Pakket was retour gestuurd door de bezorger. Ik werd netjes op de hoogte gebracht en kreeg het alsnog toegestuurd. Zeer vriendelijk!
Middel canis purus vlooi en teek weg doet het prima. Na de wandeling moet je voor alle zekerheid je hond nakijken op meeliften van teken. Daarna eten vermengen met vlooi en teek weg om de hond onaantrekkelijk te maken voor vlooien en teken.
Prettig site om te bestellen, goede prijzen en mooie producten
Snel en netjes verpakt bezorgd. En nog een extraatje erbij , attent.
Hele snelle levering , goed verpakt altijd een lief kaartje en iets leuks/lekker voor onze brownies !
Heel snel geleverd, goed verpakt.
Alles ok
goed assortiment. Uitgebreid en goede kwaliteit - prijs verhouding. Koop hier zeker weer.
De bestelling is altijd binnen 1 tot 2 dagen binnen. En het aanbod is van kwalitatief goede producten.
snacks besteld, super snel geleverd! Dus dikke prima!
Overzichtelijke website met voldoende keuze van natuurlijke producten voor je hond. Mijn bestelling kon niet volledig worden afgehandeld maar ik werd netjes gebeld en alternatieve aangeboden. Zeker de moeite waard om hier te bestellen.
Goede en snelle levering, onze honden en baasje zijn blij
Altijd snel, vriendelijk , behulpzaam en gewoon uitstekende ervaringen . Top bedrijf.
Super goed geholpen
s morgens besteld s middags opgehaald
Hier bestellen we altijd het voer voor onze pup. Duidelijke site, snel en betrouwbaar. Ook als ze een paar dagen genieten van een wel verdiende vakantie staat dit duidelijk aangegeven, zodat je weet dat het iets langer kan duren dan normaal. Super!
Ik bestel al geruime tijd de voeding voor mn hond bij Mike. Website is makkelijk en overzichtelijk, de levering is altijd snel en het leuke is dat Mike er altijd een persoonlijke boodschap bij doet en een verrassing voor de hond. Dat maakt online shoppen stuk leuker dan al die anonieme bedrijven.
zoals het hoort gewoon goed
Heb vandaag gebeld omdat onze hond ontzettende honger heeft sinds we hem de Duck Ydolo geven en de vis variatie. Bij de duck staat 75% vlees dus zou goed moeten zijn. Ik heb gebeld met Mike den Ouden, daar hebben we al 4 x zakken gekocht a 80 euro. Kan geopende zakken niet retourneren maar we hebben een kleinere zak opgestuurd gekregen van een ander merk om te kijken of dat verandering brengt. En goede tips, meedenken en uitleg.
Beste klant, Vervelend om te vernemen dat u onze service als een van de weinigen slecht heeft ervaren. Uw hond mag al 2,5 maand de Ydolo brokken eten, eerst de wild fish en sinds kort de eend variant. Er zijn in totaal 3 verpakkingen Ydolo besteld en in uw 2e bestelling geeft u aan: “Vis vind hij erg lekker”. U vindt dat uw hond enorme honger blijft houden op de Ydolo brokken. Ook heb ik u gevraagd of uw hond een actieve hond is die misschien energie uit de voeding mist. U gaf aan dat uw hond niet actief is. Honger hebben kun je op 2 manieren bekijken: Honger hebben omdat er te weinig voedingsstoffen uit de voeding gehaald worden doordat de hond bijvoorbeeld veel aan hondensport doet. In dit geval zul je ook zien dat de hond afvalt en dus gewoon honger heeft. Uw hond is een gewone gezonde hond die na Hills brokken nu Ydolo brokken mag eten die hij ook nog eens heel erg lekker vind. Dan is het logisch dat het lijkt of hij honger heeft, maar in werkelijkheid wil hij simpel meer omdat hij de brokken zo lekker vind. Een labrador kan ook de gehele dag honger hebben en als je deze 5 maaltijden op een dag geeft zal de bak iedere keer leeg zijn….. Wij hebben zoals gezegd geen smaakgarantie, dit gaat altijd uit van de fabrikant. Hills is een fabrikant en een heel groot bedrijf dus u kunt hen niet vergelijken met een dierenwinkel zoals wij. Als een dierenwinkel een smaakgarantie geeft dan is dit een afspraak met de fabrikant. En wij kunnen alleen een smaakgarantie geven op het merk Farmina, maar ook hieraan zijn voorwaarden aan verbonden. Ik heb u per mail benaderd en een uitleg gegeven dat het tijdstip van ons telefoongesprek wellicht niet handig was. En dat het beter was geweest u even terug te bellen. Ook ik maak helaas weleens fouten, dat zal ik niet ontkennen. Ook heb ik u telefonisch benaderd, maar heb helaas geen contact met u kunnen krijgen. Er zijn een viertal oplossingen, daarvoor kunt u mij telefonisch bereiken. Als er zich een probleem voordoet, wordt deze altijd opgelost met de klant. Dit is terug te lezen in de andere reviews. Ook is hier te vinden dat persoonlijke aandacht een belangrijk punt is bij Natuurlijk voor de hond. Ook wij hebben huisregels, maar overal is een oplossing voor. Warme groet Mike
Originele beoordeling
Heb vandaag gebeld omdat onze hond ontzettende honger heeft sinds we hem de Duck Ydolo geven en de vis variatie. Bij de duck staat 75% vlees dus zou goed moeten zijn. Ik heb gebeld met Mike den Ouden, daar hebben we al 4 x zakken gekocht a 80 euro. lang verhaal kort ik mocht niet de zakken omruilen voor een andere variatie bij hem met nog meer vetten etc erin. Kreeg geen geld terug. 1 zak hebben we maar 4x wat uitgehaald, geen pardon, geen omruil of geld terug variant. Dus we vonden het advies pet, en de garantie ook. Bij Hills als iets niet bevalt mag je het retourneren of de zak aan een asiel geven en krijg je je geld terug en goed advies. Wij kopen dit niet meer en gaan terug naar Hills. En zeker niet bij info@natuurlijkvoordehond kopen. Zeer teleurstellend.
Uitstekende persoonlijke service
Alle lievelings snackjes van onze hond komen hier vandaan. Pure en eerlijke producten voor een nette prijs. Mike zorgt met een persoonlijke boodschap voor net dat stukje extra. Dank, ga zo door en op naar de volgende 10 jaar! Wij zijn fan!
Ruime keuze van natuurlijke producten voor onze honden, andere webshops bekeken maar kom altijd terug uit op Natuurlijk voor de hond. Steeds correcte levering met een persoonlijke touch.
Gewoon geen opmerkingen het gaat altijd fantastisch!
Een groot assortiment natuurlijk en gezond kwaliteit voer en beloning snacks voor de hond. Bevalt heel goed, m'n hond vindt het erg lekker en het werkt heel goed als beloning.
Ik kom hier altijd graag terug, goede service en assortiment, en de prijzen zijn ook scherp.
Riga 4 G
2993LW Barendrecht
Natuurlijk voor de hond is de webshop in natuurlijke producten voor jouw hond. Alle producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen als geur-/, kleur-/ en smaakstoffen en conserveermiddelen. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment natuurlijk gedroogde hondensnacks, supplementen, rauwe vleesvoeding, hondenbrokken en accessoires. Er is een afhaallocatie en we versturen je bestelling al gratis vanaf € 65,-. Snelheid van leveren en persoonlijke aandacht staan voorop. Tot ziens in onze webshop