Goede service!

Niels biedt fijne en persoonlijke service, waarbij hij goed meedenkt over welke telefoon passend is.

Goede service en snel geholpen

Batterij van mijn iPad was aan vervanging toe. Werd weer goed en snel geholpen!

Mega goede en snelle service!

Ik kon gelijk dezelfde dag terecht na een telefoongesprek voor een nieuwe telefoon. Hele duidelijke uitleg & goede service over wat voor telefoon ik het beste kan kiezen. Tijdens het wachten op het overzetten van m’n telefoon, heb ik hele fijne gesprekken gehad & de tijd ging zo voorbij! Super blij met m’n nieuwe telefoon. Top ervaring! Dankjewel Niels

Super service en meedenkend

Niels geeft je goed advies over de mogelijkheden en een snelle service.

Geweldige goeie en snelle service en een vakman

Aan te bevelen voor anderen

Veel keuze vriendelijk en nette afhandeling.

Uitstekende service

Gewoon weer uitstekende service!

Professioneel en snel geholpen, erg tevreden mee!

Toen de achterkant + camera van mijn Iphone volledig kapot gevallen was, kon ik snel bij Niels terecht. Goede service, erg meedenkend en makkelijk contact via de mail. Helemaal tevreden met het resultaat.

Klantvriendelijk

Toen het hoedje wat ik bestelde niet meer op voorraad was kreeg ik snel mijn geld terug en geheel gratis een ander hoesje, wat een service!

Deskundig

Weet waar hij mee bezig is. Vakman

Vertrouwd, behulpzaam, snel

5 jaar geleden mijn eerste telefoon bij iPhoniels gekocht. Refurbished. Toen goed geholpen en een super telefoon! Nu was het tijd voor een nieuwer model, dus ben ik weer terug gegaan. Ik kon snel terecht, alles wordt voor je over gezet en Niels neemt alle tijd voor je. Ondertussen gaat bijna de hele familie daar naar toe! Super!

Deskundig, no nonsens , afspraak is afspraak

Eerlijke service

Niels neemt de tijd en adviseert eerlijk

Super aankoop

Wederom een uitstekende telefoon op de kop getikt voor een zéér scherpe prijs.

Wederom super snel en goed geholpen. Bedankt!

Snelle service, denken in oplossingen!

Ik zou Niels iedereen aanbevelen.

Heel meedenkend en fijne ervaring!

Ik werd netjes en supergoed geholpen alles werd duidelijk en geduldig uitgelegd Niels is een vakman hij weet waarover hij praat

Het aanraden waard!

Goede service, kwam via vrienden bij Iphoneniels terecht. Duidelijke uitleg, niet opdringerig, behulpzaam en uiterst vriendelijk. Liep na ruim een uur de winkel uit met een nieuw werkende Iphone 17!

gastvrij

Ik ben gastvrij ontvangen en mijns inziens bekwaam en vooral ook sociaal Je kunt er ook op een korte termijn een afspraak regelen

Super klantenservice

Super klantvriendelijk

Super geholpen door Niels met de aankoop van mijn nieuwe Iphone!!

Ik ben super geholpen met de aankoop en inruil van mn nieuwe Iphone. Rustige uitleg bij het ophalen en nam alle tijd. Bedankt!

Altijd waar voor je geld.

IPhoniels is geen “prijsstunter” en je betaald misschien wat meer voor een iPhone. Maar de service, begeleiding en uitleg zijn niet in geld uit te drukken. Niels heeft voor al zijn klanten altijd het geduld en de rust, ook tussen de drukte door, om ze goed te helpen bij vragen of problemen. Ook gaf ons ook nog heel veel handige gebruikerstips mee. Dus als je dit in het gehele “kostenplaatje” meeneemt, dan krijg je eigenlijk meer dan waar je in werkelijkheid voor betaald en dat is ons ook wat waard. iPhoniels is (helaas) uniek in zijn service en omgang met klanten, zo zouden meer bedrijven moeten zijn. Gelukkig voor hem is dit zijn succes. ;-)

hele fijne hulp gekregen

persoonlijk en prettig in omgang

Prima service, uiterst vriendelijk

Niels is allereerst erg vriendelijk, heeft veel kennis van zaken, is behulpzaam en geeft goed advies.

het Hout 7

6652 GA Druten

Over iPhoniels

Bij iPhoniels kan je, vanzelfsprekend, terecht voor alles wat met iPhones te maken heeft. Maar los van iPhones kan ik je ook helpen met de reparatie of aankoop van iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. iPhoniels heeft altijd een mooi aanbod aan refurbished iPhones, maar vaak ook refurbished iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. Kijk op de website voor het meest recente aanbod.