Eerste boek die geleverd werd was de verkeerde, maar ze hebben we heel snel de juist gestuurd. Mijn algemene ervaring voldoet aan mijn verwachtingen van een VCA examen.
Snel en goed geregeld en alles naar behoren ik raad het iedereen aan om het bij jullie te doen
Het was een lange zit maar gelukkig in 1 keer gehaald
Hoewel de stof veel is, is het goed te doen. Zeker bij VCA-VOL wat een combi is van een e-learning met oefenvragen en klassikaal les op de dag zelf. De dag focust met name op de belangrijkste punten én op specifieke nuances die je goed moet begrijpen voor het examen.
Van te voren een duidelijke E-learning gekregen. Wellicht meer oefen tentamens aanbieden i.p.v., dit helpt voor het leren
Alleen examen gedaan na online cursus
Goed en proffesioneel
Op zich een goede cursus, de instructeur was goed, maar speciaal in zijn benadering naar de cursisten, dwz. soms enigszins zwart/wit in zijn uitspraak/mening over cursisten. Inderdaad héél veel informatie op één dag, zeker als je niet reeds in de thema's werkt of bekend bent met de materie. Advies om in te lezen en proefexamens te doen vóór het volgen van de cursus lijkt me essentieel. Vanwege de hoeveelheid aan lesstof is de 16:00 einde limiet niet gehaald, het examen startte pas om 16:45.
Door de heldere uitleg in filmpjes en de aanvullende onderbouwing door de trainer was het een leerzame dag welke ik positief kon afsluiten .
Uitstekende cursusdag met daardoor een goed examen afgelegd
goede sfeer, dag goed verzord.
Goede en niet dure manier om VCA VOL te behalen.
Stof goed te begrijpen, examen was erg rumoerig door aanwezigheid van, soms beschonken, buitenlanders die nog Nederlands of Engels konden.
Trainer zelf prima kerel! Duidelijk en revht voor z'n raap! Echter had ik niets aan mijn e-learning. Heb in het gehele examen er 3 vragen over gehad.
Goede uitleg en goede locatie
Goed geregeld
Boek was netjes en overzichtelijk, examen ook vlekkeloos verlopen.
Ik vond dat er goed en duidelijk werd gesproken en fijn dat er rekening werd gehouden met meerdere dialecten. Want ik zelf persoonlijk een min puntje vond is dat de speaker van de Beamer of laptop Niet helemaal zuiver of helder was
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een bericht achter te laten. En fijn dat u de cursus als goed heeft ervaren. Wij zullen voor wat betreft uw opmerkingen met betrekking tot de beamer/laptop contact opnemen met de desbetreffende locatie. Met vriendelijke groet, VCANederland
Leuke cursus afwisselend met filmpjes les en oefenen vragen waar je veel van leert
De online cursus is goed, helder en makkelijk te doorlopen. Wel kwam ik vragen tegen in het examen die niet in de lesstof behandeld waren. Maar ondanks dat was mijn score 81% dus ben ik tevreden.
Heel goed geleerd en proefexamen allemaal afgerond en bij examen klopte de vragen in in verhouding met de leerstof niet en 90 procent gaat niet over de werkelijkheid in de bouw maar over de chemie
Hartelijk dank voor uw bericht! Hierdoor zijn wij in staat om onze cursussen verder te verbeteren. Wij baseren onze cursussen op de eind- en toetstermen VCA van VCA Infra. De examens zijn hier ook op gebaseerd. Alle VCA eind- en toetstermen worden behandeld in onze e-learningcursus. De eind- en toetstermen kunt u raadplegen via de volgende website: https://www.vcainfra.nl/b-vca-vol-vca-vil-vcu/. Tijdens het examen krijgt u, naast kennisvragen, ook toepassingsgerichte vragen. Er zijn duizenden examenvragen en dus ook zeer veel verschillende praktijksituaties. Het kan dus zijn dat er examenvragen zijn die totaal niet in relatie staan met het werk dat u uitvoert. De wijze van examinering vergt nogal wat inlevingsvermogen van de deelnemers, zij dienen zich soms te verplaatsen naar een werksituatie in een geheel andere branche. Nogmaals bedankt voor uw terugkoppeling.
Makkelijk online te bestellen en een examen in te boeken. Je kan meteen beginnen met leren via de e-learning en alles wordt goed en duidelijk aangegeven ook via korte video's.