iPhone als nieuw

achterzijde iPhone X kapot

Prima en snel geholpen

Contact gehad via mijn buurman

Snel, goed en vriendelijk geregeld

Was een vriendelijke en fijne ‘ontmoeting’. Snel geregeld in een goede sfeer. Bedankt Niels

Snel en gelijk geholpen!

goede service

snelle service/ reparatie

Goede service!

Altijd bereikbaar en goede uitleg

Goede service !

Ik kon snel langs komen en snel geholpen.

Zoveel klantenservice!!

Al jaren een top phonezaak met snelle en in korte tijd hulp! Geweldig, ga zo door

@

Weer een mooie tweedehands iPhone

Online kun je heel veel tweedehandse iPhones vinden en zo ook bij IPhoniels. Maar als je bij iPhoniels koopt, dan ben je verzekerd van een goed toestel en prima service. Heb bij IPhoniels weer een mooi exemplaar aangeschaft. Ben er helemaal blij mee!

Werd gelijk geholpen en kreeg de info waar nodig

Goeie en snelle service!

Wanneer je er ook komt je staat gauw weer buiten met een gerepareerde of nieuwe telefoon/ tablet of wat dan ook

Top service!

16:00 uur een afspraak en 16:15 loop je weg met een nieuwe telefoon en alles overgezet uit je oude telefoon. Vriendelijk geholpen en zeer goede service,ik zeg top!

Gewoon weer geholpen zo als het hoort.

Niels is altijd even behulpzaam. Weet goed in te schatten wat je wensen en interesses zijn en speelt haar handig op in. Super geholpen bij de keuze van mijn iPhone en Watch.

Goed geholpen

Snel en goed geholpen

Alles volgens afspraak

Lage prijzen. Binnen 1 dag verstuurd waarbij Niels je keurig op de hoogte houdt. Dank voor de gratis screenprotector! Helemaal top!

Neemt alle tijd en helpt uitstekend. Erg tevreden.

Snel en vakkundig

Ik stuur regelmatig klanten door bij een kapot toestel, steeds weer vakkundig en snelle service.

super ze winekel

geweldige ervaring.

recent een nieuwe telefoon gekocht bij iphoniels. ik ben hier via een aanbeveling van een vriend terecht gekomen. vanaf nu haal ik mijn telefonie spullen alleen nog maar bij Iphoniels. Niels heeft erg veel plezier in het werk wat hij doet. hij denkt met je mee en de klant staat voorop. hart voor de zaak, en dat is aan alles te zien.

Top bedrijf

Vlgs afspraak n Ipad gekocht. Wordt keurig geïnstalleerd, in alle rust kon ik erop wachten. Niels geeft goede adviezen en biedt al jaren ( veel vaker telefoon en of ipads gekocht), erg goede service.

Zeer ervaren

Wij als "leken" zijn prettig geholpen

topservice

Snelle en super service

het Hout 7

6652 GA Druten

Over iPhoniels

Bij iPhoniels kan je, vanzelfsprekend, terecht voor alles wat met iPhones te maken heeft. Maar los van iPhones kan ik je ook helpen met de reparatie of aankoop van iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. iPhoniels heeft altijd een mooi aanbod aan refurbished iPhones, maar vaak ook refurbished iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. Kijk op de website voor het meest recente aanbod.