Snel besteld en snel in huis!

Wederom een tevreden met snelheid en service! Ga zo door!

• Mist u iets in het assortiment? Lilly's Kitchen

top

ruim assortiment, snelle levering. Erg tevreden

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Duidelijke website. Snelle afhandeling. Duidelijke communicatie. Zelf afgehaald. Vriedelijk en zeer goede informatie en geen vraag is teveel.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Super, altijd snelle levering, perfecte service

Snelle correcte leve4

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Als nieuwe klant goed geïnformeerd.

goede relevante info en goede service

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Kwaliteit, snel en correct geleverd!

Altijd professioneel

Ze antwoorden snel in het geval van problemen

Prima.

Goede kwaliteit

Ideaal shoppen voor mijn hond met voedselallergie. Wel duur helaas, maar dan heb je wel goede spullen.

• Mist u iets in het assortiment? Zachte trainings snoepjes. De als zacht omschreven zijn niet super zacht.

Fijn dat we dit bij jullie kunnen bestellen!

Deze inwendige en uitwendige parasietenbestrijders die van Casper Broekhuis, we zijn daar zo blij mee! Onze hond heeft vage klachten, en de dierenarts kwam gelijk met hormoonzalf en aangepaste antiallergische voeding. Toen ik vroeg wat de samenstelling daarvan was bleek het eerste ingrediënt 54% rijst te zijn. Daar komt mijn hond niet voor overeind ;) Blij met deze methode, en we zullen zien of het werkt.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Altijd goede service en onze hond doet het heel goed op het verse vlees

Gezond hondenvoer

Heel blij met essentieel food puppy for large dogs. Onze bernerpup doet het fantastisch op deze brokken.Na een half jaar nog steeds dol op de brokken en heel belangrijk: mooie vaste ontlasting, mooie vacht en geen overgewicht. Wij geven 3x p/w een maaltijd met vers gestoomd vlees voor de afwisseling. Zeer tevreden. Levering is ook vlot.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

super klantvriendelijk, doet wat hij kan om je te helpen met keuzen en info

mijn senior is dol op celtic blikvoer , er kon verteld worden of het in voorraad was, wanneer het ongeveer geleverd kon worden en gaf nog wat voedingsadviezen en passant. TOP

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Door een inschattingsfout was de voer bijna op maar door de snelle service van natuurlijk voor de hond was ik gered! Verder werkt de website heel goed en vond ik het makkelijk te vinden waar ik op zoek naar was.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Uitgebreid aanbod, goede website, snelle levering.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Snelle levering en goede producten.

UItstekend!

Keurige, snelle verzorgde bestelling!

• Mist u iets in het assortiment? nee

Zeer goede uitleg en advies, waar ruim de tijd voor wordt genomen!

Één van mijn houden heeft voedselallergie en ik zag door de brokken het bos niet meer.. Mike heeft een veel kennis over de producten die hij verkoopt en denkt in alle opzichten mee. Groot assortiment en natuurlijk voer zonder onnodige toevoegingen.

Prima webshop!

Snelle levering, goed contact (om foutje van mijzelf bij het bestellen snel op te lossen), mooie producten.

Goede en snelle service.

Ruime keuze en denken mee als je hond (tijdelijk) een lastige eter is. Reageren snel op vragen via de mail.

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Besteld product werkt goed en verzending was snel

Goede prijs voor het product en snelle levering

• Mist u iets in het assortiment? Nog niet verder bekeken, alleen gezocht wat de hond nu nodig had!

Helder en duidelijk

Positief

Erg tevreden

Snelle verzending, goed contact, ruime keuze, duidelijke uitleg over inhoud van het product.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Goede service en snelle levering

Ik bestel zeker weer als het eten op is

Riga 4 G

2993LW Barendrecht

Over Natuurlijk voor de hond

Natuurlijk voor de hond is de webshop in natuurlijke producten voor jouw hond. Alle producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen als geur-/, kleur-/ en smaakstoffen en conserveermiddelen. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment natuurlijk gedroogde hondensnacks, supplementen, rauwe vleesvoeding, hondenbrokken en accessoires. Er is een afhaallocatie en we versturen je bestelling al gratis vanaf € 65,-. Snelheid van leveren en persoonlijke aandacht staan voorop. Tot ziens in onze webshop