We werden meteen geholpen

Vriendelijk en goede service

Heb bij Niels een iPhone 13 pro aangeschaft en mijn oude 13 voor een zeer nette prijs verkocht aan Niels. Dus de service is top en ga hier zeker terug komen.

Top ervaring

Zoon had Tel laten vallen. Gevolg : scherm defect.. Mail gestuurd voor kosten . Wat overigens vriendelijk en snel gebeurde. Na akkoord reparatie kon er direct het onderdeel besteld worden. Volgende dag de telefoon daar afgeleverd en kon de tel de zelfde dag weer ophalen. Dat was super snel en professional gemaakt!!

Super geholpen

Had scherm van telefoon kapot. Zou complexe reparatie worden. Dus afspraak gemaakt zodat Niels er de tijd voor zou hebben te repareren. Heeft mij zeer netjes geholpen. En de koffie smaakte goed. Duidelijk advies. Ik kwam hier al. En kom hier zeker terug. Zeker voor reparatie. Maar ook voor een toestel kun je bij Niels terecht. Daarnaast heeft hij een duidelijke & heldere website.

Hele fijne ervaring! Ik ben goed geholpen

Hele fijn ervaring. Als je binnen komt is de aandacht op jou gericht en wordt je snel en goed geholpen!

Altijd snel en goed geholpen.

Altijd snel en goed geholpen.

Ik ben erg goed geholpen door iPhoniels ,hij neemt alle tijd om je te helpen bij je keuze en zet alles netjes voor je over op je telefoon

Prima service. Alles geheel volgens afspraak verlopen.

Prima ervaring. Zo nodig ga ik naar iPhoniels.

Heeft ons al 20 keer goed geholpen

Goede ervaring en goed contact!

Vriendelijk persoon goed geholpen in mijn ogen deskundig en denkt ook met je mee! Nog steeds een goede ervaring!

prima service !

vriendelijk, goed en snel!

Probleem met de telefoon is verholpen

Prima geholpen jammer dat het zo ver weg is

Alles was prima in orde

Zeer goed geholpen

Heel erg goed

Snel geholpen en perfect gerepareerd!

Gewoon geweldig!

Onlangs een nieuwe iPhone gekocht , super snelle reactie op mijn vragen . Zeer tevreden en zou je zeker aanbevelen!

Goed, snel en naar tevredenheid geholpen.

Zoals altijd vriendelijk en met een goede persoonlijke service.

Goede service en klantvriendelijk

Nette correcte behandeling.

Vriendelijk

Vriendelijk en fijn dat het in de avond uren kan.

Snel. Efficiënt en denkt mee Vriendelijk en zeker een vakman!!

Super snelle en goede service.

Uiterst vriendelijk en vakbekwaam. Neemt de tijd voor je. We zijn super goed geholpen met uitzoeken van een telefoon welke ter plekke nog helemaal in orde werd gemaakt want de keuze viel uiteraard op eentje die nog niet klaar was. Verder een scherm laten vervangen. Als leek kijk je je ogen uit. Verder super gastvrij en de broertjes Mees en Moos waren de kers op de taart.

Top service!

Top service!

Reparatie

Top Service!!! Dankjie Niels

gewoon heel goed

snel, netjes, afgesproken bedrag.

Bedankt weer voor de goede service!

het Hout 7

6652 GA Druten

Over iPhoniels

Bij iPhoniels kan je, vanzelfsprekend, terecht voor alles wat met iPhones te maken heeft. Maar los van iPhones kan ik je ook helpen met de reparatie of aankoop van iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. iPhoniels heeft altijd een mooi aanbod aan refurbished iPhones, maar vaak ook refurbished iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. Kijk op de website voor het meest recente aanbod.