Snel en goed

Levering is snel en goed

Gewoon super

Hele goeie service

• Mist u iets in onze service? N.v.t.

Hele snelle levering en mijn hond vindt de brokken heerlijk.

Dit was mijn eerste bestelling dus wat mijn hond op langere termijn van de brokken vindt is nog even afwachten. Wordt vervolg.

Snelle goede levering

Geen aanmerkingen

Snelle goede service

Goede producten snelle service

• Mist u iets in onze service? N.v.t.

goede producten, goed advies, goed geholpen

bijzonder goed

goede service

de verzendingskosten zijn wel hoog en enkel te vermijden als je voor 75 eur koopt en dat is niet weinig (België)

• Mist u iets in het assortiment? lange kalfspezen aan een correcte prijs (hier in de dierenwinkel 5 eur voor 3 lange, maar die zijn uit assortiment genomen)
  • Mist u iets in onze service? perfecte service

Alles mooi op tijd

• Mist u iets in het assortiment? Zou graag van die eend strips willen of kip strips
  • Mist u iets in onze service? Is oké

zeer goed advies

Had een beetje haast met de bestelling en had nog geen reactie op mail ontvangen, daarom maar gebeld. Zeer fijn gesprek gehad met Mike den Ouden, nam alle tijd voor mijn vragen en gaf een zeer goed en deskundig advies!!!!

• Mist u iets in het assortiment? nee
  • Mist u iets in onze service? zeker niet

Betrouwbaar en goede kwaliteit

Producten worden goed verpakt en snel geleverd. Kwaliteit van de producten is goed.

Mooi assortiment

Besteld, betaald en in de buurt opgehaald. En kundig advies.

• Mist u iets in onze service? Prima

Snelle levering en goed verpakt

Hetzelfde als ik al had aangegeven in de zin hier boven

Tot nu toe tevreden

Ik heb sindskort de druppels vuurwerk mix ik ben er nog geen week mee bezig maar is merk wel dat mijn hond (6jaar) wat rustiger is alleen nu hoor ik dus geen vuurwerk meer (helaas)zeg ik bijna want dan kan ik echt pas zien of het werkt. Daarom voor nu 3 en halve ster ik wil ervaren als er straks meer vuurwerk word geknald, hoe het dan gaat dan worden de sterretjes wel meer. Maar ik wil wel ja invullen bij aanbevelen.

Helemaal top

Helemaal top

• Mist u iets in onze service? N.v.t.

Man met passie voor honden

Goed webshop.

• Mist u iets in onze service? Nee

een fijne webshop om vaker te bestellen

goed assortiment en snelle levering

• Mist u iets in het assortiment? nee
  • Mist u iets in onze service? nee

Bestellen ging gemakkelijk en alle spullen werden snel geleverd. De knuffel was ingepakt als een cadeautje en dat kwam goed uit, want het ook een cadeautje. Helemaal prima dus.

• Mist u iets in het assortiment? Tandpasta voor de hond
  • Mist u iets in onze service? Nee, die is prima

Zoals altijd weer prima geregeld

Mooie producten

Mooie producten en veel keus. Bij de hondensnoepjes is het vaak moeilijk te beoordelen hoe groot alles is dus heb veel verschillende producten geprobeerd. En de leveringstijd is niet zo snel als bij veel winkels hoewel ik wel het idee heb dat de bestelling zo snel mogelijk wordt verwerkt.

• Mist u iets in het assortiment? Nee
  • Mist u iets in onze service? Nee

Heel goed goede levering alles goed

Ik ga zeker de volgende keer weer bestellen

Mooi assortiment

• Mist u iets in het assortiment? Nee
  • Mist u iets in onze service? Nee

Goede producten en snel in huis

Mijn bestelling was supersnel in huis en helemaal in orde. Voor mijn nieuwe pup voer, lekkers en een halsbandje besteld. Mooie producten, voldoen aan de verwachting en heel snel in huis.

• Mist u iets in onze service? N.v.t.

Goede voeding tekstuitleg en snelle levering

• Mist u iets in het assortiment? Nvt
  • Mist u iets in onze service? Nvt

Goed advies gekregen over voeding voor onze pup.

Mike heeft een ruim assortiment. Hij heeft mij als beginnend hondenbezitter goed geinformeerd welke voeding geschikt is voor onze pup. En een goede service!

• Mist u iets in onze service? N.v.t.

Prima aanbod en dito service

Persoonlijk contact wanneer je vragen hebt over een product. Ook fijn dat je het op kunt halen als je in de buurt woont.

• Mist u iets in het assortiment? Ja, maar je kunt niet alles in je assortiment hebben.

Riga 4 G

2993LW Barendrecht

Over Natuurlijk voor de hond

Natuurlijk voor de hond is de webshop in natuurlijke producten voor jouw hond. Alle producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen als geur-/, kleur-/ en smaakstoffen en conserveermiddelen. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment natuurlijk gedroogde hondensnacks, supplementen, rauwe vleesvoeding, hondenbrokken en accessoires. Er is een afhaallocatie en we versturen je bestelling al gratis vanaf € 65,-. Snelheid van leveren en persoonlijke aandacht staan voorop. Tot ziens in onze webshop