Geweldig!

Goede omschrijving van de producten, goede informatie rondom verzending en producten netjes verpakt. Natuurlijk voor de hond met liefde voor de huisdieren.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

mooi assortiment en correct verzonden en geleverd

mijn eerste bestelling en dit was meteen een heel positieve ervaring - hopelijk breidt het assortiment nog uit. Ik ben nl geïnteresseerd in tandverzorgingsproducten en meer bio snacks.

• Mist u iets in het assortiment? meer bio snacks en tandverzorging

Super service !

Zeer tevreden op de producten !

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Kwalitatief goed hondenvoer voor schappelijke prijs

Kwalitatief goed hondenvoer voor schappelijke prijs En snelle levering en goed contact met bedrijf

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Bericht gekregen dat mijn bestelling klaar stond. Verder ook nog uitleg over voeding. Top

Netjes en correct

Netjes en correct

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Op tijd en met persoonlijk berichtje geleverd!

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Kundige uitleg en een zeer goede service

Mike is een toppertje

top!

snel besteld, vlot bezorgd. niets op aan te merken.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Vlotte en correcte levering en informatief sterk

Mike weet wat hij verkoopt en dat is geen rotzooi. Een goed adres voor eerlijk voer voor je huisdier.

Snelle levering!

Ik ben benieuwd hoe mijn allergische hond reageert op de nieuwe snacks! Hij vindt ze heerlijk in ieder geval!

• Mist u iets in het assortiment? Hertengeweien

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Fantastisch voer een geweldige service

De keuze voor Celtic Connection is de beste keuze qua voer geweest die ik voor mijn hond van 1,5 heb gemaakt. Hij groeit er fantastisch op een heeft hele goede ontlasting. Ook natuurlijk voor de hond is een goede website geweest om het te bestellen. Altijd op tijd verzonden en een hele persoonlijke service. Kortom: probeer het zeker eens een keer!

Keurig en netjes geleverd

Gemakkelijk te bestellen Word goed op de hoogte gehouden over de zending Snelle levering

prima in orde

altijd goed

Ruime keuze, snelle levering

De keuze uit natuurlijke productie voor je hond is super! Onze knapperd heeft allergie voor verschillende dingen waardoor qe weinig keus hebben wat we haar kunnen geven. Gaan zoeken op internet en bij Natuurlijk voor de hond uitgn, keuze is ruim waardoor we ruime keuze hadden. Eenmal besteld snel een bevestingjng gekregen en de dag daarna al bericht dat de bestelling onderweg was met track and trace, dag daarna was de bestelling binnen. Tess vind de producten heerlijk! Hier gaan we zeker vaker bestellen!! En aanbevelen in onze omgeving!!

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Alles wat ik bestel vindt ze lekker maar de gedroogde zalm is toch mega favoriet

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Snelle levering en kwaliteit super

Mijn hond smult van de heerlijke snacks! Top

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Fijne winkel, mooie verantwoorde producten

Snelle verzending, persoonlijke benadering en altijd goed verpakt. Ik koop bijna al mijn honden snacks hier. Het is een fijne overzichtelijke site en de producten zijn puur.

• Mist u iets in het assortiment? Ik zou heel blij worden van antlers en farmfood trainers. Deze halen we bij de locale dierenzaak, dus ook helemaal prima en verantwoord, maar zij zijn vaak uitverkocht.

Producten voldoen helemaal aan mijn verwachtingen

Op zoek naar kleine natuurlijke beloningen voor onze pup van 8 weken. Gekozen voor o.a. fresco training mini bones en Akyra mini hapjes hert. En onze pup vindt het erg lekker! Een persoonlijk bedankberichtje als bonus bij de snelle levering vind ik bijzonder tegenwoordig en maakt het net even leuker om weer te bestellen.

Prima product.

De honden vinden het lekker en doen het er goed op. Het enige wat ik erg jammer vindt is dat de prijs ineens verhoogt is met 3 euro. Het is een behoorlijk bedrag wat je in een keer betaald.

alles goed!

al vaker besteld en steeds heel snel ontvangen! Super!

• Mist u iets in het assortiment? nee

Hele fijne webwinkel voor de hond

Super fijne webwinkel voor de hond! Uitgebreid assortiment van natuurlijke hondenvoeding, snacks , speeltjes en veel meer met oog voor honden met intoleranties. Goede hulp en advies ook als je vragen hebt , aanrader!

• Mist u iets in het assortiment? Snacks met name de gedroogde snacks en zacht speelgoed (knuffels) zouden nog wat meer uitgebreid mogen worden

Bestelling snel geleverd. Fijne producten

• Mist u iets in het assortiment? Reinigingsdoekjes voor de vacht

Xana smult

Mijn ervaring niet maar Xana mojn dwerg smult ervan

• Mist u iets in het assortiment? Nope

Riga 4 G

2993LW Barendrecht

Over Natuurlijk voor de hond

Natuurlijk voor de hond is de webshop in natuurlijke producten voor jouw hond. Alle producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen als geur-/, kleur-/ en smaakstoffen en conserveermiddelen. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment natuurlijk gedroogde hondensnacks, supplementen, rauwe vleesvoeding, hondenbrokken en accessoires. Er is een afhaallocatie en we versturen je bestelling al gratis vanaf € 65,-. Snelheid van leveren en persoonlijke aandacht staan voorop. Tot ziens in onze webshop