Pluspunten

Ik vond de informative, het kursus boek en de e-learning erg professioneel en verzorgd. Deexamenstof was een beetje theoretisch en soms open voor interpretative wat niet echt helpt.

Ik heb mij mateloos geirriteerd aan de trainer. Ik wil U aanraden om eens in cognito een training mee te maken. Hij was vol van zichzelf, seksistisch en had weinig respect voor de mensen wanneer er een fout antwoord was. Ook was hij niet in staat om duidelijk uit te leggen waarom bepaalde antwoorden fout waren. Het belangrijkste is wel: VCA wil zelf bepaalde gedragsregels promoten (1.6.2), maar de trainer overtreedt deze met voeten. Hij is absoluut niet een afspiegeling voor waar de VCA kursus en organisatie voor staat. De zogenaamde grappen waren op "onderbroeken lol" niveau en grappen als: " verleden week had ik nog een kursiste die haar arm opstak en ik zei: even geduld, ik geef je zo een beurt, hahahaha." Sorry, dat gaat anno 2018 echt niet meer. Maar ook het feit dat hij kursisten schoffeerde wanneer een verkeerd antwoord werd gegeven: "Dit is natuurlijk wel een heel dom antwoord." De trainer zei natuurlijk dat hij graag feedback ontvangt, wel ik betwijfel dat ten zeerste, want dan had hij een heel andere trainingsstijl ontwikkeld in de afgelopen jaren. Conclusie, ik zal nooit meer hem als trainer accepteren en zal collegas hetzelfde advies geven. Ik heb veel trainingen gevolgd en geef zelf ook trainingen. Een van de belangrijkste eisen is: heb respect voor je studenten, ze komen om iets van jouw te leren, wees een voorbeeld. Ik ben gaarne bereid om het eea verder toe te lichten, daar ik denk dat deze persoon jullie organisatie geen goed doet. Mvrgr, John Roelo

Pluspunten

Meneer geeft een goeie uitleg. Duidelijk en snel. Wist ook van meeste kandidaten hun persoonlijke sterke en zwakke punten. Gaf daardoor ook passend advies (voor mij was dat ik niet teveel moest overdenken).

Cursus deed wat het moest doen. Ging goed. Jammer van de lunch dat er geen sushi, friet of kippepootjes was maar jullie zijn vergeven;). Als iemand Ronald nog spreekt bedank hem namens Joël heb mede dankzij hem een score van 84%.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Easy does it.

Zorg voor recente proefexamens. Zorg dat het boek aansluit bij de examens en de gebruikte vraagstelling tijdens het examen.

Pluspunten

Goed geregeld

Pluspunten

De lessen waren perfect.

Niks verbeteren zo doorgaan ik ben geslaagd

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel examen doen voor een mooie prijs

Geef online oefenexamens mee.

Pluspunten

Goede duidelijke uitleg door de trainer. Goede locatie. Wel zwaar zo een lange dag van 8:30 - 17:00.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed georganiseerd en volledig.

Dubbele bevestigingen per mail.

Pluspunten

Fijne docent Goede klantenservice Handig zo'n digitaal examen

Wilmersdorf 50

7300 AG Apeldoorn