Zeer goede en snelle service!!

Nette en keurige service!

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Heel tevreden over uitleg van welke voedsel we kunnen gebruiken.Geeft altijd duidelijke uitleg en denkt mee wat het beste geschikt is.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Altijd bereid vragen duidelijk en uitgebreid te beantwoorden en uit te leggen. De persoonlijke boodschap op de pakbon doet het hem!! Fijn bedrijf, altijd goede snelle levering.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Snelle levering en goed product!

Ik ben zeer tevreden over het product en de levering. Het was snel geleverd en gebruiksvriendelijk

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Eerste bestelling via website volgende dag geleverd. Keurig verzorgt!

Zeer tevreden over mijn 1e ontvangen bestelling. Keurig verzorgt, volgende dag ontvangen. Goede informatievoorziening betreft bezorging.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Zeer goede kwaliteit,snelle service!

Onze hond is gek op deze produkten.Aangezien hij allergisch is voor praktisch alles,zijn de produkten van natuurlijk voor de hond zeer geschikt voor hem. Er is ruime keuze. Ben zeer tevreden!!

Goede en snelle service!

De eerste keer ben ik bij natuurlijk voor de hond geweest. Heb daar heel goed advies gekregen en er werd ook de tijd voor genomen. Ook telefonisch goed contact. Daarnaast snelle levering en een persoonlijk berichtje. Fijn bedrijf !

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Heel snel geleverd met persoonlijk briefje erbij!

Heel snel geleverd met een persoonlijk briefje erbij. Netjes verpakt.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Kennis, goede producten en thuis bezorgd.

Denken goed mee bij voedingsvragen voor hond met eet klachten. Goed en uitbreid advies. Mooie projecten.

Super!!!

Enorm aanbod van natuurlijke produkten voor mijn hond, goede prijs en zij is er echt gek op. Ook de hersluitbare zakjes waar de staafjes in zitten zijn ideaal.

Snel en klantvriendelijk

Snel geleverd. Nadat ik de eerste bestelling laatste en er iets mis ging van mijn kant werd er dezelfde morgen nog gemaild met hulp.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Zeer kundig en vriendelijk advies en goede webshop!

Blij dat ik deze zaak ontdekt heb, onze hond is duidelijk opgeknapt van beter voer, natuurlijke supplementen en het advies erover!

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Snelle en keurige levering. Zeer tevreden!

Snelle en keurige levering. Zeer tevreden.

• Mist u iets in het assortiment? Iets om lang op te kluiven voor een hond die door allergie vegetarisch en lam mag eten.

Duidelijke site met goede informatie

Snelle verzending met een persoonlijke note op de factuur, erg prettig

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Goede info en overleg over welk voer voor mijn hond.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Snelle levering en top producten voor honden.

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Heel snelle levering, goede service!

Altijd volgende dag geleverd. Is er iets niet voorradig, dan wordt contact opgenomen om te overleggen.

• Mist u iets in het assortiment? Meer assortiment in biologische brokjes

Prima service.

Reageren snel op een vraag gesteld via de app. Snelle levering.

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Prima service, snel contact en snelle levering.

Heel goede ervaring

Hele vriendelijke benadering

Ben en blijf samen met Sterre fan van jullie. Ga zo door. Ik ben gestart met de penning om vlo en teek te voorkomen. Ben er niet achter gekomen wat wat doet! Is het de ring of het gekleurde penninkje erbij? Misschien een hint om dit er bij te zetten. Hartelijke groet Ineke en haar trouwe viervoeter Sterre

• Mist u iets in het assortiment? N.v.t.

Ik heb pas 1 keer iets besteld want ik heb net een puppy. De communicatie verliep goed (hoewel ik eerst voor een man versleten werd maar dat werd in de volgende mail hersteld. Mijn vraag over een niet leverbaar product werd goed beantwoord dus ik kom zeker met een volgende bestelling terug!

• Mist u iets in het assortiment? Dat weet ik nog niet.

Goede service en duidelijke communicatie

Een Addpocket besteld, waarvan de levering onderweg was uit Zweden. Snel antwoord ontvangen op een gemailde vraag ontvangen. Levering was sneller dan ik uiteindelijk verwachtte, inclusief een briefje met handgeschreven een dank voor de bestelling en het geduld. Duidelijk persoonlijke aandacht voor de klant. Top!

Vriendelijk en goede communicatie1

Alhoewel de levering op zich laat wachten wordt er keurig gebeld en gemaild om je op de hoogte te houden van de status van je bestelling. Daar hou ik van, duidelijkheid en een goede communicatie!

• Mist u iets in het assortiment? nee

Snelle en goede service!!

Nvt

• Mist u iets in het assortiment? Nee

Snacks besteld voor mijn hondje, hij is er dol op. Snelle verzending! Ik zou er zo weer bestellen.

Riga 4 G

2993LW Barendrecht

Over Natuurlijk voor de hond

Natuurlijk voor de hond is de webshop in natuurlijke producten voor jouw hond. Alle producten zijn vrij van kunstmatige toevoegingen als geur-/, kleur-/ en smaakstoffen en conserveermiddelen. Je kunt kiezen uit een ruim assortiment natuurlijk gedroogde hondensnacks, supplementen, rauwe vleesvoeding, hondenbrokken en accessoires. Er is een afhaallocatie en we versturen je bestelling al gratis vanaf € 65,-. Snelheid van leveren en persoonlijke aandacht staan voorop. Tot ziens in onze webshop