Goede kwaliteit en levering.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Top service en goed bereikbare klantenservice

Snelle service, fijne communicatie met de klantenservice gehad.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

prima en snelle afhandeling bestelling

toch nog een puppy kong kunnen aanschaffen.

• Mist u iets in het assortiment? (nog) niet

Heerlijk voor de hond

Fijn om alles wat je wenst op een plek te kunnen kopen.

tevreden

mooie producten en snelle levering

Fijne voeding

Diesel doet het goed op deze voeding, hij krijgt het op aanraden van een hondencoach. Ik ben blij dat ik ben overgestapt op Essential foods. De levering is ook snel en het wordt goed verpakt.

Gezonde snacks

Al diverse keren lekkere en gezonde snack repen besteld. Duidelijk gesorteerd op diersoort op de site en altijd voorraad. Goede kwaliteit

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Altijd perfecte levering & service !

Altijd dik tevreden daarom bestel ik hier vanaf het moment dat ik de site ontdekte. Bij vragen kun je altijd bij ze terecht en ze geven snel en vriendelijk antwoord. Ze denken met je mee en alles wat ik bestel is van prachtige kwaliteit, ontlasting van onze hond is top. In 1 woord: GEWELDIG !

perfect, snel en accuraat

makkelijk te bestellen en betalen, snelle en accurate levering. Kortom perfect!

ruime keuze, goede afhandeling

Zo fijn dat natuurlijk voer voor de hond zo eenvoudig te bestellen is. En dat een bestelling ook gewoon correct wordt geleverd.

Klantvriendelijk

Onze hondjes eten het nieuwe voer erg graag (Raw4dogs)! Bestellingen worden snel behandeld en vragen snel beantwoord. Heel tevreden over de service!

• Mist u iets in het assortiment? Misschien kleinere verpakkingen rauw vlees

Super snelle levering

Zeer persoonlijk en vriendelijk

snelle service, super.

Altijd snelle service en altijd een leuk handgeschreven kaartje bij de bestelling ..Top.

Snelle levering, goede brok

Makkelijk te bestellen, je krijgt snel reactie en bericht wanneer de levering plaats vind. Je kunt kiezen om het ergens op te halen. De brokken zijn smakelijk voor de hond en zonder ongezonde toevoegingen.

Fijn bedrijf

Snelle levering,en ze hebben goede producten.

Snel en betrouwbaar geleverd

Snel en betrouwbaar geleverd. Mooi assortiment. Cooper de hond is blij met zijn lekkere snacks.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Goede omschrijving van de producten, netjes en snel opgestuurd. Weet nog niet of de producten ook goed helpen, gebruik ze nog maar net voor de hond.

• Mist u iets in het assortiment? Nog niet

Prima gegaan allemaal.

Ik gebruik voor mijn hond grotendeels producten met insecten. Dat is bij jullie verkrijgbaar net zoals vega producten of zonder tarwe. Vandaar mijn bestelling bij jullie gedaan. Alles is prima verlopen, maar meer keuze in producten is nooit weg. Zal zeker te zijner tijd nog eens bij jullie bestellen.

• Mist u iets in het assortiment? Meer keuze

Top spullen en service.

Vriendelijk contact en top spullen. De hond is er heel erg blij mee!

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Snelle levering, prima producten. Onze honden eten de brokken van Celtic connection erg graag

Perfecte levering

Snel en netjes , kwaliteit is goed

• Mist u iets in het assortiment? Nvt

Goed en snel!

Top producten voor een gezonde hond, ruim assortiment én snelle levering! Wij zijn fan!

• Mist u iets in het assortiment? Bio Ron

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering

Ik kan nog niets zeggen over de tic-clip. Ga er wel vanuit dat het de teken en vlooien bij onze hond gaat weg houden.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

De service blijft geweldig.

Ik bestel al langer bij natuurlijk voor de hond en zal er ook klant blijven. Mooie producten, duidelijke info en service met n persoonlijk tintje. Zéér tevreden.

• Mist u iets in het assortiment? Ik zou biologische barf producten een mooie aanvulling vinden op het huidige assortiment.

Geweldig snelle service

Heel prettig, snelle service, duidelijke website en altijd een persoonlijk woordje.

Riga 4 G

2993LW Barendrecht

Over Natuurlijk voor de hond

Natuurlijk voor de hond is de webshop in natuurlijke producten voor jouw hond. Alle producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen als geur-/, kleur-/ en smaakstoffen en conserveermiddelen. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment natuurlijk gedroogde hondensnacks, supplementen, rauwe vleesvoeding, hondenbrokken en accessoires. Er is een afhaallocatie en we versturen je bestelling al gratis vanaf € 65,-. Snelheid van leveren en persoonlijke aandacht staan voorop. Tot ziens in onze webshop