prima uitleg

tijd en aandacht voor mijn aankoop en goed advies

Snel, vriendelijk, professioneel

Zie hierboven

Snel en goed !!!

Bellen en meteen terecht kunnen !!!

Perfect en professioneel geholpen.

Achterkant van mijn IPhone vervangen. Daarbij trof Niels aan dat de batterij bol stond. Goed overleg met mij, uitstekende uitleg en risico’s besproken. Professionele uitleg en reparatie van mijn iPhone.

Super fijn! Goede service.

Super zaak, nette service

Kwam daar binnen snel zaken gedaan, en je word echt heel netjes behandeld door deze man. En de service is ook heel goed! Echte aanrader!

Super goed geadviseerd

Super goed geholpen hele goede en geduldige uitleg, echt een aanrader voor je nieuwe ifhone

Super netjes geholpen

Mijn telefoon opgestuurd naar kpn voor reparatie, terug gekregen van kpn waar uit later blijkt bij Niels dat er verschillende onderdelen uit mijn telefoon gehaald zijn, Niels doedt er alles aan om hem te repareren, gelijk of in een korte tijd, bij kpn niets verder gekomen en €65,00 aan opstuur kosten kwijt

Niels is zeer kundig en klantvriendelijk, advies is op de klant gericht dus prima..

Deskundig, klantvriendelijk, behulpzaam

Zeer goedexervaringen met Niels. Hij behandelt je echt als klant, maakt een praatje en lost tot nu elk probleem op. Verder is hij altijd behulpzaam en heeft een goede (after) service

Snel en betrouwbaar

Kwaliteit en service.

Altijd goed en eerlijk advies met vriendelijke prijzen

Niels is een vakman en geeft altijd eerlijk advies en hanteert nette prijzen voor reparatie en aankoop. Kom al jaren bij Niels en dat blijft zo

Super service altijd

Altijd vriendelijk en zeer behulpzaam

Gewoon goed en snel geholpen

Prettige man lekker kortbij en geen absurde prijzen of onverwachte kosten

Prettige ontvangst en geen moeite is te veel om je te helpen!

Gewoon vertrouwd

Prettig en rustig geholpen Goed geholpen ook als het niet geheel duidelijk is kunnen wij ook na aankoop een beroep op Niels doen

Super vriendelijk en hulpvaardig

Niels denkt met je mee en repareert deskundig .

Heel fijn geholpen

Bij iPhone Niels een hele fijne ervaring gehad hij neemt de tijd om alles uit te leggen, en om goed advies te geven! We komen er zeker terug.

praktisch en duidelijk

zeer vriendelijk en goede uitleg

Vriendelijk, service en goede uitleg

een uitstekende service

goede uitleg en hij neemt er de tijd voor

zeer goed

vriendelijk en zeer ervaren met goed advies

Heeft mij goed geadviseerd en perfect geholpen met het overzetten zetten van het oude naar het nieuwe apparaat

Zeer goed geholpen en geadviseerd

Zeer goed geholpen en meegedacht in de aanschaf en reparatie van een telefoon

Zeer goede service!!

Zeer goede service! Goed advies gegeven en netjes geholpen. Al meerdere telefoons gekocht afgelopen jaren, en zeer tevreden.

het Hout 7

6652 GA Druten

Over iPhoniels

Bij iPhoniels kan je, vanzelfsprekend, terecht voor alles wat met iPhones te maken heeft. Maar los van iPhones kan ik je ook helpen met de reparatie of aankoop van iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. iPhoniels heeft altijd een mooi aanbod aan refurbished iPhones, maar vaak ook refurbished iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. Kijk op de website voor het meest recente aanbod.