Mijn favoriete webshop

Altijd prima service en dito producten

Prettig, prima en snel

Snelle levering, prima communicatie rondom bestelling en bij uitpakken van de doos zat ook een persoonlijk bedankkaartje. Komt allemaal erg prettig over.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Goede en zeer klantvriendelijke webshop

Hier heb je te maken met een webshop die de service verleend van een echte winkel. Ik ben zeer tevreden en raad het iedereen aan! - Duidelijke informatie - goede service - snelle verzending - persoonlijke noot - goede prijzen

• Mist u iets in het assortiment? Varkensoren

Hond vindt t heerlijk

Onze hond vindt de gedroogde zalm heerlijk. Ze hoeft de zak maar te horen en ze komt aan geraced.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Prima! Snelle bezorging en goede producten

Heel positief!

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Altijd goed, snel en attent

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Fijn advies en goede kwaliteit

goed product

Heel snel geleverd. Fijn dat het natuurlijke voeding is het is een heel goed product. Mijn hond doet het er goed op en ik ben er blij mee.

• Mist u iets in het assortiment? nee

Prima producten

Prima producten en snelle levering

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Snelle verzending en goede service!!

• Mist u iets in het assortiment? Nee

We bestellen al lange tijd bij Natuurlijkvoordehond en altijd tevreden. Snelle levering en snel antwoord bij vragen op de mail. Erg attent.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Snelle levering en fijne producten

Zeer goed advies!

Telefonisch contact gehad om zo tot de juiste keuze te komen en er werd echt meegedacht en een zeer goed advies gegeven. Heel tevreden!

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Correcte informatie , correcte communicatie , prachtige producten!

• Mist u iets in het assortiment? Natuurlijk voor de kat!

Uitstekend!

Enorme keuze en kennis in huis. Altijd bereid informatie te verstrekken. Vlotte levering. Kortom een aanrader!

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Snelle levering ondanks de pakket drukte in December

Alvast de brokken besteld om tot in januari mijn hond eten te kunnen geven. Er staat nu al duidelijk op de website dat ze tussen kerst en Nieuwjaar gesloten zijn. Dus alvast op tijd mijn bestelling gedaan. Snelle levering en goed verzorgd. Ik blijf hier zeker mijn bestellingen plaatsen!

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Geweldige webwinkel met deskundig advies

Graag bestel ik benodigdheden voor mijn honden bij “Natuurlijk voor de hond”. Vooral omdat naast het feit dat het een webwinkel met een super fijne service is, je altijd bij Mike terecht kan voor deskundig advies over de producten. Zo heeft Mike mij onlangs geweldig geholpen om het juiste voer voor onze Izzy te vinden.

• Mist u iets in het assortiment? Het zou fijn zijn als er wellicht nog wat meer glutenvrije gestoomde vleesworsten met enkel eiwitbron eend of paard zouden komen en wellicht glutenvrije snacks / koekjes

Super snelle en goede leveringen

Je krijg snel antwoord op eventuele vragen en leveringen zijn snel en direct

Mijn bestelling was 1 keer fout gegaan Maar was snel en goed opgelost

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Snelle levering en prima product

Mijn kieskeurige hond is dol op de brokken van Tribal

Altijd kwaliteit

Ik ben vaste klant en altijd tevreden over de kwaliteit van de geleverde spullen. Altijd snelle levering, keurig verpakt en niets op aan te merken! Kortom; een tevreden klant!

• Mist u iets in het assortiment? Nvt

Goede ervaring

De bestelling ging helemaal prima

Goede service en voorlichting

Erg tevreden over de brokken die ik geadviseerd kreeg destijds . Honden eten het graag en zijn gezonde brokken .

Mooie producten, goede service

Mooie producten, goede service en snelle verzending en goede verpakking.

Riga 4 G

2993LW Barendrecht

Over Natuurlijk voor de hond

Natuurlijk voor de hond is de webshop in natuurlijke producten voor jouw hond. Alle producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen als geur-/, kleur-/ en smaakstoffen en conserveermiddelen. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment natuurlijk gedroogde hondensnacks, supplementen, rauwe vleesvoeding, hondenbrokken en accessoires. Er is een afhaallocatie en we versturen je bestelling al gratis vanaf € 65,-. Snelheid van leveren en persoonlijke aandacht staan voorop. Tot ziens in onze webshop