Super goed!!

Je wordt heel netjes geholpen en Niels neemt alle tijd voor je en je kunt hem alles vragen en neemt dan ook de tijd om het uit te leggen. Dus al met al SUPER

heel goed

hij staat voor iedereen die op afspraak of zomaar binnen loopt altijd klaar.

prettige benadering en persoonlijk advies

Niels nam de tijd om uitleg te geven en vertelde mij in 'mijn eigen taal' hoe hij de reperatie ging uitvoeren. Prettig contact en snelle service.

Gewoon fijn en goed geholpen

Goed geholpen en een duidelijke uitleg. Als je klaar bent werk gewoon alles. Heel fijn

Perfect geholpen! Snel, vriendelijk en nette prijs.

Gespecialiseerd in reparatie; snel geholpen met reparatie van mijn iPhone 13 Pro. Keurig geholpen. Echt aanrader.

Helemaal Top!

Professioneel, snel en klantvriendelijk.

Snel en goed geleverd

Goed geregeerd op mijn bestelling die ik niet goed had gedaan Prima service

zakenkundig en makkelijk in planning

luisterd naar wens klant, geeft juiste advies . snel en goede service

Prima service en advies

De service is prima, je wordt goed geholpen en altijd goed advies op vragen.

Snelle betrouwbare service verleend door vriendelijke man.

Snel vriendelijk en betrouwbaar.

Aandacht voor de klant met prima service

Niels is een prettig mens die hart heeft voor zijn werk en vooral voor zijn klanten. Hij is zeer deskundig en lost problemen zeer snel op. Prettige prijzen voor wat je nodig hebt en alles onder het genot van een kopje koffie! Blij met jou Niels. Kom al jaren bij je en zal dat blijven doen !

Prima afhandeling met goed advies

Nieuwe IPhone 15 gekocht bij Iphoniels

Zeer goed geholpen. Alles geïnstalleerd en goed advies gekregen over de telefoon en bijbehorende kabel voor m’n Apple car play.

Gewoon helemaal top!

De service is geweldig. Altijd een aantrekkelijk aanbod van nieuwe en gebruikte telefoons met fijne prijzen en dan zet ie ook nog de gegevens naar de nieuwe telefoon over en plakt ook nog zo'n beschermlaag op het scherm. Kopje koffie, altijd een gezellig praatje (ook met Simone) en knuffels van Mees en Moos. En als er iets stuk gaat, maakt ie het ook weer zo goed als nieuw. Zeker een aanrader!

Niels dacht ook dit keer weer goed mee, waardoor ik tevreden en betaalbaar uitkwam. Tussentijdse service is ook altijd prima.

Zeer prettig

Zeer prettig en klantvriendelijk.

Uiterst vriendelijk en deskundig, echt heel goed

Fijn geholpen

Prima geregeld

Goede bereikbaarheid en persoonlijk contact. Zeer deskundig en meedenkend. Als keurig afgerond

SNEL, GOED EN GOEDE SERVICE

iPhone weer snel hersteld met duidelijke uitleg!

Heel goed geholpen

iPhoniels denkt goed met je mee voor de beste oplossing.

Snelle reparatie

Vriendelijke persoon, snelle reparatie en reactie. Prijs redelijk.

Super service.

Iphoniels biedt een uitstekende service met een klantvriendelijke aanpak. Niels toont kennis van zijn vakgebied en geeft helder en nuttig advies. Zowel voor reparaties als voor de aanschaf van smartphones is Iphoniels een aanrader.

Professioneel en erg klantvriendelijk

Erg gord geholpen met helder advies, ook veel verstand van zaken en denkt ook mee in de portemonnee van de klant. Zal er zeker weer naar toe gaan, en aanbevelen (al gedaan) bij fam en vrienden.

Professioneel, vriendelijk en accuraat.

Altijd behulpzaan en eerlijk.

het Hout 7

6652 GA Druten

Over iPhoniels

Bij iPhoniels kan je, vanzelfsprekend, terecht voor alles wat met iPhones te maken heeft. Maar los van iPhones kan ik je ook helpen met de reparatie of aankoop van iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. iPhoniels heeft altijd een mooi aanbod aan refurbished iPhones, maar vaak ook refurbished iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. Kijk op de website voor het meest recente aanbod.