Natuurlijk voor de hond is een super bedrijf.

Elke bestelling wordt keurig netjes en altijd volgens afspraak geleverd. En altijd met vriendelijke woorden op een kaartje. Zeer attent.

• Mist u iets in het assortiment? Neen

Helemaal goed

Artikelen die mijn hond lekker vindt en die je niet overal kunt krijgen. Service is top en snel in huis

• Mist u iets in het assortiment? Echte kauwbotten van hert

Prima assortiment en service

Fijne webshop, zuivere spullen en snel in huis

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Mijn hond vind het lekket

Besteld en volgende dag geleverd.Top!

Superfijne winkel, snelle leverkng

Ik ben hier a langer klant. Ben zeer tevreden. Snelle verzending en ze houden je netjes op de hoogte. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden

Voeding en advies TOP!

Niet alleen een breed, supergoed, natuurlijk en gezond assortiment maar ook echt goede adviezen en altijd meedenkend in het belang van de hond. Mike is heel begaan met onze hond, een echte dierenvriend voor al zijn klanten en met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Je weet gewoon: wat je hier koopt is goed! Top zo’n adres. Ga vooral zo door. *

• Mist u iets in het assortiment? Nee joh!

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Net in gebruik

Kan er nog niet zoveel over zeggen omdat ik het net in gebruik heb en mijn hondje vind het lekker

Heel tevreden.

Super content !

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

My favorite online store for quality pet products

Very happy with the large assortment of great quality products. Orders always shipped quickly. Recommended!

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Luister goed en geeft deskundig advies

Onze jongste hond, een Basset Fauve de Bretagne, at slecht en was een dromer bij het eten in tegenstelling tot onze andere Fauve. Na langs te zijn gegaan bij Mike hebben we een lang gesprek gehad over het hoe en het waarom. Hij neemt hier de tijd voor en gaat met ons aan de hand van vragen op onderzoek. Uiteindelijk zijn we op een voeding uitgekomen om te proberen. Nou en dat heeft gewerkt. We hebben een hele andere hond en ze eet nu erg goed.

Top!!!

Snel bezorgd en goede producten!

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Mike nam echt de tijd om mee te denken wat mijn pup mogelijk kan helpen.

Aan de telefoon heb ik Mike de situatie van mijn pup uitgelegd en nam hij echt de tijd om mee te denken in wat er mogelijk aan de hand is. Ik heb vervolgens meerdere algemene voedings- en gezondheidstips gekregen. De bestelling die ik heb geplaatst was net verpakt met een extraatje, snel geleverd en ik werd hier goed van op de hoogte gehouden. Ook kan ik bij eventuele vervolgvragen terecht. Erg behulpzaam en betrokken!

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

prima levering en goed voer

snelle en accurate levering

Prima service.

Mooie, goede producten.

Super service

Snel en vriendelijk

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Goede service en goede producten.

Mooie producten!

Mijn Frans Bulldog heeft een intolerantie, wij zijn nog aan het onderzoeken wat hij het beste verdraagt...jullie natuurlijke producten zijn een welkome aanvulling.

Persoonlijk en goede prijs

Persoonlijke en goede prijs voor de producten.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Website duidelijk goede en snelle levering

Prima service.Producten duidelijk omschreven.snelle levering.

Weer goed

Goede communicatie over het product. Snelle levering

Tevreden

Ik vind jullie website fijn, de levering is goed, de productkeuze ook. Alleen kreeg ik laatst bullenpezen van Carnivoer en niet van Bandit zoals besteld, en die zijn niet bio. Daarom geen 10 als beoordeling.

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Snelle levering en mooie producten

Fijne snelle levering en mooie gezonde producten

• Mist u iets in het assortiment? Jarco

Goede service, snelle levering

Alles weer netjes ontvangen

De bestelling en service waren weer top. Meer kan ik er niet van maken. Klantvriendelijkheid erg goed

Riga 4 G

2993LW Barendrecht

Over Natuurlijk voor de hond

Natuurlijk voor de hond is de webshop in natuurlijke producten voor jouw hond. Alle producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen als geur-/, kleur-/ en smaakstoffen en conserveermiddelen. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment natuurlijk gedroogde hondensnacks, supplementen, rauwe vleesvoeding, hondenbrokken en accessoires. Er is een afhaallocatie en we versturen je bestelling al gratis vanaf € 65,-. Snelheid van leveren en persoonlijke aandacht staan voorop. Tot ziens in onze webshop