Deskundig, perfecte service en ruim assortiment

Zeer deskundig advies, perfecte supersnelle service en en zeer ruim assortiment. Al met al een aanrader als je het beste voor je hond wil.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Goede persoonlijke aandacht en advies

Er wordt tijd genomen om je verhaal aan te horen en meegedacht wat te doen bij problemen wbt gezondheid van de hond

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Mike geeft altijd goede adviezen over voeding en ook over andere zaken als het gaat om bv de gezondheid van onze hond en hij is heel flexibel in het leveren van de producten. Top!!

Professioneel en persoonlijk

Voor het eerst een pup in huis. Daardoor veel vragen over voeding en voedingschema. Er wordt de tijd voor je genomen voor alle vragen en het geven van adviezen. Hierdoor een hoop onzekerheid bij me weg genomen. Bedankt!

• Mist u iets in het assortiment? Nog niet

Goede service, mooie producten, supersnelle levering.

Goede service!!!

Fijne produkten voor hond met allergie. Zeer snelle levering. TOP!

Wederom uitstekend

Ik bestel eigenlijk alleen bij Natuurlijk voor producten voor mijn honden. Eentje heeft op dit moment problemen met de larynx en mag alleen zacht voedsel hebben. Ook hierin voorziet Natuurlijk. En zit ik een keertje wat krapper is er nog steeds hoogwaardig voedsel te verkrijgen voor een budgettair vriendelijker prijs. Altijd voorzien van een persoonlijk bedankje is de levering altijd correct en snel.

• Mist u iets in het assortiment? Sommige voedselsupplementen zoals groenlipmossel

Perfecte service!

Website is overzichtelijk dus alles is snel en makkelijk besteld. Ik ben in de mogelijkheid om het af te halen en dat gaat ook altijd na overleg perfect. Mike heeft ook altijd goede tips en adviezen.

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Goede service. Ik werd direct gebeld als er een product niet direct op voorraad was. En er werd meegedacht over een passende oplossing, zoals bijvoorbeeld een paar dagen later leveren of vervangen door een vergelijkbaar product. Leveren op tijd. Jammer dat jullie geen kattenvoeding leveren.

• Mist u iets in het assortiment? Kattenvoeding

Altijd goed!

Bestelling wordt altijd vlot geleverd! Netjes verpakt en kwalitatief goede producten! Heel blij mee

super

Altijd levering in orde, altijd een aardigheidje erbij, altijd een persoonlijke boodschap op de pakbon. Een bedrijf waar je als klant wordt gewaardeerd.

geweldig afgeleverd

• Mist u iets in het assortiment? nee

Snel, ongecompliceerd en vriendelijk

Gewoon een goede website met vriendelijkheid en deskundigheid

• Mist u iets in het assortiment? Niets

Prima service.

Besteld en binnen 2 dagen in huis.

• Mist u iets in het assortiment? Meer snacks vega .vis of insekten

Ruim assortiment

Het is fijn om uit meerdere merken KVV te kunnen kiezen. Daarbij wordt er duidelijke info op de site verstrekt over de producten. En anders kun je die krijgen van Mike, naast advies mbt de voeding. De levering is snel en de service prima.

• Mist u iets in het assortiment? Rauw kauwmateriaal (nekken, klein karkas), al heeft Mike aangegeven dat wel te kunnen bestellen.

Snel geleverd en alles goed verpakt en verzonden.

Produkten zien er prima uit en onze hond lust het graag.

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Supergoede service en snelle verzending !

Mijn product ( hondenvoer 12 kg en 2 darf worsten ) supersnel en goed verpakt ontvangen incl gratis proefverpakking dogtrainers brokjes ) Zeer tevreden dus😁

Helemaal top

Perfecte service

• Mist u iets in het assortiment? Niets

Mijn favoriete firma

Vooral de persoonlijke boodschap op de rekening doet erg goed.

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Super vriendelijke en snelle service!

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

• Mist u iets in het assortiment? .

Snelle Levering

Snelle levering, mooie artikelen.

• Mist u iets in het assortiment? Hondenspeelgoed.

snel en correct geleverd

Ik heb de bestelling snel en correct ontvangen naar volle tevredenheid.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Goede bezorging en duidelijke berichtgeving.

Voer besteld dat volgens de website een langere levertijd zou hebben. Na mijn bestelling nog eens netjes bericht dat de bestelling langer op zich zou wachten, met een verwachte leveringsdatum. Bij het pakket een extratje en bedankje op het wachten. Erg vriendelijke en duidelijke service, dat mag zeker gewaardeerd worden! :)

Riga 4 G

2993LW Barendrecht

Over Natuurlijk voor de hond

Natuurlijk voor de hond is de webshop in natuurlijke producten voor jouw hond. Alle producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen als geur-/, kleur-/ en smaakstoffen en conserveermiddelen. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment natuurlijk gedroogde hondensnacks, supplementen, rauwe vleesvoeding, hondenbrokken en accessoires. Er is een afhaallocatie en we versturen je bestelling al gratis vanaf € 65,-. Snelheid van leveren en persoonlijke aandacht staan voorop. Tot ziens in onze webshop