Mooi uitgebreid assortiment KVV

Mooie overzichtelijke webshop, veel aanbod KVV, snacks en supplementen. Het was even onduidelijk wanneer ik het vlees kon ophalen. Eigenaar reageert snel en is duidelijk.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Zoals gewoonlijk, alles prima geregeld

Hond en baas blij

Duidelijke webshop (ook duidelijk wat niet leverbaar is op dit moment), snelle correcte levering.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Heerlijke snacks besteld voor mijn Labrador die allergisch is voor kip, rund en graan. Natuurlijk voor de hond heeft heel veel producten in het assortiment die ook mijn lieverd mag hebben.

Bijzonder prettig

Goed voer, snelle levering en eerlijk advies als je erom vraagt.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Fijn product en snelle levering

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Goede hondenvoer en goede service.

• Mist u iets in het assortiment? Ja hondenvoer met rijst

Prima producten en snelle levering

Bevalt goed

Prettig

Prettig snel en zeer deskundig geholpen

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Goede producten voor onze hond met een allergie

Veel keus in producten met een enzijdige eiwit. Snelle service. Optijd geleverd. Fijne klantenservice!

Prachtige producten goede service

Deze webshop heeft mooie producten welke met zorg gekozen worden. Er worden regelmatig nieuwe producten toegevoegd. Ze hebben veel producten voor honden met allergieën wat onze hond erg blij maakt. Men is behulpzaam en vriendelijk

• Mist u iets in het assortiment? Schapenvet/zalmolie achtige producten. Stevige speeltjes

Zeer goede kwaliteit en uitleg

Er wordt heel snel gereageerd en alles naar wens geregeld. Er wordt meegedacht en de levering altijd keurig op tijd.

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Een prettige zoekervaring op de site, waardoor ik snel alle voertjes voor mijn hond had uitgezocht.

Fijne duidelijke website. Dat wat ik zocht was er in soorten en verschillende hoeveelheden. Mijn hond reageert heel goed op lam. Jullie hadden ruim keus en ik ben erg tevreden over de producten.De betaling was snel verwerkt en de producten snel geleverd. Ik kreeg nog een extra mailtje dat een bepaald product niet leverbaar was, maar de volgende dag binnen zou komen en het daardoor een dagje langer duurde. Dit vond ik een heel fijne service. Ik ben erg tevreden. Vr. Gr. Linda.

Goede service, snelle verzending

Snelle verzending en top kwaliteit voor prima prijs

klantvriendelijk en mooie producten

De producten zijn van goede kwaliteit en de levering heel snel. Ook opvolging van vragen gaat goed.

zeer goed

Bestellen en betaalmogelijkheden gingen vlot, levering is ook goed verlopen. Zeer tevreden.

• Mist u iets in het assortiment? op dit moment niet

Gezonde snacks en snel geleverd

Jullie hebben een geweldig assortiment van gezonde snacks voor de hond. Alles was snel bezorgd. Alleen de bezorgkosten vond ik hoog en vandaar bestelde ik meer in 1 keer. Verder ben ik zeer tevreden.

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Veel keuze uit natuurlijke voeding voor mijn hondje.

Darf Vol Bites brokken gekocht voor mijn hondje. Hij is er echt dol op! Brokken zijn gelijk de 2e dag bezorgd. Mijn bestelling kon ik traceren via Track & Trace dat ik de dag ervoor had ontvangen.

• Mist u iets in het assortiment? Nee

deskundig advies,snelle service en gewoon goed

zie eerdere reactie

• Mist u iets in het assortiment? nee

Alleen maar positief!

Wederom een uitstekende ervaring. Iedere keer weer, ben ik heel tevreden, over de producten, de snelheid van het leveren en de kwaliteit van de verpakking. Alleen maar positief!

Snel, goed verpakt.

Volgende dag al in huis, netjes verpakt. Bestelde eerst ergens anders, maar daar was de voorraad op.... zodoende kwam ik hier terecht en ben heel tevreden!

• Mist u iets in het assortiment? De zakjes met 4 kleine worstje van meatlove

Onze hond heeft nierproblemen en ik zocht 'snackjes' die ze wél mag hebben. Eigenaar Mike den Ouden weet waar hij het over heeft, waar we op moeten letten, geeft goed advies en denkt fijn mee. Bestellen en betalen gaat, heel eenvoudig, via de website en met een e-mailtje werd ik geïnformeerd dat het pakketje klaar stond. Ophalen kon al dezelfde dag.

Snelle correcte levering.

Eerste contact, was o.k.

Hele goede service

Telefonisch netjes geholpen en snelle levering

Riga 4 G

2993LW Barendrecht

Over Natuurlijk voor de hond

Natuurlijk voor de hond is de webshop in natuurlijke producten voor jouw hond. Alle producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen als geur-/, kleur-/ en smaakstoffen en conserveermiddelen. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment natuurlijk gedroogde hondensnacks, supplementen, rauwe vleesvoeding, hondenbrokken en accessoires. Er is een afhaallocatie en we versturen je bestelling al gratis vanaf € 65,-. Snelheid van leveren en persoonlijke aandacht staan voorop. Tot ziens in onze webshop