Kei goed geholpen

Niet zoveel ervaring met mobiels maar door Niels krijg je er schik in Een mooie mobiel gekocht en helemaal stap klaar gemaakt

Als snel

Onwijs blij met Niels z’n kunde!

Door Niels z’n hulp en reparatie heb ik geen nieuwe iPhone hoeven te kopen; geweldig!

Een zeer attente, kundige en correcte verkoper die erg klantvriendelijk is ingesteld.

Mijn ervaringen zijn heel goed. Snel, betrouwbaar en kundig.

Vriendelijk , neemt de tijd en is vakkundig.

Dhr is correct , Dhr zal je niets verkopen als het niet nodig is . Hij maakt wat te maken valt . Wij zij bij dit adres uitgekomen door mond op mond reclame . Alles is ook goed beveiligt en je komt niet zomaar binnen ,als klant ben je alleen binnen buitendeur is afgesloten en de volgende klant staat buiten te wachten .

Fijn contact en vlotte deskundige afhandeling.

Al bij de eerste kennismaking werd er goed geluisterd naar mijn wensen. Daarna werd de opdracht snel opgestart. Een afspraak en deskundige afhandeling volgden kort daarna.

Perfecte service, en de beste kwaliteit.

Goede service, weet waar hij over praat, beste kwaliteit producten. Top zaak!

Goede service geen gezeur

Trouwe klant alleen al door de service.

Altijd top geholpen,al jaren klant met ons bedrijf!!!

Goede en nette service

Goed en snel geleverd

Product precies als omschreven en passend (iphone hoes) en de volgende dag in de brievenbus.

Heel fijn adres!

Ruime openingstijden, snelle service. Super adres voor aanschaf en telefoon reparaties.

De beste

Fijne gemoedelijke sfeer. Niels heeft verstand van zaken, is betrouwbaar, eerlijk en neemt de tijd voor je. Supergoed geholpen.

Super service!! Super vriendelijk!

Super service, veel kennis, snel geholpen.

Snelle reactie en verzending

Niels reageerde snel en duidelijk op m’n vraag.

Altijd neemt hij de tijd voor je en zeer goed

Zeer behulpzaam

Prettige winkel met uitstekende service!

Fijne persoonlijke benadering. Nette prijzen en vooral superservice. Een echte aanrader.

Snel en deskundig geholpen.

Nieuwe batterij, hoesje en pantserscherm. Zo gedaan en ik kan weer een tijdje door met mijn telefoon.

Heel professioneel en makkelijk communicatie

Niels was erg vriendelijk en snel met zijn service. Zeker een aanrader!

goede service

het blijk dat het formaat niet goed was geen probleem kon het meteen retour zenden en krijg ijn geld terug

Voldeed volledig aan mijn verwachtingen

Uitstekende communicatie, goed overleg o.a. rekening met BTW. Pakketje keurig aangekomen, ook nog een korting op de bijkomende artikelen. Doosje gevuld met papier en niet met plastic bubbels als bescherming.

Goede, snelle en duidelijke service

Na eindelijk gevonden te hebben wat ik zocht, deze besteld. Snel daarna al bevestigingen ontvangen van bestelling en verzending.

Snel geholpen

Fijne communicatie en snel geholpen. Super fijn!

Correcte en snelle service

Bij Niels kan je snel terecht met een correcte afhandeling, ging ik weer met een nieuwe telefoon richting huis.

Altijd snelle en goede service

Een fijn adres voor alle reparaties enz. Zeker klantvriendelijk.

het Hout 7

6652 GA Druten

Over iPhoniels

Bij iPhoniels kan je, vanzelfsprekend, terecht voor alles wat met iPhones te maken heeft. Maar los van iPhones kan ik je ook helpen met de reparatie of aankoop van iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. iPhoniels heeft altijd een mooi aanbod aan refurbished iPhones, maar vaak ook refurbished iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. Kijk op de website voor het meest recente aanbod.