Snelle en vriendelijke service

Goede kwaliteit en snelle service. Goed geholpen

Niels helpt altijd met heel veel plezier en gaat tot het uiterste om de klant te helpen! Niet alleen de verkoop maar ook het in gebruik nemen en uitleggen. Hij neemt alle tijd voor iedere klant!

Super service

Kundige en behulpzame service

Zeer accuraat, geduldig en professioneel

IPhone Niels heeft heel snel en accuraat, eerlijk en professioneel en persoonlijk onze dochter en ons geholpen met advies en eerder ook met reparatie.

Neemt de tijd voor jou en vriendelijk en goede uitleg blij dat ik je heb ontmoet

Heel gied

Snelle goeie service

Snel geholpen en vriendelijk.

De batterij van mijn IPhone was na 4 jaar aan vervanging toe. Na een telefoontje met Iphoniels kon ik diezelfde middag al terecht. Het vervangen is zonder problemen uitgevoerd. Top service!

Snel, goed en accuraat

Werkt goed en correct volgens afspraak, denkt ook mee in oplossingen

Helemaal prima!

Heel fijn geholpen door Niels. Dankzij zijn ervaring, skills en juiste apparatuur tot de juiste diagnose gekomen en vervolgens tot een goed advies voor vervanging van een oude iPhone.

Super service

Kontakt gehad, langs gekomen, 10 minuten later gemaakt. (Nieuwe batterij).super

Alles weer top geregeld

Na de afspraak die we snel konden inplannen perfect geholpen

Nieuwe IPad gekocht nadat oude niet meer te repareren was. Niels heeft alle gegevens overgezet en dat binnen een dag. Fijn om zo’n bedrijf in de buurt te hebben.

Snelle bezorging

Mooi telefoon hoesje voor iphone 15 van UAG Kon ze alleen vinden voor 15pro maar hier een hele mooie gevonden en besteld. Volgende dag al in huis. Past goed

Hele fijne ervaring, neemt de tijd voor je zet alles gelijk over dat alles werkt leg alles rustig uit. Toppy Een aanrader.

Veel kennis en kunde

Had snel het probleem gevonden en snel gerepareerd

Fijn bedrijf waar ze de tijd en moeite voor je nemen.

Nieuwe telefoon gekocht waarbij ook wordt gezorgd dat data van mijn oude telefoon wordt overgezet. Top geregeld!

Heel goede service en kwaliteit

Ik heb een leren hoesje van minim besteld waar ik zeer tevreden over ben. Goede kwaliteit, ziet er mooi uit. Is wat prijzig, maar daar krijg je ook kwaliteit voor. iPhoniels was zeer vriendelijk en voortvarend in de oplossing toen ik merkte dat ik het verkeerde type hoesje had besteld. De volgende dag had ik al een andere in huis. Zeer goede service!

Zeer goede service

Ik ben snel geholpen met een kapot scherm op mijn iPhone 12 Pro voor een prijs lager dan alle andere aanbieders.

Optijd,correct,denkt mee en neemt de tijd voor jou!

Altijd goed bij Niels!

Altijd vriendelijk en duidelijk

Kapotte telefoon gebracht met onbekende schade. Al snel duidelijk wat het is en wat de kosten zijn, zodat we konden beslissen of we hem nog wilde laten maken.

Zeer goede en betrouwbare service

Door mijn dochter hier terecht gekomen, zij komt hier al jaren. Vorige week mijn nieuwe Iphone bij Niels gekocht.

Top geholpen

Ontzettend fijn geholpen met het kopen van een nieuwe telefoon..

Niels heeft de fijne kneepjes van het vak uitstekend in zijn hand, daarom al jaren zijn vaste klant

Niels is gewoon een vakman. Al Jaren een vaste klant bij hem, heb geen andere reparateur meer nodig want Niels snapt wat die doet en moet doen.

Staat altijd voor je klaar

Al jaren een trouwe klant. Goed geholpen en fijne service

Goeie snelle service

Fijne refurbished iphone gekocht.

het Hout 7

6652 GA Druten

Over iPhoniels

Bij iPhoniels kan je, vanzelfsprekend, terecht voor alles wat met iPhones te maken heeft. Maar los van iPhones kan ik je ook helpen met de reparatie of aankoop van iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. iPhoniels heeft altijd een mooi aanbod aan refurbished iPhones, maar vaak ook refurbished iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. Kijk op de website voor het meest recente aanbod.