Goede kwaliteit brokken en een persoonlijke, snelle levering van de producten

Ik bestel voor mijn Rhodesian Ridgeback van 16 maanden de brokken van Celtic Connection via 'Natuurlijk voor de hond'. De bestelling is altijd al de volgende dag in huis, vaak met een aardigheidje en een persoonlijk bedankje op de leveringsbon. Bezorging via PostNL gaat ook prima! De brokken zijn van zeer goede kwaliteit, mijn hond krijgt de variant met Eend en Gans. Daar doet hij het heel goed op! Bedankt voor de goede service die jullie leveren!!!

• Mist u iets in het assortiment? Nee, er is veel aanbod!

Netjes een mail over een product wat tijdelijk niet leverbaar was

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Zeer tevreden over de snelle levering En blij dat voor mijn hond met rund allergie genoeg andere mogelijkheden zijn om te kiezen. Als tip zou ik graag mee willen geven om de dozen van Darf vol 1 1/2 kilo met een tape af te plakken, doordat er waarschijnlijk veel geschud wordt met het vervoer lag er een doos open.

Super service

Snelle leveringen plus fijn contact

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Goede voeding. De hond lust het graag.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Mijn honden lusten dit graag !

Tevreden, goede service !

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Good selection of chewing bones/skins

As I have a staffie and a small dog, I called to have more info about which chewing skins would be more appropriate for which size of dog. Mike took the time to explain the differences among products as well as which would be more appropriate to which one. Delivery was on time and everything came well packaged. Recommended!

• Mist u iets in het assortiment? nee

Top service zoals altijd

Wij zijn altijd blij met de service van Natuurlijk voor de hond

Goede toelichting en uitleg

Advies over specifiek probleem vd hond. Flexibele afhaaltijden.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Als vaste klant blijf ik enorm tevreden

Altijd een keurig proces van aankoop tot levering. Mooie producten en een persoonlijke noot. Dank

• Mist u iets in het assortiment? Sta altijd open voor nieuwe producten. Maar tevreden.

Nemen alle tijd voor je vragen en denken mee met hun advies

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Prima producten voor een goede prijs en snelle levering

Mooie aanbieding voor de add pocket! Lamsoren zijn goed bevonden door de honden. Snelle levering en goede prijzen.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Kwalitatief goede producten en snelle service door uiterst vriendelijke mensen.

Nadat ik door de voedingsdeskundige doorverwezen ben naar 'Natuurlijk voor de hond', zijn de darmproblemen bij mijn Bernedoodle enorm opgeknapt. Het bewijs hoe belangrijk goede voeding is voor je hond. Hier 100% veilig en gezond! Ik ben zeer tevreden.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

goede producten voor mijn allergische hond, snelle service.

goede producten voor mijn allergische hond, snelle service.

duidelijke informatie, snelle levering

Ik heb nu 2 x besteld en beide keren een snelle, nette levering. De informatie op de website is duidelijk en overzichtelijk

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Duidelijke website. Snel antwoord op vragen en artikelen snel verstuurd.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

prima levering en makkelijk om te bestellen

aangezien onze hond allergisch is koop is paarden traktaties, hij vind het heerlijk, levertijd heel snel ben ik erg blij mee, het is wel prijzig maar het is niet anders, verder top

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

duidelijke website en snelle levering

• Mist u iets in het assortiment? neen

Snelle reacties, goed advies en snel geleverd

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Snelle levering en voldoet aan verwachting

Uit praktische overwegingen de doggo laarzen besteld. Niet heel mooi maar ze voldoen wel aan waar ik ze voor gebruik. Ik dacht eerst dat ze wat krap vielen, maar nu er eenmaal op gelopen zitten ze goed. De halsband die ik erbij kocht is leuk en stevig.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Duidelijke website en snelle levering

Voor het eerst besteld en ging prima

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Altijd snel en verzorgd ingepakt

Wederom mooie snacks ontvangen. De jongens kunnen weer even vooruit

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Correct, bestelling is zeer snel toegekomen. Tis de eerste bestelling die ik gedaan heb en voor mij was alles in orde.

• Mist u iets in het assortiment? Misschien blikvoeding

goede overzichtelijke website met genoeg info. Makkelijk te bestellen, prima levering

Riga 4 G

2993LW Barendrecht

Over Natuurlijk voor de hond

Natuurlijk voor de hond is de webshop in natuurlijke producten voor jouw hond. Alle producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen als geur-/, kleur-/ en smaakstoffen en conserveermiddelen. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment natuurlijk gedroogde hondensnacks, supplementen, rauwe vleesvoeding, hondenbrokken en accessoires. Er is een afhaallocatie en we versturen je bestelling al gratis vanaf € 65,-. Snelheid van leveren en persoonlijke aandacht staan voorop. Tot ziens in onze webshop