Weet ik nog niet

Ik moet de eerste keer nog binnen krijgen omdat 8x paardensnacks niet meer op voorraad waren vond het wel heel netjes dat jullie mij hiervan tel op de hoogte stelde en eventueel alternatief boden vr groet Johan hardeveld

• Mist u iets in het assortiment? De paardensnacks niet compleet 6 stuks in voorraad maar maandag zijn ze compleet dus geen probleem

Producten, service, kwaliteit is top!

Uitstekende producten, geweldige service. Ga zo door!

Voor de eerste keer

Heb voor de eerste keer hier iets besteld. Netjes verpakt, snel geleverd en een leuke notie op de nota. Zeker een aanrader.

Snel en betrouwbaar

Bestelling is snel leverbaar. Reageert snel op e-mail en tel. Heeft kennis van zaken en kan een goed voedingsadvies geven.

nette levering

Elke keer wanneer ik bestel is het snel in huis en goed verpakt.

Super !

Mijn bestelling is altijd op tijd

Keurig verzorgd

Netjes verpakt, goed verzorgd

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Prettig site, fijne producten.

Prettig.

• Mist u iets in het assortiment? Nog niet

super produkten

Ben onder de indruk van het productengamma, kwalitatief zeer goed. De leveringen zijn normaal ook punctueel, maar de laatste keer had ik zwaar pech, waardoor mijn (voedselallergische) hond zonder voer dreigde te komen zitten. Ik vond dat ik daar te laat over geïnformeerd werd, dat was spijtig

• Mist u iets in het assortiment? neen

geweldige webshop waar ik zeker bij terug kom

super snelle levering en fantastische producten

• Mist u iets in het assortiment? nog niet over nagedacht

Biologisch, goed voor ieder dier

Mooie milieu vriendelijke verpakking, de honden vinden het heerlijk ; grote verpakkingen waardoor er minder milieu vervuiling is , veelal biologisch. Op een bij mij passende manier goede voeding en “snoepjes “ voor mijn honden.

• Mist u iets in het assortiment? Nog meer grote verpakkingen training snoep

Natuurlijke producten van hoge kwaliteit

Op aanraden van een kennis naar de eigenaar van de webshop gebeld voor advies over zachte snacks voor mijn oude hondje. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en hij heeft duidelijk kennis van zaken. Gelukkig was mijn hondje ook heel blij met de aankoop, want dat is natuurlijk maar afwachten als je iets nieuws probeert voor je dier. Deze shop is dus zeker een aanrader!

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Product was op voorraad, normale prijs en is snel en goed geleverd.

• Mist u iets in het assortiment? -

Altijd bereikbaar en makkelijk bestellen via website

Goed advies. Mooie producten. Snelle levering

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Snel, vriendelijk, mooie producten.

Konijnenoren en poepzakjes besteld.

Snel verzonden, mooie producten

Als vaste klant van Natuurlijk voor de Hond ben ik blij met het veelvoud aan mooie, duurzame en gezonde producten voor mijn hond. Het is een fijne aanvulling op de standaard die een dierenwinkel biedt en waar ik toch niet de snacks vind die ik graag wil geven. Het zorgvuldig verpakte pakket is meestal de dag na bestellen al binnen.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Goede producten en snelle levering

Erg tevreden over de bezorging en producten .

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Snelle levering en bij knelpunten volgt er direct persoonlijk contact. Prettig

Goede service snelle kevering

Goede service en snelle levering!

Absolute aanrader!

De producten zijn van goede kwaliteit, snelle levering, super service en veel kennis in huis! En, de website heeft de mogelijkheid om te kunnen selecteren op diersoort wat ik super handig vind.

• Mist u iets in het assortiment? Nee

zeer goede producten en snelle levering!

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Goede hondenvoer snel binnen en natuurlijk!

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Mooie producten en goede communicatie indien dit nodig is

De producten zijn van goede kwaliteit. De communicatie verloopt ook prettig. Ik heb 1 x gehad dat iets onvoldoende op voorraad was. Mijn bestelling was o.a. 12 blikken vlees en op voorraad waren nog maar 6. Er werd contact opgenomen om te overleggen of ik de 6 nu wou of over 3 dagen de 12 in een keer. Voor dat laatste heb ik gekozen en als dank voor het wachten zat er bij de bestelling een zakje beloningsbrokjes voor de hond.

Super website

Goede producten Snelle levering Veel keuze Oog voor gezonde en natuurlijke producten

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Heel correct en vriendelijk afgehandeld

Zeer tevreden over mijn eerste ervaring. Ik vond wel dat je voor veel geld moest bestellen vooraleer je gratis verzending naar België kreeg. Ik was ook teleurgesteld, dat het knuffeltje zo mini was dat ik het aan mijn mama haar chihuahua heb moeten geven, ik had het besteld voor mijn golden retriever. Ik had de afmeting niet nagekeken, dus mijn fout, maar die prijs betaal ik doorgaans toch voor een grote knuffel. Ik ga ook wel zoeken naar de goedkoopste knuffels omdat het toch diezelfde dag nog kapot is.

Riga 4 G

2993LW Barendrecht

Over Natuurlijk voor de hond

Natuurlijk voor de hond is de webshop in natuurlijke producten voor jouw hond. Alle producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen als geur-/, kleur-/ en smaakstoffen en conserveermiddelen. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment natuurlijk gedroogde hondensnacks, supplementen, rauwe vleesvoeding, hondenbrokken en accessoires. Er is een afhaallocatie en we versturen je bestelling al gratis vanaf € 65,-. Snelheid van leveren en persoonlijke aandacht staan voorop. Tot ziens in onze webshop