Laden reviews...
268 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat klanten de vriendelijke service en duidelijke uitleg waarderen. Er is veel lof voor vakbekwame medewerkers en betrouwbaarheid. Snelheid en gemak komen vaak naar voren in de ervaringen. De algehele indruk is positief en consistent.
Altijd goede ervaring gehad!!! Ik bestel hier al jaren
8 August 2026
Mimi
Amsterdam
De service kan niet beter Snelle reactie Klant is koning
7 August 2026
Annemarie
Druten
Zeer vriendelijk en super geholpen
6 August 2026
Ronny
Maasbommel
Klantenservice goed goede uitleg vriendelijk
2 August 2026
Hans
Wamel
Bij iPhoniels wordt je altijd netjes en correct geholpen, wat moet je daar nog aan willen veranderen. Ook als er iets niet goed is wordt het netjes opgelost, want dat hoort er ook bij. Dit is meestal al gelijk opgelost voordat er een "discussie" zou kunnen ontstaan in tegenstelling tot andere bedrijven in die sector.
1 August 2026
Eric
Snelle reactie. Zeer vakbekwaam. We komen graag bij Niels als het nodig is
30 July 2026
Mark
Druten
Denkt mee voor nemen van het juiste toestel
Corry
Kapel-Avezaath
Mijn telefoon was kapot, de kosten waren te hoog om hem nog te laten maken. Wij hebben voor een nieuwe Refurbished telefoon kozen en zijn netjes geholpen om de gegevens over te zetten van de oude naar de nieuwe
Faye
In een woord geweldig
Henri
Dreumel
Onwijs goed geholpen naar volle tevredenheid
Gerben
Druten
Snelle en goede service, hij is erg vakbekwaam, ik raad ‘m ook bij iedereen aan. Gewoon een fijne kerel, laagdrempelig en vriendelijk
28 July 2026
Lucia
Beneden leeuwen
Bij Niels klopt het altijd. Hij luistert goed naar de wens en behoefte(s) van de klant en heeft hier een professionele & goede oplossing voor. Ook de service na de aankoop is super , snel en flexibel. Altijd blij met het hele gamma. Groetjes, Willem B te W
28 July 2026
Willem
Wamel
Had een telefoon nodig ZSM, Niels maakte in zijn drukke planning een uitzondering en die dag kon ik hem ophalen. topkwaliteit
26 July 2026
Dion
Oosterhout
Ik ook gelijk terecht en maakt ruimte voor mij vrij en dat was super.
Beveelt niet aan
26 July 2026
Finn
Afferden
Ben prima geholpen tijdens een drukke dag. Ondanks drukte de tijd genomen. Goed advies en vlot alles afgehandeld.
25 July 2026
Klant vriendelijk.
23 July 2026
John
Wamel
We zijn prima geholpen. De ipad is deskund8g overgezet. Het gebruik van de nieuwe versie was nog wat lastig.
17 July 2026
Aart Jan
Druten
Telefoon voor mijn werk als fotograaf zat ik omhoog met vastlopende telefoon. Niels helpt door dik en dun! Snel en betrouwbaar!
15 July 2026
Wouter
Batenburg
tel was aan vervanging toe en nu de 17 ff wennen maar heb er al veel plezier van
15 July 2026
Robbie
Wamel
Mijn zoontje zijn mobiel was kapot en hebben toen bij IPhoneNiels op de site een nieuwe besteld. Donderdag einde van de dag besteld en zaterdag al binnen. Zijn erg tevreden over de kwaliteit van de refurbished IPhone. En de snelle en verzorgde manier van verzenden.
14 July 2026
Daffy
Oss
Prima service met n persoonlijke aanpak
12 July 2026
Anja
Bergharen
Fijn gesprek en goede uitleg.
11 July 2026
Ety
Druten
Iphoniels heeft me goed geholpen. De overstap van Android naar IPhone ging niet vlekkeloos. Ondanks drukte nam Niels uitgebreid de tijd om te helpen met installeren en overzetten van gegevens. De persoonlijke benadering is fijn.
11 July 2026
Mariska
Druten
Bij iPhoniels kan je, vanzelfsprekend, terecht voor alles wat met iPhones te maken heeft.
Maar los van iPhones kan ik je ook helpen met de reparatie of aankoop van iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons.
iPhoniels heeft altijd een mooi aanbod aan refurbished iPhones, maar vaak ook refurbished iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons.
Kijk op de website voor het meest recente aanbod.
het Hout 7
6652 GA Druten