3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

geleerde les stof sluit slecht aan bij de examenvragen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Boek met spoed opgestuurd, zodat ik hem voor de examens had.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

telefonische goed contact en wordt gelijk geholpen. Zoeken het direct uit

via de mail sneller reageren en uitgebreider uitleg geven.

Pluspunten

Makkelijk en snel

Vermeld de duur van de e-learning cursus. Het kost aardig wat tijd om door al het materiaal heen te gaan en hierover had ik geen indicatie gekregen.

Ik heb weinig nieuwe proefexamens kunnen vinden op internet. Andere mogelijkheid is een aantal proefexamens in het studieboek op te nemen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik heb afgelopen weken de digitale lesstof doorgenomen en heb gisteravond examen gedaan. 81% score, dus ben ik geslaagd. Ik wil hierbij doorgeven dat ik in de examenvragen maar ca 10-20% heb teruggevonden van de lesstof. De examenvragen waren : • Veelal anders geformuleerd • Er waren veel andere vergelijkingen • Er waren andere vraagvormen • Er werden vragen gesteld die helemaal niet aan de orde zijn geweest in de lesstof. Ik begrijp niet waarom de proefexamens van VCA Nederland er anders uitzien dan de echte examens van KIWA. Dit zou hetzelfde moeten zijn, het zijn toch niet voor niets proefexamens. Ik hoorde dezelfde klachten bij andere cursisten. Tot slot wil ik opmerken dat de door de dame gesproken tekst gaat irriteren tijdens het beluisteren. De klemtonen liggen verkeerd, en het is duidelijk dat ze niet weet waarover het gaat. De door de man gesproken tekst sluit wel aan aan de doelgroep bij deze VCA Sorry, ik wil het toch gezegd hebben. Verder heeft het digitaal doornemen van de lessen prima gewerkt.

Pluspunten

professionele indruk; goed georganiseerd. Door de interactie via de vragen tussendoor blijf je wel alert.

De training is niet meer of minder dan het presenteren van informatie. De tijdspanne geeft niet echt ruimte voor inhoudelijke diepgang of achtergrondinformatie. Maar het doel wordt bereikt en daar gaat het tenslotte om.

Pluspunten

Complimenten voor de trainer Mathijs, hij heeft alles erg duidelijk overgebracht, ga zo door!

Pluspunten

de leraar was geen langdraderige man die zijn hele levensverhaal op tafel gooide, was een prima tussenweg en we hebben veel stof besproken, de filmpjes waren duidelijk en niet vervelend ondanks dat het wel een lange dag was en best moeilijk je verstand erbij te houden. De leraar hield hier goed rekening mee

Pluspunten

functionaliteit werkt goed

Pluspunten

Goede les methode. Totaal niet statisch, lekker losjes en gewoon. Groep was niet te groot. Leuke leraar René met af en toe een geintje, toppie. Eten en drinken was zeer goed verzorgd.

Houden zo.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De examens in de zelfde taal houden zoals in de lesboeken. Dat geeft de mensen die moeilijk leren kunnen ook meer zelfvertrouwen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Het systeem werkt op een tablet

Vernieuwingen, veranderingen in de vca onderdelen, het les programma is voor mij te overdadig alleen veranderingen was genoeg geweest.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn