Pluspunten

Duidelijk

Pluspunten

Duidelijk overzicht en veel keuze

Pluspunten

Ik vind dit superhandig. Vooral ontdekt dat er best wel veel dingen zijn waar je op moet letten bij een leasecontract.

Ik zou nog wel wat meer uitleg willen over leasen van een auto en waar je op moet letten.

Pluspunten

Duidelijk en overzichtelijke website met divers aanbod. Prima te woord gestaan bij telefonisch contact.

Pluspunten

Advertentie is snel aangemaakt Ik was mijn auto snel kwijt

Pluspunten

Overzichtelijk en de belangrijkste voorwaarden inzichtelijk.

Pluspunten Duidelijk en goed aanbod! Verbeterpunten n.v.t.

Pluspunten helder overzicht Verbeterpunten het is handig als je de opmerkingen die je mailt naar een leasemij van een auto waar je geinteresseerd in bent, ook in de bevestiging waarvan je een kopie krijgt, ontvangt.

Pluspunten Diverse artikelen altijd op aanwezig groot assortiment Verbeterpunten Communiceren vooral blijven doen is goed op dit moment ook de terug koppeling via mail.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten Ger Verbeterpunten Ik krijg een link via de mail, de link werkt niet. Ik krijg geen antwoord op mijn vraagstelling mbt een auto die ik wil leasen.

Pluspunten Veel keuzes en alles is overzichtelijk!

Pluspunten Mooie en gebruiksvriendelijke site met goed hanteerbare filters om tot een goed keuze van het type auto te komen. Verbeterpunten Het vak" trefwoord" zou mijn inziens aangepast kunnen worden naar een keuzetabel voor opties e.d. . Nu kun je maar op 1 optie ( zoals bijvoorbeeld 'trekhaak') zoeken.

Pluspunten Snelle reactie Verbeterpunten Geen

Pluspunten Goed en duidelijk overzicht Verbeterpunten Geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten Gebruiksvriendelijk site Duidelijke communicatie Verbeterpunten Na een reactie ingevuld te hebben heb ik 3 losse mailtjes ontvangen vanuit het systeem: - Beoordeling - Account is aangemaakt - Uw reactie Ik zou het handig vinden om dit op een op andere manier te combineren. Drie losse mailtjes komt op mij wat ongeorganiseerd over.

Pluspunten Er wordt een goede manier aangeboden om lease-auto's over te nemen en aan te bieden. De samenwerking met leasemaatschappijen lijkt goed te zijn aangezien de integratie steeds verder doorgaat. Voorbeeld is Leaseplan die namens de klant reageert op geïnteresseerden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten veel aanbod van verschillende aanbieders. Verbeterpunten Te veel verschillende leasevormen door elkaar, hierdoor wordt een goed vergelijk lastig. Tarieven en bijbehorende voorwaarden staan niet altijd duidelijk vermeld. Financial lease mogelijkheden van 5 of 6 jaar oude auto's zijn niet aantrekkelijk en geeft een vertekend beeld.

Pluspunten Overzichtelijke en duidelijke site

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten Een van de weinigen op de markt Verbeterpunten Een veel betere website bouwen, mobiel geschikt en meer filtermogelijkheden.

Pluspunten Opmaak Verbeterpunten Geen

Pluspunten goede eenvoudige zoek machine, alle gewenste informatie snel te vinden

Hendrik Figeeweg 1

2031BJ Haarlem