Pluspunten

Prima prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

mijn broer kon niet met de computer omgaan lezen en schrijven zeer moeilijk voor hem supertop voor de leraar die mijn broer geholpen heeft en hij het diploma heeft gehaald.een dikke 11

Pluspunten

Heel goed,was top, de uitleg alles was top geregeld.

Pluspunten

redelijk strak georganiseerd. Goeie info, nuttig

trainer is vaak niet goed te verstaan; praat snel binnensmonds met redelijk sterk Zuid-Hollands accent. De start van het examen ging erg traag qua inschrijven. Daarnaast bleven de examinatoren praten tijdens de eerste 5 minuten van het examen (erg storend). Tussen binnenlopen van de zaal en de start van het examen zat 30min. Dit is te lang naar mijn mening.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

geen

Examen begon dik 20 minuten te laat omdat de lijsten van de deelnemers niet klopte. Vanaf 18.30u aanwezig, dus 50 minuten kunnen wachten. Samengevat erg rommelig.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ja luch was lekker dankje wel.

Monitors iets beter en duidelijk praten. En niet te snel praten want je wil ook kunnen volgen. En die vragen die je krijgt waren ook te moeilijk om te begrijpen dat was heel erg vragen moeilijk te begrijpen. Ik weet voor jullie gaat alleen voor geld ,maar voor ik was zonder van de hele dag. Ik hoop dat ik voldoende had gezegd.

Pluspunten

leuke leraar Gezellige studiedag goed eten

Pluspunten

top. Zelfs mensen die geen verwachting hadden waren geslaagt.

verbeter punten voor heel vca zijn hou het bij de stof waar het om gaat en laat de instinkers en taal varen.

Pluspunten

Goeie

Mwah

2 sterren: slechter dan verwacht

Het boek zit vol spelfouten. En weinig toetsmateriaal

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede rustige uitleg

meer oefenvragen

Pluspunten

Duidelijke cursus. Ook vond ik het persoonlijk heel fijn dat de cursus door middel van video's ging.

Pluspunten

Goede lesgeven Mooie ruimte en de cartering Was ook prima

Nvt

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Hele positieve ervaring met de docent, hij brengt alles praktisch met een juiste slag humor in de verhalen. oh ja de lunch en drankjes voor de pauzes waren top geregeld! de locatie vd valk eindhoven is een hele goede en vriendelijk toegankelijke locatie voor de cursus

de e-lerning module is er lastig te volgen, aangezien de vrouw in de film de klemtonen, en aandachts punten niet goed brengt. de opsommingen worden verkeerd overgebracht ze leest het wel in de "vertel" vorm op, maar je merkt in het verhaal dat wat ze verteld, dat dat niet haar vakgebied is. beter is om iemand met de vakkennis het verhaal te laten vertellen. de mannelijke stem die regelmatig tussendoorkomt, komt beter over. tip naar het examenbureau, de examinatrice was erg slecht in uitleg geven over de gang van zaken. met hakken en stoten wist ze het enigszins uit te leggen, maar kon vragen niet naar tevredenheid beantwoorden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Overzichtelijke manier van E-learning .

Aanpassen van leerstof, met name oefenexamens is zeer op zijn plaats. De examens bevatten een compleet andere vraagstelling ,waardoor(in ieder geval bij mij) veel verwarring ontstond. Ik had dit in een eerdere review al gelezen, dus had me voorbereid door andere oefen examens te zoeken op internet. Sinds september 2017 zijn de examens van opzet verandert. De mevrouw die in de filmpjes voorkwam vond ik zeer irritant om naar te luisteren.

Pluspunten

Cursusleider 'meneer George' is een persoon die van een 'verplichte' dag een 'aangename' dag maakt, waar je nog vaak aan terug zal denken! Inhoudelijk weet hij je op een juiste manier te boeien en treedt er geen verveling op! Zeker veel geleerd van de wijze waarop bepaalde casussen werden besproken...

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn