Pluspunten

snelle reactie, duidelijke richtlijnen, organiseren

examen software verbeteren

De vragen meer naar de les stof uit het boek richten

Pluspunten

Goede ontvangst koffie / thee beschikbaar

De examenafnemer was wegens file en omstandigheden te laat. Ik vond dit niet erg maar anderen misschien wel. De tijden beter afstemmen

Pluspunten

Ik heb alleen het examen gedaan, maar dat was, via de website, makkelijk en snel te regelen in de gewenste regio.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Dikke duim voor de examinator. Goed uitleg start examen.

Licht te veel. Ik had blinden vlekken. De layout van de vragen 1 t/m 70 links zijn de vragen 66 t/m 70 half zichtbaar. Tevens de aanwijzing van lokaal niet duidelijk. Ik en nog iemand stonden bij VCA examen en niet VCA VOL examen.

Pluspunten

Goede cursus met video’s , goed te volgen lessen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goeie uitleg ,rust,verstand ervan alleen jammer maar eigenschuld dat ik zak op 64%

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

De antwoorden bij de vragen in het boek die stroken niet met het examen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik vind de leerstof en de daarbij horende vragen niet helemaal kloppen. Er zijn vaak vragen die in een later hoofdstuk pas worden behandeld.

Vraagstelling erg vervelend. Verschillende mogelijkheden bij een vraag werkt heel erg verwarrend...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede locatie uitleg en verzorging.

Boek van September 2017 staat vol spellingsfouten en verkeerde antwoorden, en ik vond het proef examen met name in de vraagstellingen veel afwijken van het echte examen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima in orde

Pluspunten

Gisteren mijn VCA VOL diploma behaald! Ik ben zeer tevreden over de leervorm van de cursus. Naast dat er een heerlijke lunch wordt geregeld en je onbeperkt koffie, thee, frisdrank of fruit mag nuttigen tijdens het behandelen van de theorie, heb je ook nog een leuke docent die voldoende interactie voert en genoeg tips geeft voor die gene die ezelbruggetjes handig vindt tijdens een examen vraag. Voor kandidaten die al jaren werkzaam zijn in de procestechniek, logistiek, bouw of techniek en hierin een leidinggevende functie hebben? Daar zou ik zeggen dat de behandelde lesstof vooraf het examen voldoende is om je VCA VOL te behalen. Maar ook voor de VCA kandidaten is het te doen als je vanuit het oogpunt van veiligheid en gezondverstand de vragen beantwoord, want ook alle VCA kandidaten hebben hun VCA certificaat behaald.

Geen!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ging allemaal heel soepel

Nvt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed verzorgd!

Geen verbeterpunten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Top bedrijf

Pluspunten

E-learning gevolgd; duidelijke uitleg, heldere vragen. Fijn dat je bij zo'n e-learning je eigen tempo kunt aanhouden en volgen wanneer je zelf de tijd hebt.

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn