aanrader

Goede producten, snelle levering.

Altijd top

Heel vaak besteld en altijd top bedankt weer!

Fijn bdrijf snelle afhandelig

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Gemakkelijke site en snelle levering

De site is makkelijk te hanteren. Alles is vlug te vinden. En de levering was super snel en vlot. Een echte aanrader!

• Mist u iets in het assortiment? nee

Mike denkt met de klant mee!

Toen ik een bestelling had verzonden, was het geen probleem om produkten nog bij te stellen en met dezelfde zending mee te sturen. Tikkie en de betaling was geregeld.

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Makkelijk bestellen en goede communicatie

Makkelijk bestellen en goede communicatie. Ophalen van de bestelling was zo geregeld.

Overzichtelijke website, snelle levering

Overzichtelijke website, bestelling snel en correct geleverd. En als kers op de taart, een hond die eindelijk haar bakje brokken leeg eet meteen nadat ik die neer zet! Ik ga zo weer een nieuwe bestelling plaatsen.

Keurig verpakt en geleverd

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd!

• Mist u iets in het assortiment? Nvt

Goede producten

Hond is direct activer door het gebruik van Bokashi! hond blij, wij blij:)

Snelle service van kwaliteitsproducten

Zeer ruim assortiment van hondenvoeding en snacks van hele fijne kwaliteit. Fijn dat ze een zeer uitgebreid assortiment hebben. Mijn hond heeft gelukkig geen allergieën, maar er zijn genoeg alternatieven voor rundersnacks.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Snelle levering en goede producten

Goede kwaliteit producten. Snelle levering

Heel tevreden!

De service is prima en ik krijg bij vragen altijd een deskundig advies!

goede, vriendelijke service!

Alles op tijd geleverd, netjes verpakt. Vriendelijke service!

• Mist u iets in het assortiment? nee

Supersnel supervoer

• Mist u iets in het assortiment? Meer blikvoer met o.a paard, konijn en eend zonder granen, rijst en aardappelen

Jammer dat verzendkosten pas gratis zijn bij hoger bedrag.

• Mist u iets in het assortiment? Meer afwisseling van hert.

Weet ik nog niet

Ik moet de eerste keer nog binnen krijgen omdat 8x paardensnacks niet meer op voorraad waren vond het wel heel netjes dat jullie mij hiervan tel op de hoogte stelde en eventueel alternatief boden vr groet Johan hardeveld

• Mist u iets in het assortiment? De paardensnacks niet compleet 6 stuks in voorraad maar maandag zijn ze compleet dus geen probleem

Producten, service, kwaliteit is top!

Uitstekende producten, geweldige service. Ga zo door!

Voor de eerste keer

Heb voor de eerste keer hier iets besteld. Netjes verpakt, snel geleverd en een leuke notie op de nota. Zeker een aanrader.

Snel en betrouwbaar

Bestelling is snel leverbaar. Reageert snel op e-mail en tel. Heeft kennis van zaken en kan een goed voedingsadvies geven.

nette levering

Elke keer wanneer ik bestel is het snel in huis en goed verpakt.

Super !

Mijn bestelling is altijd op tijd

Keurig verzorgd

Netjes verpakt, goed verzorgd

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Prettig site, fijne producten.

Prettig.

• Mist u iets in het assortiment? Nog niet

super produkten

Ben onder de indruk van het productengamma, kwalitatief zeer goed. De leveringen zijn normaal ook punctueel, maar de laatste keer had ik zwaar pech, waardoor mijn (voedselallergische) hond zonder voer dreigde te komen zitten. Ik vond dat ik daar te laat over geïnformeerd werd, dat was spijtig

• Mist u iets in het assortiment? neen

geweldige webshop waar ik zeker bij terug kom

super snelle levering en fantastische producten

• Mist u iets in het assortiment? nog niet over nagedacht

Riga 4 G

2993LW Barendrecht

Over Natuurlijk voor de hond

Natuurlijk voor de hond is de webshop in natuurlijke producten voor jouw hond. Alle producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen als geur-/, kleur-/ en smaakstoffen en conserveermiddelen. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment natuurlijk gedroogde hondensnacks, supplementen, rauwe vleesvoeding, hondenbrokken en accessoires. Er is een afhaallocatie en we versturen je bestelling al gratis vanaf € 65,-. Snelheid van leveren en persoonlijke aandacht staan voorop. Tot ziens in onze webshop