Vlot geholpen goede nazorg

De telefoon van mijn dochter startte niet meer op. Dezelfde dag konden we nog terecht. Na reparatie nog keurig te woord gestaan voor aanvullende vragen.

Snel en vriendelijk

De iPhone van mijn zoon was kapot en werd heel snel geholpen en dezelfde dag, sterker nog binnen een paar uur, was ik en op en neer naar Druten geweest en nieuw scherm erop.

Goede informatie en snelle reactie als je een vraag stelt op de app

Goed advies

Zeer vriendelijk en snel geholpen

Ik kom al jaren zakelijk bij Niels, prijzen goed, service uitstekend. Fijne vent. Paul

Duidelijk, eerlijk en gewoon goed!

Top.

Er is geen beter adres als Niels

Super vent Weet wat die doet En de producten zijn beter als origineel

Eerlijk advies en mooi aanbod

Eerlijk advies, mooi aanbod en goede service, Niels denkt graag met je mee en zet alle gegevens voor je over. Goed en snel bereikbaar. Aanrader!

Duidelijke uitleg.

Super fijn geholpen

Goede service, goede uitleg en eerlijke prijzen.

Leuk bezoek gehad. Niels is zeer vriendelijk en behulpzaam. Legt dingen goed uit.

Altijd tijd voor ons

Goed en vakkundige.

Uitstekende service , snelle levering !

Uitstekende service en echt een hele snelle levering , Ben er blij mee !

Enorm goed geholpen met uitstekende service

Mijn iPhone was gevallen. Op de site van iPhoniels staat duidelijk wat de reparatie kosten zijn. iPhone afgegeven en drie uur later weer opgehaald. Naast deze reparatie hebben we ook een nieuwe iPhone gekocht en een wat minder recente ingeruild. Prima voorlichting en prijsstelling alles is gratis omgezet van de oude naar de nieuwe iPhone.

Fijne persoonlijke approach

Conny

Djw topper je bent de beste en helpt me altijd weer uit de brand als me mobiel stuk is blij dat ik al vanaf dag 1 dat je begon zaken met je doe liefs van mij

Aardig

Hele aardige man en helpt goed

prima geholpen

Na mijn aankoop een Iphon11 bleek er een klein mankement te zijn. Dit is gelijk kosteloos verholpen goede service dus.

weer een goede service

Gevraagd aan Niels of mij een tip wilde geven als er een bepaald type IPhone waar ik naar op zoek was in de verkoop kwam. Na een week of drie een berichtje dat er zo een IPhone was binnen gekomen. Inmiddels bezitter van een keurig nette iPhone waar ik naar op zoek was.Wederom een goede fijne service.

Netjes vriendelijk en goed. Staat altijd klaar. Zeker aan te bevelen .

Zeer tevreden en goed geholpen

Ik ben blij met mijn aankoop , alles werkt weer naar behoren .

Zeer goed geholpen

Onze ervaring dat Niels alle tijd nam om ons serieus en goed te helpen goede uitleg en zorgt er voor dat je met een heel goed gevoel weer naar huis gaat voor een volgende keer gaan wij zeer zeker naar hem terug

Super service, snel en goed.

Voor de eerste keer geweest. Vriendelijk geholpen. Telefoon kapot aan het einde van de dag gebracht en was de volgende dag weer netjes gemaakt. Mocht ik ooit weer iets met de telefoon hebben dan kom ik weer terug.

Zeer behulpzaam en vriendelijk

erg goed

snelle service en duidelijk uitleg

Neemt echt de tijd

het Hout 7

6652 GA Druten

Over iPhoniels

Bij iPhoniels kan je, vanzelfsprekend, terecht voor alles wat met iPhones te maken heeft. Maar los van iPhones kan ik je ook helpen met de reparatie of aankoop van iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. iPhoniels heeft altijd een mooi aanbod aan refurbished iPhones, maar vaak ook refurbished iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. Kijk op de website voor het meest recente aanbod.