Mike nam echt de tijd om mee te denken wat mijn pup mogelijk kan helpen.

Aan de telefoon heb ik Mike de situatie van mijn pup uitgelegd en nam hij echt de tijd om mee te denken in wat er mogelijk aan de hand is. Ik heb vervolgens meerdere algemene voedings- en gezondheidstips gekregen. De bestelling die ik heb geplaatst was net verpakt met een extraatje, snel geleverd en ik werd hier goed van op de hoogte gehouden. Ook kan ik bij eventuele vervolgvragen terecht. Erg behulpzaam en betrokken!

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

prima levering en goed voer

snelle en accurate levering

Prima service.

Mooie, goede producten.

Super service

Snel en vriendelijk

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Goede service en goede producten.

Mooie producten!

Mijn Frans Bulldog heeft een intolerantie, wij zijn nog aan het onderzoeken wat hij het beste verdraagt...jullie natuurlijke producten zijn een welkome aanvulling.

Persoonlijk en goede prijs

Persoonlijke en goede prijs voor de producten.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Website duidelijk goede en snelle levering

Prima service.Producten duidelijk omschreven.snelle levering.

Weer goed

Goede communicatie over het product. Snelle levering

Tevreden

Ik vind jullie website fijn, de levering is goed, de productkeuze ook. Alleen kreeg ik laatst bullenpezen van Carnivoer en niet van Bandit zoals besteld, en die zijn niet bio. Daarom geen 10 als beoordeling.

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Snelle levering en mooie producten

Fijne snelle levering en mooie gezonde producten

• Mist u iets in het assortiment? Jarco

Goede service, snelle levering

Alles weer netjes ontvangen

De bestelling en service waren weer top. Meer kan ik er niet van maken. Klantvriendelijkheid erg goed

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Deskundig, perfecte service en ruim assortiment

Zeer deskundig advies, perfecte supersnelle service en en zeer ruim assortiment. Al met al een aanrader als je het beste voor je hond wil.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Goede persoonlijke aandacht en advies

Er wordt tijd genomen om je verhaal aan te horen en meegedacht wat te doen bij problemen wbt gezondheid van de hond

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Mike geeft altijd goede adviezen over voeding en ook over andere zaken als het gaat om bv de gezondheid van onze hond en hij is heel flexibel in het leveren van de producten. Top!!

Professioneel en persoonlijk

Voor het eerst een pup in huis. Daardoor veel vragen over voeding en voedingschema. Er wordt de tijd voor je genomen voor alle vragen en het geven van adviezen. Hierdoor een hoop onzekerheid bij me weg genomen. Bedankt!

• Mist u iets in het assortiment? Nog niet

Goede service, mooie producten, supersnelle levering.

Goede service!!!

Fijne produkten voor hond met allergie. Zeer snelle levering. TOP!

Wederom uitstekend

Ik bestel eigenlijk alleen bij Natuurlijk voor producten voor mijn honden. Eentje heeft op dit moment problemen met de larynx en mag alleen zacht voedsel hebben. Ook hierin voorziet Natuurlijk. En zit ik een keertje wat krapper is er nog steeds hoogwaardig voedsel te verkrijgen voor een budgettair vriendelijker prijs. Altijd voorzien van een persoonlijk bedankje is de levering altijd correct en snel.

• Mist u iets in het assortiment? Sommige voedselsupplementen zoals groenlipmossel

Perfecte service!

Website is overzichtelijk dus alles is snel en makkelijk besteld. Ik ben in de mogelijkheid om het af te halen en dat gaat ook altijd na overleg perfect. Mike heeft ook altijd goede tips en adviezen.

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Goede service. Ik werd direct gebeld als er een product niet direct op voorraad was. En er werd meegedacht over een passende oplossing, zoals bijvoorbeeld een paar dagen later leveren of vervangen door een vergelijkbaar product. Leveren op tijd. Jammer dat jullie geen kattenvoeding leveren.

• Mist u iets in het assortiment? Kattenvoeding

Altijd goed!

Bestelling wordt altijd vlot geleverd! Netjes verpakt en kwalitatief goede producten! Heel blij mee

super

Altijd levering in orde, altijd een aardigheidje erbij, altijd een persoonlijke boodschap op de pakbon. Een bedrijf waar je als klant wordt gewaardeerd.

Riga 4 G

2993LW Barendrecht

Over Natuurlijk voor de hond

Natuurlijk voor de hond is de webshop in natuurlijke producten voor jouw hond. Alle producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen als geur-/, kleur-/ en smaakstoffen en conserveermiddelen. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment natuurlijk gedroogde hondensnacks, supplementen, rauwe vleesvoeding, hondenbrokken en accessoires. Er is een afhaallocatie en we versturen je bestelling al gratis vanaf € 65,-. Snelheid van leveren en persoonlijke aandacht staan voorop. Tot ziens in onze webshop