten

korrekte zakelijke afhandeling

Nee

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede instrukteur.

Als je voor een VCA VOL dagcursus inschrijf, verwacht je niet dan er e-learning bij zit voor een gedeelte, dat mag van te voren wat duidelijker aangeven worden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijkheid van de cursus. Leuke begeleiding van de cursusleider.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

dat er proefexamens online zijn keurige en snelle afhandeling van alles

proefexamens meer zoals het examen wat ik gisteren moest maken.... dat was een heel stuk moeilijker !

Pluspunten

Was een prettige cursus.

Veel mensen nemen deel aan deze cursus om toegang te krijgen op een bedrijf. Maar niet in de vorm van een arbeidsrelatie op de werkplek. Misschien is het mogelijk om daar eens goed naar te kijken of daar een andere bepaling voor is te maken.

Pluspunten

goed georganiseerd

Pluspunten

Goed geregeld, trainer was heel enthousiast waardoor stof echt goed binnenkwam

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

george was een leuke kerel

Pluspunten

nette en vlotte afhandeling

Pluspunten

Goede uitleg en is goed in elkaar gezet, echt top

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie prestatie

Presentatie was het enige van de dag.. Wat meer praktijk voorbeelden en of tekstuele uitleg van de docent gewenst. Lesstof te makkelijk.

Pluspunten

goed gevulde dag, lekker interactief vlotte manier van lesgeven

pas laat Examen 16:30, mogelijk kan dit een uur eerder

Pluspunten

prima site

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

De training was zeer professioneel. De training sloot goed aan op de E-learning, zelfde vragen en zelfde opzet van de vragen. Echt gericht op VCA in het algemeen

Het examen was zeer onprofessioneel, bijna klungelig! De helft van kandidaten had geen netwerk en kon maar niet beginnen. Daar zit je dan, jezelf op te vreten, terwijl ongestoord een examen hoort te maken. terwijl de andere helft van kandidaten al op de helft van het examen zat, zaten wij nog steeds niets te doen. Vervolgens worden wij naar een andere ruimte gestuurd... Hou nog steeds in gedachten dat wij examen doen!! En dus totaal uit de concentratie worden gehaald. Je zult begrijpen dat wij 3 kwartier later starten, dus ook 3 kwartier later klaar zijn. Tijdens het examen wordt 1 iemand (mijn collega) weer teruggezet naar andere ruimte, terwijl ik opgejaagd wordt door examinator, omdat hij ook naar huis wilt. En dat dus terwijl je examen maakt!! WAT EEN AANFLUITING!!! Het viel mij ook op dat de dagtraining en E-learning totaal niet aansluiten op het examen. Vraagstelling was totaal anders en niet algemeen. Uiteindelijk wel geslaagd, met heel veel irritatie.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn