Goed geregeld en duidelijk

• Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? Ja

Heb alleen het examen gedaan. Los van dat het wat oubollig over kwam, ik had het gevoel alsof we in een oost europees regime terecht kwam, was het verder prima. Examinator was wel vriendelijk. je krijg niet echt een heel welkom gevoel, maar vraag is meer.. is dat ook nodig. Ik ben met deze wetenschap wel blij dat ik niet een volledige cursus heb afgenomen.

• Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? Ja

VCA-Basis examen met professionele aanpak/uitvoering.

Strakke organisatie en een duidelijke uitleg/begeleiding.

• Hoe beoordeelt u het lesgeven? N.v.t.
  • Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? N.v.t.

Super nuttige ervaring.

Super nuttige ervaring mooiedag soepel verlopen goed begrijpelijk alles uit gelegd hoe de dag zou verlopen. Pauzes op tijd. Goed te eten en drinken top. Examen goed en duidelijk verlopen en God af gesloten. 1 punt moesten dag van te voren nog bellen hoe laat het begon geen extra mail gehad hoe of wat dat was jammer had me nog beter kunnen voor berijden. Maar toch achter af leuke dag gehad Dank aan Bert, Vr.groet klaas van der Veen.

Goede uitleg. Duidelijk

De cursus zelf was prima. Het eten was geweldig! Nog niet eerder meegemaakt dat er bij een cursus zo’n ruim assortiment was qua eten. Minpuntje is dat ik de mail van de locatie nooit ontvangen heb. Dag van tevoren heb ik gebeld waar ik moest zijn en hoe laat, toen werd deze de dag van tevoren alsnog gestuurd. Op de cursus kreeg ik te horen dat ik voor het vol gedeelte een E-learning had moeten volgen. Geen tijd voor voorbereiden gehad dus. Gelukkig wel geslaagd!

• Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? Ja

De digitalisering is voor verbetering vatbaar

De E-learning liep regelmatig vast waardoor men enkele tabbladen teruggeworpen werd in de cursus, dezelfde oefenvragen moesten dan opnieuw gemaakt worden. Dit begint na X aantal keren te irriteren. Ook in het proefexamen was dit het geval. Hierdoor werd ook de klok gereset. Een groter nadeel was dat men +/- 20 vragen teruggeworpen werd, deze moest men ook opnieuw doen. Frappant was dat een tweede keer dat het proefexamen gedaan werd, deze na het zoveelste maal vastlopen, de antwoorden van de eerste poging van het proeftentamen werden ingevuld. Aangezien het voornamelijk dezelfde vragen waren konden foutieve ditmaal correct beantwoord worden. Echter na het vastlopen waren de foutieve antwoorden weer ingevuld. Ondanks de vele fouten die ik had (30% fout) was de puntenscore van 15.000 (4500 nodig voor slagen) opmerkelijk. Zeker nadat ik mijzelf de 2e maal enigszins kon verbeteren: toen bleef ik op 11.000 punten steken. Betrouwbaar dus allerminst. Gelukkig had ik deze problemen niet tijdens het echte examen, echter had bijna de helft van de cursisten inlogproblemen. Los van deze problemen heeft deze cursus wel de potentie om een goede keuze te zijn.

• Hoe beoordeelt u het lesgeven? N.v.t.
  • Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? N.v.t.

• Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? Ja

Duidelijke uitleg en regels omtrend examen

Beetje jammer van de muziek op de achter grond niet zo zeer voor mijn maar wel voor mijn niet christelijke kandidaten

Uitstekende E-learning platform

Alles was goed geregeld, snelle uitslag en informatieve e-learning. Ik ben in een keer geslaagd, 50% van de tijd maar geïnvesteerd.

Goed toets

Ik heb mijn toets gelukkig gehaald

Zeer toegankelijk.

Duidelijke e learning.Goede uitleg van de onderwerpen en een handig proefexamen. Zou fijn zijn als er een tweede proefexamen is.

redelijk

thuis examen anders dan exames ter plaatse kwam 1 vraag tegen van thuis cursus vind deze misleidend voor de cursiten op locatie

• Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? Nee

Super fijne cursus

Heb het als heel leerzaam maar wel als een leuke cursus ervaren!

Goed geregeld

Een fijne cusus dag met goede begeleiding en uitleg en examen

Goede duidelijke cursus

Ik wist waar ik aan toe was en werd goed voorbereid op het examen die erna volgde

Prime ervaring.

Mooie locatie ontbreekt je aan niets en uitleg was succesvol waardoor geslaagd.

• Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? Ja

Leer volle dag in goede sfeer

De dag was leer vol de afwisseling tussen filmpjes en diepere behandeling door de cursusleider waren goed. Ook de voorbereiding van boek en E-learning gaf een goed gevoel en herkenning bij de behandeling.Nadeel van deze opzet is dat je na 8 uur cursus effectief 6 uur wat gaar gaat worden.

Aangenaam

Ik heb de dag prettig ervaren, goede leraar. Het eten was erg goed en je werd goed verzorgd.

• Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? Ja

Zeer toegankelijke VCA cursus met examen locatie naar keuze

Zie boven.

Netjes geregeld

Het examen en de locatie waren netjes op orde en duidelijk.

Super begeleiding en uitleg

Hallo Zeker een aanrader goed geregeld en op je gemak alles door genomen Van de lesstof,Zeker goed uitgelegd. Dit is ook een vak om het goed over toebrengen Leraar( Dion brenders)???? Super

Prima te doen!

Duidelijke handleiding en dito E-learning aanbod. Het examen was wel iets pittiger dan de proefexamens.

• Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? Ja

goed en snel geregeld, niet duur

goed en snel geregeld, overal in het land cursusmogelijkheden, prima prijs, nette examen-lokatie.

• Zijn de leerdoelen voor deze cursus behaald? Ja

Deze cursus richt zich specifiek op de extra uitdagingen waarmee leidinggevenden te maken krijgen Dankzij VCA VOL e-learning kan thuis in het eigen tempo de voorbereiding op het VCA VOL examen plaatsvinden

Goed verlopen

Wilmersdorf 50