geweldig afgeleverd

• Mist u iets in het assortiment? nee

Snel, ongecompliceerd en vriendelijk

Gewoon een goede website met vriendelijkheid en deskundigheid

• Mist u iets in het assortiment? Niets

Prima service.

Besteld en binnen 2 dagen in huis.

• Mist u iets in het assortiment? Meer snacks vega .vis of insekten

Ruim assortiment

Het is fijn om uit meerdere merken KVV te kunnen kiezen. Daarbij wordt er duidelijke info op de site verstrekt over de producten. En anders kun je die krijgen van Mike, naast advies mbt de voeding. De levering is snel en de service prima.

• Mist u iets in het assortiment? Rauw kauwmateriaal (nekken, klein karkas), al heeft Mike aangegeven dat wel te kunnen bestellen.

Snel geleverd en alles goed verpakt en verzonden.

Produkten zien er prima uit en onze hond lust het graag.

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Supergoede service en snelle verzending !

Mijn product ( hondenvoer 12 kg en 2 darf worsten ) supersnel en goed verpakt ontvangen incl gratis proefverpakking dogtrainers brokjes ) Zeer tevreden dus😁

Helemaal top

Perfecte service

• Mist u iets in het assortiment? Niets

Mijn favoriete firma

Vooral de persoonlijke boodschap op de rekening doet erg goed.

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Super vriendelijke en snelle service!

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

• Mist u iets in het assortiment? .

Snelle Levering

Snelle levering, mooie artikelen.

• Mist u iets in het assortiment? Hondenspeelgoed.

snel en correct geleverd

Ik heb de bestelling snel en correct ontvangen naar volle tevredenheid.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Goede bezorging en duidelijke berichtgeving.

Voer besteld dat volgens de website een langere levertijd zou hebben. Na mijn bestelling nog eens netjes bericht dat de bestelling langer op zich zou wachten, met een verwachte leveringsdatum. Bij het pakket een extratje en bedankje op het wachten. Erg vriendelijke en duidelijke service, dat mag zeker gewaardeerd worden! :)

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

alles precies volgens afspraak!

alles gaat precies zoals wordt beloofd, prima!

Top, snel thuis. Goede service

Goede service!

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Snel geleverd. Product snel gevonden op de site. Goede prijs.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Great quality grain-free food, our dog loves it!

We are very happy with this product and our dog transitioned to it easily without any issues.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Prima kwaliteit en snelle levering

PRIMA

Veel keuze, snelle levering

Fijn dat hier zoveel keus is! Voor mijn hondje met allergieën koop ik momenteel alleen snacks en eten met of insecten of met kalkoen en van beiden is hier voldoende keus in de webshop! Onze andere hond, (zonder allergieën) vond de snacks ook erg lekker, zo lekker zelfs dat ze in een onbewaakt moment een heel zakje kalkoensticks binnen een halve minuut naar binnen wist te werken ;). Snacks ook door de andere hond goedgekeurd dus :-p. We bestellen snel weer..en dan voor de zekerheid maar 2 zakjes kalkoensticks, haha

Super service!

Snelle en goede service! Groot assortiment, speciaal ook voor de hond met een allergie.

Geduld en kennis.

Onze Jet, een basset Fauve de Bretagne is een schat maar een meut met eten. We kwamen hier uit en na een lang gesprek met Mike (die echt de tijd nam en goede vragen stelde) en een soort van intake hield kwamen we op een brok uit die...........Jet eet en erg lekker lijkt te vinden. Terug naar de basis met deze brok is een uitkomst en onze hond lijkt als probleem-eter ineens een ander soort hond die lekker d'r bak ineens leeg eet. Wij zijn erg blij en Jet ook!

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Fijne producten en super service!

Vooral de service is heel vriendelijk.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Hele fijne webwinkel met mooie natuurlijke producten voor de hond

Fijn assortiment aan gezonde producten voor de hond met veel keuze voor honden die met bepaalde allergieën kampen zoals de mijne. Leuke en meelevende reacties van Mike dat voelt altijd zeer prettig. En de honden vinden het altijd extra leuk dat er steeds iets lekkers voor ze erbij zit. Kortom ik kom hier graag elke keer weer terug als ik iets voor mijn honden nodig heb!

• Mist u iets in het assortiment? Gedroogde eendenmaagjes

Klantgericht

Veel assortiment en wij kunnen de bestellingen ook op zaterdags afhalen.

Goed!

Goede producten en snelle levering

Riga 4 G

2993LW Barendrecht

Over Natuurlijk voor de hond

Natuurlijk voor de hond is de webshop in natuurlijke producten voor jouw hond. Alle producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen als geur-/, kleur-/ en smaakstoffen en conserveermiddelen. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment natuurlijk gedroogde hondensnacks, supplementen, rauwe vleesvoeding, hondenbrokken en accessoires. Er is een afhaallocatie en we versturen je bestelling al gratis vanaf € 65,-. Snelheid van leveren en persoonlijke aandacht staan voorop. Tot ziens in onze webshop