alles precies volgens afspraak!

alles gaat precies zoals wordt beloofd, prima!

Top, snel thuis. Goede service

Goede service!

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Snel geleverd. Product snel gevonden op de site. Goede prijs.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Great quality grain-free food, our dog loves it!

We are very happy with this product and our dog transitioned to it easily without any issues.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Prima kwaliteit en snelle levering

PRIMA

Veel keuze, snelle levering

Fijn dat hier zoveel keus is! Voor mijn hondje met allergieën koop ik momenteel alleen snacks en eten met of insecten of met kalkoen en van beiden is hier voldoende keus in de webshop! Onze andere hond, (zonder allergieën) vond de snacks ook erg lekker, zo lekker zelfs dat ze in een onbewaakt moment een heel zakje kalkoensticks binnen een halve minuut naar binnen wist te werken ;). Snacks ook door de andere hond goedgekeurd dus :-p. We bestellen snel weer..en dan voor de zekerheid maar 2 zakjes kalkoensticks, haha

Super service!

Snelle en goede service! Groot assortiment, speciaal ook voor de hond met een allergie.

Geduld en kennis.

Onze Jet, een basset Fauve de Bretagne is een schat maar een meut met eten. We kwamen hier uit en na een lang gesprek met Mike (die echt de tijd nam en goede vragen stelde) en een soort van intake hield kwamen we op een brok uit die...........Jet eet en erg lekker lijkt te vinden. Terug naar de basis met deze brok is een uitkomst en onze hond lijkt als probleem-eter ineens een ander soort hond die lekker d'r bak ineens leeg eet. Wij zijn erg blij en Jet ook!

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Fijne producten en super service!

Vooral de service is heel vriendelijk.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Hele fijne webwinkel met mooie natuurlijke producten voor de hond

Fijn assortiment aan gezonde producten voor de hond met veel keuze voor honden die met bepaalde allergieën kampen zoals de mijne. Leuke en meelevende reacties van Mike dat voelt altijd zeer prettig. En de honden vinden het altijd extra leuk dat er steeds iets lekkers voor ze erbij zit. Kortom ik kom hier graag elke keer weer terug als ik iets voor mijn honden nodig heb!

• Mist u iets in het assortiment? Gedroogde eendenmaagjes

Klantgericht

Veel assortiment en wij kunnen de bestellingen ook op zaterdags afhalen.

Goed!

Goede producten en snelle levering

Natuurlijke producten

Veel natuurlijke producten,goede klantenservice,en vlot geleverd.

• Mist u iets in het assortiment? niet direct

Super snelle levering.

Uitstekende service, snel reactie op e-mails. Hele snelle levering.

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Super snelle levering aan huis en mooie producten.

Vandaag besteld en morgen in huis. Had aangegeven om de producten af te halen maar ze werden netjes aan huis geleverd. Op de pakbon stond ook nog een persoonlijk bedankje van degene die de bestelling had aangenomen, dit stukje klantvriendelijkheid stel ik zeer op prijs.

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Zo als altijd keurig en fijne producten.

Ik koop altijd de kauwsnacks voor mijn honden en ben tevreden over deze shop. Kan iedereen aanbevelen. Mike is een prettige verkoper.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Zeer klantviendelijk en tevreden over de producten!

Ik heb outdoorlaarzen besteld die erg comfortabel zitten. Blij dat ik gebeld werd over de maat (heb normaal 36, maar na opmeten van binnenzool het advies maar liefst 2 maten groter te bestellen). Nu passen mijn inlegzolen perfect en lopen ze als wandelschoenen. Ze zijn bovendien erg mooi! Blij mee dus.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Goede klantenservice, ik ben heel tevreden!

De levering was keurig ingepakt, en er was goede communicatie.

Eem beetje te duur

Goede kwaliteit maar wel super prijzig

Goede producten

Eindelijk een webshop waar ze de echte bullepees verkopen van Carnibest , heb ze ook wel eens elders besteld maar kreeg dan niet de echte van dit merk. Aangezien mijn honden daarin erg kieskeurig zijn merken ze dit meteen. Helemaal top dus! Boven de 30 euro gratis verzenden is ook mooi meegenomen. Toen ik wilde bestellen via de shop bleek dat een aantal artikelen niet leverbaar waren. Na een mailtje te hebben gestuurd met de vraag wanneer er weer voorraad zou zijn, direct antwoord terug. Uiteindelijk kon ik toch mijn bestelling doorgeven en is direct uitgeleverd zodra het binnen was. Voor t wachten kregen de honden ook nog een extra zak snacks. Super lief want ik wist natuurlijk al dat ik moest wachten op de levering. 👍🏻

• Mist u iets in het assortiment? Farm food dental sticks met rijst en pens

Mooie site, snelle bezorging, fijn assortiment

Bij Natuurlijk voor de hond vond ik precies wat ik zocht. Het was ook allemaal op voorraad en ik had de bestelling de volgende dag in huis. Heel tevreden dus met deze webwinkel.

Fantastisch!!

Volgende dag geleverd. Bij eventuele vragen, dan is er snelle, prettige communicate en een goed advies. Enorm groot assortiment met veel super heerlijke producten en heel belangrijk met gezonde ingrediënten. Onze viervoeter smult en geniet.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Ik had de add pocket heuptas besteld met de haak voor een fles drinken aan te hangen. De add pocket heuptas was op het moment niet op voorraad. Maar meteen werd er geregeld dat ik deze direct via de leverancier geleverd kreeg! Super vlugge service en ben er heel blij mee.

Snel geleverd, mooi assortiment

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Mooie producten, snel geleverd!

Mijn hond is allergisch voor rund en kip; daarom was ik op zoek naar producten op basis van wild. Er is voldoende keuze voor een prima prijs; producten worden snel geleverd.

Riga 4 G

2993LW Barendrecht

Over Natuurlijk voor de hond

Natuurlijk voor de hond is de webshop in natuurlijke producten voor jouw hond. Alle producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen als geur-/, kleur-/ en smaakstoffen en conserveermiddelen. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment natuurlijk gedroogde hondensnacks, supplementen, rauwe vleesvoeding, hondenbrokken en accessoires. Er is een afhaallocatie en we versturen je bestelling al gratis vanaf € 65,-. Snelheid van leveren en persoonlijke aandacht staan voorop. Tot ziens in onze webshop