Snelle reactie en service!

Een vraag via de mail gesteld. Over voedingstoffen in de voer voor mijn allergische hond. Zelfde dag nog antwoord.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Hoge kwaliteit producten en goede service

Zeker aan te bevelen als je goede voeding voor je hond zoekt van hoge kwaliteit.

Mmmmmm!

De teckel is een aantal jaren jonger geworden van de brokjes!! Super!

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Goede spullen en perfecte persoonlijke service

De hond is er gek op! Snelle levering en heel persoonlijke top service

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Duidelijke website en fijne producten

Fijn dat alles zonder toegevoegde rotzooi is. Goede producten voor de hond. En zelfs met de kerstdrukte snel binnen

Zoals altijd goede service

Wij bestellen onze snackies altijd bij Natuurlijk voor de hond. Het wordt goed geleverd en klantvriendelijk.

Snel en persoonlijk

Super snelle levering en goede kwaliteit

Snel en goed!

Altijd voldoende producten op voorraad, netjes en zorgvuldig verpakt en op tijd geleverd!

Heel erg goed

De levering is altijd goed en op tijd. En als er iets aan de hand is dan ontvang ik een mail. Ik ben heel tevreden.

• Mist u iets in het assortiment? Nog niet

goede en snelle levering

Wanneer ik een bestelling plaats is het snel genoeg in huis.

Mijn favoriete webshop

Altijd prima service en dito producten

Prettig, prima en snel

Snelle levering, prima communicatie rondom bestelling en bij uitpakken van de doos zat ook een persoonlijk bedankkaartje. Komt allemaal erg prettig over.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Goede en zeer klantvriendelijke webshop

Hier heb je te maken met een webshop die de service verleend van een echte winkel. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen aan! - Duidelijke informatie - goede service - snelle verzending - persoonlijke noot - goede prijzen

• Mist u iets in het assortiment? Varkensoren

Hond vindt t heerlijk

Onze hond vindt de gedroogde zalm heerlijk. Ze hoeft de zak maar te horen en ze komt aan geraced.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Prima! Snelle bezorging en goede producten

Heel positief!

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Altijd goed, snel en attent

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Fijn advies en goede kwaliteit

goed product

Heel snel geleverd. Fijn dat het natuurlijke voeding is het is een heel goed product. Mijn hond doet het er goed op en ik ben er blij mee.

• Mist u iets in het assortiment? nee

Prima producten

Prima producten en snelle levering

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Snelle verzending en goede service!!

• Mist u iets in het assortiment? Nee

We bestellen al lange tijd bij Natuurlijkvoordehond en altijd tevreden. Snelle levering en snel antwoord bij vragen op de mail. Erg attent.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Snelle levering en fijne producten

Zeer goed advies!

Telefonisch contact gehad om zo tot de juiste keuze te komen en er werd echt meegedacht en een zeer goed advies gegeven. Heel tevreden!

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Correcte informatie , correcte communicatie , prachtige producten!

• Mist u iets in het assortiment? Natuurlijk voor de kat!

Riga 4 G

2993LW Barendrecht

Over Natuurlijk voor de hond

Natuurlijk voor de hond is de webshop in natuurlijke producten voor jouw hond. Alle producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen als geur-/, kleur-/ en smaakstoffen en conserveermiddelen. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment natuurlijk gedroogde hondensnacks, supplementen, rauwe vleesvoeding, hondenbrokken en accessoires. Er is een afhaallocatie en we versturen je bestelling al gratis vanaf € 65,-. Snelheid van leveren en persoonlijke aandacht staan voorop. Tot ziens in onze webshop