Goede service, leuk bericht onder elke orderbon

Deze week mijn 2de bestelling binnen gekregen. Morgen nog meer bestellen omdat de hond het super lekker vindt.

Altijd goed

Gemakkelijke communicatie

super

snelle levering en onze hond vind het heerlijk. Is wel prijzig

• Mist u iets in het assortiment? worsten puur gemalen paardenvlees

tot nu toe de Celtic lam en geit brokken geweldig!

Heb eerst een zakje kip/kalkoen brokken gegeven, maar heb het idee dat ze daar allergisch voor is. Heb het zakje vervolgens een weekje in de vriezer gedaan en afgelopen zaterdag weer gegeven. Ik stop daar mee en begin weer aan de lam/geit brokken. Van die brokken had ze geen enkele last.

Blij!😊

Mike is een échte hondenliefhebber! Waarom "Natuurlijk voor de hond"? Omdat ik voor mijn 3 honden meiden goed voer en gezonde snacks wil hebben en Mike hierin weet wat ik belangrijk vind en goed advies kan geven. Fijn om te kunnen vertrouwen op zijn deskundigheid! Mike staat altijd open voor een praatje en denkt mee bij uitdagingen als bijv. bij vuurwerkstress! Prettig dat hij in de buurt woont en ik dus na een appje zo ff langs kan rijden om spullen op te halen! Ga zo door Mike👍🏾

Goede website! Snelle levering Makkelijk

Correct,snelle levering

Prettig, geen op of aanmerkingen

Super en snel geleverd!

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Weer prima en op tijd geleverd

Altijd een fijne webshop om te bestellen.

bestelling vlot geleverd

Goede adviezen

We wilden overgaan op vers vlees voor onze 12 jaar oude labradoodle. Dit raadde Mike af, een oude hond die geen vlees is gewend niet je niet volledig op vlees zetten. Uiteindelijk zijn we, op advies van Mike, overgegaan op half vlees, half brokken van Tribal. En dat bevalt onze hond erg goed.

Prima service, snelle levering

Makkelijke website, goede service en een persoonlijke noit

Informatief

Mike weet waar hij over praat. Erg vriendelijk en neemt bovendien de tijd Eye opener deze site

Zoals altijd snelle en correcte levering

Zoals altijd snelle en correcte levering

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

De bestelden producten zijn snel geleverd

Prima website, snelle service

Makkelijk keuze maken, snel bestellen & afrekenen en daarna snelle levering. Prima dus!

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Altijd op tijd af en toe een presentje,altijd een persoonlijk bedankje

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Goede producten en expertise.

In onze zoektocht naar goede brokken voor de hond (met zo min mogelijk meuk) prima geholpen met persoonlijke expertise. Duidelijke uitleg. Erg blij met onze keuze. Onze berner doet het prima op de gekozen brokken (essential foods). Tevens supersnelle levering én korting als je 2 zakken besteld. Tevreden klant!

Echte aanrader!

Ik heb al 2 keer bij deze webshop gekocht en ben altijd heel veel tevreden mee! Goede producten, brede selecite maar vooral zijn ze super snel met anwoorden een helpen als je vragen hebt of veet niet te goed welke product te kopen. Dat wordt nu mijn nr 1 webwinkel met honden voer.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Eindelijk, na veel vergelijkingen gevonden.

Hondjes eten het dolgraag. De geperste brokken zijn prima voor de tandjes van mijn kleine adult en senior hondjes. Redelijk weinig hoeveelheid ontlasting, die is niet zo compact als bij veel ander voer. Goed eiwit- en vet percentage. Volgens mij zijn ze ook wat actiever geworden. Er gaat niets boven natuurlijk goed bereid voer, dat bewijst zich, na vele jaren nog gezonde honden.

• Mist u iets in het assortiment? bio natuurlijk vlooien middel ?

Een fijne diervoeding site

Een veelzijdige keuze aan diervoeding en speciale hypoallegeen honden snacks. Vriendelijke snelle reactie op mijn vragen en snelle levering.

• Mist u iets in het assortiment? Iets meer geiten producten

De roedel is er gek op!

Een aantal Soopa producten besteld die nieuw voor ons zijn. (Eerder hadden we alleen bepaalde smaken gevonden.) Kwam snel aan en zat goed verpakt met een minimum aan inpak papier (goed voor ons milieu). De honden waren meteen klaar om het te openen en al wat te proeven. Alles direct goedgekeurd, zelfs door de kieskeurigste van de hoop die normaal geen fruit snoepjes lust! We gaan dus zeker opnieuw bestellen! Klein minpuntje wel was dat de track en trace niet zo goed werkte.

• Mist u iets in het assortiment? Edgard & cooper (liefst alles, niet alleen bio).

Groot assortiment met deskundig advies.

Via de voeding van de fokker bij “Natuurlijk voor de hond” uitgekomen. Vanaf het begin was er goed contact met Mike. Mike is een ondernemer die vanuit passie zijn winkeltje is begonnen en dat ervaar je als klant ook. Mike is goed op de hoogte van de voeding die hij verkoopt en geeft ook deskundig advies (met een pup is dat zeer fijn) als je vragen hebt.

Prachtig assortiment

Wat een fijne webshop! Mooie producten, veel keuze, snel geleverd, overzichtelijk. Ik ben altijd op zoek naar het beste voor mijn hond en hier vind ik alles wat ik nodig heb.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Snelle levering, persoonlijk en attent

Snelle levering, persoonlijk en attent, altijd een handgeschreven bedankje voor de bestelling erbij. Zo leuk! Goede voorraad informatie op de site. Deze keer ook nog een kleine kerst attentie.

Riga 4 G

2993LW Barendrecht

Over Natuurlijk voor de hond

Natuurlijk voor de hond is de webshop in natuurlijke producten voor jouw hond. Alle producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen als geur-/, kleur-/ en smaakstoffen en conserveermiddelen. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment natuurlijk gedroogde hondensnacks, supplementen, rauwe vleesvoeding, hondenbrokken en accessoires. Er is een afhaallocatie en we versturen je bestelling al gratis vanaf € 65,-. Snelheid van leveren en persoonlijke aandacht staan voorop. Tot ziens in onze webshop