Laden reviews...
329 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent de snelle levering en betrouwbare service. Het ruime assortiment en duidelijke informatie worden vaak genoemd. Persoonlijke gebaren en behulpzaam personeel dragen bij aan een positieve algehele ervaring. De feedback wijst op positieve loyaliteit en voortdurende tevredenheid bij herhaalde bestellingen.
Snelle levering en mijn hond vind de vega brokjes lekker.
Louise van Alphen
Eindhoven
Snelle verzending en in een stevige doos verpakt!
Judith
Nieuw Vossemeer
Altijd bereid vragen over de voeding professioneel te beantwoorden
Ditje
Vierpolders
Fijn geholpen.
31 May 2026
Marga
Zwijndrecht
Goeie producten die beter zijn voor je huisdier … ik ben erg tevreden
26 May 2026
Marleen
Rotterdam
Snelle en keurige levering van mijn bestelling.
24 May 2026
Annemieke
Groningen
Superfijne shop met mooi (en betaalbaar) assortiment. Zeer snelle levering en ook bij vragen een zeer snel en uitgebreid antwoord. Blij dat ik Natuurlijk voor de Hond ontdekt heb!
Nvt
Nvt
23 May 2026
Daphne
Bergen
Wij zijn inmiddels al jarenlang klant bij Mike en meer dan tevreden. Een zeer breed assortiment met van alles wat je nodig hebt. Mike kan enorm goed adviseren wat het product zou zijn wat het beste bij jouw hond past in waar jij naar opzoek bent. De service is top en de klantvriendelijkheid een dikke 10
22 May 2026
Leonie
Barendrecht
De producten wilden wij doorsturen naar het buitenland. Na telefonisch contact werd de bestelling goed verpakt in een doos die aan de juiste afmetingen voldoet en was het snel verzonden. Helemaal top!
22 May 2026
Maureen
Zevenaar
Ik heb hier onlangs voor het eerst een bestelling geplaatst en ben heel tevreden. Het is een fijne webshop met veel keuze uit verschillende natuurlijke producten en merken. Bestellen ging makkelijk en de levering was ook snel. Ik en mijn hond zijn fan, ik ga hier zeker vaker bestellen!
21 May 2026
Rosanne
Enschede
Leuke webshop, ruime keuze in producten.
19 May 2026
Danielle
Wolvega
Had een probleem met mijn bestelling, na telefonisch contact werd dit bij de volgende bestelling recht getrokken. Klantvriendelijk met uitstekende service.
17 May 2026
Eva
Nieuw-Beijerland
We bestellen hier vaak ons voedsel voor de teckel omdat het niet lokaal te koop is. De levering is altijd erg snel en correct, fijn als het voer bijna op is en je snel wat meer nodig hebt. Ze hebben ook een erg ruime selectie voer, erg fijn
17 May 2026
Emma
Almelo
Voor het eerst besteld, zowel brokjes als belonings snoepjes/botjes. De bestelling was er snel en de honden eten met smaak de brokjes en snoepjes
15 May 2026
Marit
Almelo
Snelle en goede levering van de gekochte producten
15 May 2026
Dee
Groningen
Het handgeschreven bedankje zorgt voor een glimlach
13 May 2026
Barbara
Haarlem
Ik gebruik de brokjes als trainingsbeloning omdat mijn Dwergteckel puppy KVV eet. Wat mij opvalt is dat alle honden die met toestemming eigenaar de brokjes heerlijk vinden!
12 May 2026
Willy
Amsterdam
Snelle reactie en verzending!
11 May 2026
Inge
Maarssen
Snelle levering, persoonlijk geschreven brief erbij. Je voelt je gezien.
Mist u iets in het assortiment?
Ik heb alleen gekeken voor brokken.
10 May 2026
Jolanda
Amersfoort
Ik koop al jaren bij (Mike) Natuurlijk voor de hond... De producten zijn van hoge kwaliteit en ook Mike is erg kundig en betrokken.. De levering is snel, en de producten zijn goed verpakt met een persoonlijke note erbij.
10 May 2026
Petra
Tiel
Mijn hond krijgt alleen maar voer wat hij in de natuur ook zou eten. Dit betekent geen hondenbrokjes, want die zijn gebakken en gebakken brokjes vind je niet in de natuur. Mijn hond krijgt vers vlees van het merk Carnivoer. Ik voeg daar wel gekookte groente aan toe. Voor de vakantie krijgt ze gestoomd vlees en mijn dierenarts had dat even niet in huis. Hij gaf dit adres aan mij door en zo ben ik bij jullie terecht gekomen. Ik was verrast door het uitgebreide assortiment wat ik op de site aantrof. Ik heb behalve het vertrouwde merk van Carnivoer ook een paar andere producten toegevoegd met alleen maar vlees of vis. Ze heeft nu een blikje nature dog food gehad en dat vond ze heerlijk.
9 May 2026
Esther
Heiloo
Veel keus en goed geprijsd. Snel en netjes geleverd!
Annette
Mijdrecht
Goede prijs, snelle levering, groot assortiment en gebruiksvriendelijke webshop.
Joshua
Langenboom
De hond vind de brokken heerlijk En worden netjes thuis bezorgd. Met soms een kleinigheidje erbij
Desiree
's-Hertogenbosch
Duidelijke site Snelle levering
19 April 2026
jeanet
IJsselmuiden
Natuurlijk voor de hond is de webshop in natuurlijke producten voor jouw hond. Alle producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen als geur-/, kleur-/ en smaakstoffen en conserveermiddelen. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment natuurlijk gedroogde hondensnacks, supplementen, rauwe vleesvoeding, hondenbrokken en accessoires. Er is een afhaallocatie en we versturen je bestelling al gratis vanaf € 65,-. Snelheid van leveren en persoonlijke aandacht staan voorop.
Tot ziens in onze webshop
Riga 4 G
2993LW Barendrecht