Prima service!

Altijd snel met antwoorden en met bezorgen, prima selectie

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Geweldige service, snel geleverd!

Hele fijne site, Celtic connection Chicken besteld en was de volgende dag al in huis, keurig verpakt, dus heel blij mee.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Niks op aan te merken, soepel en duidelijk

De spullen die ze hadden en ik bestelde zijn allemaal netjes gegaan... Specifiek item (5kg darf bites lite) helaas net niet aanwezig maar verder niets op aan te merken.

• Mist u iets in het assortiment? Darf bites lite

Uitstellende klantenservice en goede producten wat ik zocht

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Fijne website, mooie producten, snelle levering en fijne klant service.

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Ik vind alleen de betaling niet makkelijk . Het is makkelijk als he gelijk met iDeal kan betalen .

Altijd snelle levering

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Goede producten, snelle levering en goede service!

Prima levering

Makkelijk te bestellen en snelle aflevering met een persoonlijke noot. Heel attent!

Stop tekenbehandeling

Goede uitleg van het product op de site Snelle verwerking en levering Maar het belangrijkste is dat het volledig natuurlijk is en geen chemische rotzooi in zit Voor mij is het belangrijkste om mijn hond zo goed mogelijk te verzorgen, dan geef ik haar toch geen vergif toestanden op haar vacht of in haar nek

Natuurlijk goed

Inmiddels al weer een aardig tijdje klant bij Natuurlijk voor de Hond. De combinatie van fijne natuurlijke producten, een divers assortiment en waar gewenst persoonlijk contact en goede klantenservice maakt dat ik graag terug blijf komen bij deze webshop.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Goed advies en prima producten+levering

Altijd goed advies over voeding bij speciale vragen over dieet en (jeuk)klachten Geen wonder dus dat deze webshop vanuit een tuin schuurtje is begonnen nu uitgroeit tot professioneel bedrijf!

Betrouwbaar en snel

Mijn bestelling werd geleverd zoals aangegeven op de site. Prettig als je hierop kunt vertrouwen!

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Super goede service en snelle levering

Werd zeer goed geholpen wat betreft welke maat ik voor onze hond moeat hebben. Top

Altijd uitstekende service

Natuurlijk Voor de hond Is uitstekend in de service, spullen volgende dag in huis. Duidelijke en vriendelijke uitleg, en niets is teveel als je iets wilt weten.

• Mist u iets in het assortiment? Misschien blik voer van Eden erbij

Goede producten voor een redelijke prijs en snelle levering.

Ik bestel altijd de sticks van ree; vindt m'n hond heerlijk.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Goede service, een tevreden klant.

Snelle levering, goede verpakking

Snelle levering, persoonlijke aandacht

• Mist u iets in het assortiment? Meer biologische houdbaar vlees ( maar bestel alleen maar voor vakantie en voor 'achter de hand"

Snelle levering met altijd weer een warme groet! Niet alleen dus hondjes blij, maar ik ook!

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Super goeie hondenbrokken super service

Helemaal geweldig

Top laarzen...wil nooit meer anderen

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Snel geleverd, met wat lekkers voor de hond erbij

Prima geholpen.

Prima geholpen, was iets eerder dan in de mail stond met afhalen maar dat was geen probleem. Goede kennis over het honden voer met betrekking tot graan percentage!

Altijd goede ervaringen

Het is gewoon altijd goed. Ik bestel maandelijks de voeding voor mijn honden en al jaren vaste klant. Veel keuze en bestellen is makkelijk. En bij vragen altijd bereikbaar en uitstekende service. Kwaliteit en hygiëne is top en dat vind ik ook erg belangrijk. NvdH is iemand met passie voor zijn product. Niet zomaar een webwinkel. Zéér tevreden!

• Mist u iets in het assortiment? Kauwstaafjes (runderhuid) van Thaise herkomst. Ik kan ze wel elders online vinden maar het zou makkelijk zijn. In de winkels veelal van Chinese herkomst.

Riga 4 G

2993LW Barendrecht

Over Natuurlijk voor de hond

Natuurlijk voor de hond is de webshop in natuurlijke producten voor jouw hond. Alle producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen als geur-/, kleur-/ en smaakstoffen en conserveermiddelen. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment natuurlijk gedroogde hondensnacks, supplementen, rauwe vleesvoeding, hondenbrokken en accessoires. Er is een afhaallocatie en we versturen je bestelling al gratis vanaf € 65,-. Snelheid van leveren en persoonlijke aandacht staan voorop. Tot ziens in onze webshop