Snelle service, duidelijkheid en vriendelijk.

Niels is duidelijk in de kosten, goedkoper dan de concurrentie. Snelle service, binnen 2 dagen is u toestel gerepareerd, in mijn geval binnen 24 uur. En je word vriendelijk behandeld. Iphoniels kan ik iedereen aanraden. Niels alsnog bedankt.

Super klantvriendelijk en behulpzaam

Niels zijn agenda was eigenlijk vol maar omdat de telefoon van miujn zoon helemaal niet meer werkte konden we toch langskomen. Niels nam rustig de tijd, gaf goede uitleg en maakte o.a. al een nieuw account aan. Zeer tevreden en komen zeker terug. Grt

Super service

Wordt snel en netjes geholpen, goed advies over producten.

Goede geholpen snelle terecht. top bedrijf

Goede geholpen snelle terecht. top bedrijf

Geweldige service

Klaar terwijl u wacht

Deskundig en snel!

Iedere keer weer helemaal top en een snelle service.

Superservice!

Ik belde iPhoneniels nadat ik mijn iPhone op de stoep had laten vallen en het scherm in 1000 stukjes was. Op de website zag ik een refurbished 13, deze kon ik een uur later meteen komen bekijken. Uiteindelijk ben ik vertrokken met een hele mooie iPhone 14, en kon ik mijn kapotte iPhone 11 voor een mooie prijs inruilen. Niels heeft ervoor gezorgd dat ik meteen aan de gang kon met mijn nieuwe telefoon, en hij heeft me geholpen om alle bank-apps goed te installeren, heel fijn! Volgende keer zal ik zeker weer naar iPhoneniels gaan!

Goede service, fijne kerel

Mijn ervaring al jaren , gewoon Top Denkt mee ,installeert je complete telefoon waar je bij zit, koffie met en gewoon persoonlijk gesprek. Niels ik vind het Top

Snelle reparatie. Was ook erg blij met de leentelefoon.

Heel deskundig en zeer vriendelijk echt een vakman

Goed op 1 ding na

De oplader doet het niet en zal ik na de kerst voor bellen

goed super

Goed geholpen met nieuwe telefoon.

Goede service. Snel geholpen.

Ik heb het scherm van mijn iPad door Niels laten vervangen. Netjes geholpen. Binnen 1 dag gerepareerd. Prijs marktconform en 3 maanden garantie. Niets op aan te merken.

snel en goed

Goed geholpen.

Niels heeft het scherm van mijn iPad netjes vervangen. Binnen 1 dag en tegen markconform tarief. En 3 maanden garantie op de reparatie. Helemaal tevreden.

Snel en goed geholpen.

Niels heeft het scherm van mijn iPad goed en binnen 1 dag vervangen. Prijs marktconform met 3 maanden garantie.

Geweldige service

Heel behulpzaam en ontzettend goed geholpen.

uitstekende service en zeer klantvriendelijk

Goede uitleg bij de keuze voor de juiste iphone voor mij. Desgevraagd werden de gegevens van mijn oude telefoon overgezet op mijn nieuwe telefoon. Top!

het Hout 7

6652 GA Druten

Over iPhoniels

Bij iPhoniels kan je, vanzelfsprekend, terecht voor alles wat met iPhones te maken heeft. Maar los van iPhones kan ik je ook helpen met de reparatie of aankoop van iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. iPhoniels heeft altijd een mooi aanbod aan refurbished iPhones, maar vaak ook refurbished iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. Kijk op de website voor het meest recente aanbod.