3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten leuk aanbod Verbeterpunten info op zoekpagina staat soms niet meer in beeld als je doorklikt (bijv bonus)

Pluspunten goede communicatie en prima service

Pluspunten nette service. Helder en duidelijke sit. Verbeterpunten Niets

Pluspunten Zeer gebruiksvriendelijke site Verbeterpunten Betere Foto's

Pluspunten Duidelijk,Overzichtelijk,en klantvriendelijk, en slagvaardig. Verbeterpunten geen, ga zo door

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten -Overzicht vele lease-vormen, niet alle. -Overzicht alle lease/financiële maatschappijen. -Leasetrader is een goed begin, maar staat nog aan het 'begin!' betreft keuze mogelijkheden en meer duidelijkheid/begrijpelijkheid. Verbeterpunten - In window: http://www.leasetrader.nl/leaseauto_zoeken/aanbod Leasevorm; ook met "private lease"voorzien. - Betreft private lease is alleen dit zichtbaar; slechts informatie. http://www.leasetrader.nl/leaseauto_zoeken/prive_leasen Test: Ik zoek een auto op private lease basis, ZONDER DIE BIJTELLING BALK, welke na een lease periode(die ik zelf instel) mijn eigendom wordt in een verbeterde zoek-window. Een goed voorbeeld is: Autoscout24.DE(de duitse versie) zoek-window. Dit uit het blote hoofd. Mvg,

Pluspunten Snel en duidelijk Verbeterpunten Neen

Pluspunten Overzichtelijk en handig dat meteen contact gelegd wordt met de aanbieder. Verbeterpunten Site zou voor responsive gemaakt mogen worden voor mobiele telefoon bezoekers.

Pluspunten Snel en efficient gelijk zicht op wat beschikbaar is! Erg makkelijk en snel...

Pluspunten eenvoudig en snel de gezochte auto's vinden Verbeterpunten bij electrische autos de actieradius vermelden

Pluspunten top site! de marktplaats die (zekelijk) auto rijdend nederland samenbrengt. Verbeterpunten de website is nog jong maar groeit. Wellicht zouden er nog meer grote bedrijven rechtstreeks kunnen aanbieden.

Pluspunten eerste zoekpunt voor een leaseauto duidelijk goede zoek functies Verbeterpunten verkoop van andere gerelateerde producten

Pluspunten Zeer duidelijke en goed navigeerbare site. Verbeterpunten Meer aanbod? :)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten Positieve punt is de snelle respons op mijn vraag en te verplaatsen in mijn financiële positie en wensen. Verbeterpunten Meer informatie over mogelijkheden/aanbod van particulier leasen, waarin de kosten niet al te duur zijn, wat aansluit bij individuele wensen is m.i. goed als vergelijkingsmateriaal.

Pluspunten Is gemakkelijk via email krijgt je informatie en dat is voordeel van tijd. Verbeterpunten Geen verbetering in dit moment.

Pluspunten Snel makkelijk en overzichtelijk een auto zoeken

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten Overzichtelijke site met de juiste filters. De elektronische bevestigingen zijn fijn en duidelijk Verbeterpunten Na 3 dagen contact opgenomen met Leasetrader omdat ik nog niet was benaderd door de leasemaatschappij. Deze zeiden dat ik zelf contact moest opnemen met de leasemaatschappij....!!!??? Zonder een kenteken kan de leasemaatschappij niet zoeken naar de leaseauto. Leasetrader gaat nu contact zoeken met de Leasemaatschappij. Inmiddels een week verder nog niets vernomen.

Pluspunten Duidelijke en prettige site. Verbeterpunten Meer mogelijkheden om carrosserievorm aan te geven.

x

Pluspunten Eenvoudig online aanvragen doen Verbeterpunten Huidige auto gegevens meesturen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Verbeterpunten controleren of er wel gereageerd word op d reactie,s

Pluspunten Goed luisterend oor Verbeterpunten Geen

Pluspunten Door Leasetrader ben ik vroegtijdig van mijn leasecontract afgekomen. Verbeterpunten Meer privelease aanbod komen

Hendrik Figeeweg 1

2031BJ Haarlem