Heel goede service.

Hij helpt direct en goed

Altijd te bereiken als je hem nodig hebt

Ken Niels al langer dan dat hij dit werk deed. Is altijd dezelfde persoon gebleven Je kunt altijd op hem rekenen

Zoals altijd top

Zoals altijd top

Snel, vakbekwaam, klantgericht, klantvriendelijk

Zie boven

Uitstekende service

Toen na de bedenktermijn mijn hoesje begon te verkleuren heb ik mijn geld teruggekregen. De verkoper was erg vriendelijk en reageerde erg snel.

Goede website

Goede site althans ik mis een link naar betaling en moet de factuur uit printen en al de gegevens invullen in mijn bank app. Ik wacht nu op de toetstel.

Een fijne plek om een nieuwe telefoon te kopen

Mijn vriend en ik hebben een paar dagen geleden een telefoon gekocht bij iPhoniels. Niels is een vriendelijke man die je geen dingen aansmeert, maar echt met je meedenkt. Toen we de deur uitstapten, was alles van ons oude toestel overgezet en hadden onze nieuwe telefoons perfect geplaatste screenprotectors. Omdat mijn tweedehands telefoon een batterijconditie van 92% bleek te hebben, heeft hij mij een gratis batterijvervanging gegeven. Kortom: een fijne plek om een nieuwe telefoon aan te schaffen!

goede service

Snelle, goede en vriendelijke service

Meer dan goed !

Na belletje meteen aangegaan voor een iphone. Keurig de tijd genomen en alles geïnstalleerd van de oude op de nieuwe telefoon. Mijn zoon was geslaagd en kreeg ook nog wat leuks bij de aankoop !! Fijne ervaring , goed bedrijf .

Uitstekende service!

Uitstekende en persoonlijke service!

Altijd goede en snelle service

Altijd goede en snelle service, zeer goede kunde bij reparatie, transparant en duidelijk bij verkoop van telefoons e.d.

Goed, betrouwbaar en houd zich aan afspraken en natuurlijk prijsbewust.

Nvt

nieuwe telefoon nodig, op de site gekeken, gebeld en konden meteen komen. Fijn te woord gestaan en snel geholpen met goede service!

Goede geduldige uitleg

Prima en correcte service

Vriendelijke service en flexibel

Ad hoc was mijn telefoon batterij kapot gegaan vlak voor vakantie. In overleg op afspraak snel de batterij vervangen, en een vriendelijk gesprek gehad tijdens het repareren. Tevreden klant.

geweldig

andere telefoon gekocht en zeer netjes geholpen en mooie prijs top

Kei goed

Goede service . Geen lange wachttijd en werkt netjes

Duidelijke afspraken, goede sery

Deskundige hulp bij keuze nieuwe telefoon, in dit geval en gebruikte SE 2022. Alles perfect van oude telefoon overgenomen. Een verborgen gebrek werd binnen een uur verholpen. Top Niels !

Topservice!

Vandaag voor een reparatie naar Druten gereden en geen spijt van. Niels is een zeer prettig persoon in de omgang, vakbekwaam, rustig en ook nieuwsgierig in de ander. De reparatie heb ik met eigen ogen kunnen volgen. Deze is zeer zorgvuldig uitgevoerd met professionele apparatuur. Alles in orde gemaakt en een tevreden klant rijker. Bedankt Niels! Ik zal je zeer zeker aanbevelen bij anderen in mijn omgeving. Groet, Sacha

Fijne service, denkt mee, neemt de tijd

Snelle levering, ik had ook een extra vraag over m’n bestelling en had dezelfde dag nog reactie.

Geweldig ⁹

Ik ben zeer tevreden over Niels.ik ben heel netjes geholpen en een goede uitleg gehad. Ik kom zeker nog een keertje terug. Groetjes Ria.

Zeer goed geholpen!

Naar een slechte ervaring in een andere telefoonzaak ben ik uitstekend geholpen door Niels. Snelle reparatie en voor een schappelijke prijs.

Snelle en correcte afhandeling

Mijn zoon had zijn display defect van de 11 pro max. Afspraak gemaakt en direct gerepareerd. Konden erop wachten. Nieuw hoesje en glasplaat en alles weer perfect in orde. Niet alleen top service ook een gezellig praatje. Dank je wel weer Niels.

het Hout 7

6652 GA Druten

Over iPhoniels

Bij iPhoniels kan je, vanzelfsprekend, terecht voor alles wat met iPhones te maken heeft. Maar los van iPhones kan ik je ook helpen met de reparatie of aankoop van iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. iPhoniels heeft altijd een mooi aanbod aan refurbished iPhones, maar vaak ook refurbished iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. Kijk op de website voor het meest recente aanbod.