Geweldig!

prima service, goede prijs/kwaliteit eerlijk en goede garantie

Topservice voor een goede prijs!

Een bedrijf waar je op kunt bouwen!!

Goede behandeling en prima advies.

Prettig mens

Prima geholpen

Service, advies, kennis van zaken, no nonsens

Kom nu al een paar jaar bij Niels. Hij denkt met je mee. Prijzen zijn netjes. Top service, aanrader ! Marjolein Posthumus Wageningen

Staat altijd voor mij klaar.

Goede snelle service.

Wat een super service!

Bij Niels een prachtige IPhone gekocht. Niels weet waar hij over praat, geeft uitstekend advies en heeft me ook nog tips gegeven waar ik echt iets aan heb. Scherpe prijzen en geweldig advies, kortom: top!

Gewoon top

Zeer service gericht

Super goede service!

Al jaren klant bij iPhone Niels, gaat voor 100 % klant tevredenheid! Vriendelijk en legt alles rustig en prima uit, kortom gewoon 5 sterren!

Snelle & goede service

Gebeld omdat de camera van mijn telefoon stuk was gegaan, kon dezelfde dag nog terecht! Binnen een halfuurtje stond ik weer op de stoep met een perfect werkende telefoon & camera. Ontzettend blij mee!

ga zo door

ga zo door

In één woord perfect

Klantvriendelijk, terzake kundig, handig, prijs-kwaliteitverhouding uitstekend. Voor mij nooit meer iemand anders.

alles goed verlopen

snel en goed geholpen

prima en snel geregeld

Prima en snel geregeld.

Fantastische service

Refurbished Iphone 11 gekocht, alles overgezet vanaf de 10. Ziet er top uit en kan weer een tijd verder.

Snelle en goede service

Altijd zeer snel geholpen

Het was een zeer prettige ervaring!

Hij nam de tijd voor ons en legde alles goed uit. Hij doet echt moeite voor je! Aardige man en je merkt dat hij plezier in zijn werk heeft. Echt heel fijn.

Vriendelijk en behulpzaam

Vlotte afhandeling!

Bestelt en de volgende dag lag het pakketje al in mijn brievenbus! Super snelle service. Kan deze webshop zeker aanbevelen!

Een bedrijf waar je terug komt

Zeer technisch goede adviseur en klant vriendelijk

Duidelijk, vriendelijk, begripvol, passende informatie,

Heel prettig en kundig.. Aan te bevelen.

Snel en betrouwbaar

Na valschade van de iPhone 11 Pro Max contact opgenomen met Niels. Kon binnen enkele uren langskomen voor de reparatie en hierop wachten. Top service

Super service

Gebeld met problemen met bellen. Kon s avonds meteen komen. Alleen kon niet alles meteen maken, onderdelen besteld paar dagen later werd alles gemaakt

Een goede service

hij maakt snel je mobiel

Topservice!

Supersnelle service van Niels. Mijn telefoon was gevallen, scherm kapot. Zelfde dag nog nieuwe frontjes besteld, is een Samsung dus niet op voorraad, maar een leentoestel mee gekregen en volgende dag al gerepareerd en ik had weer een zo goed als nieuwe telefoon!

het Hout 7

6652 GA Druten

Over iPhoniels

Bij iPhoniels kan je, vanzelfsprekend, terecht voor alles wat met iPhones te maken heeft. Maar los van iPhones kan ik je ook helpen met de reparatie of aankoop van iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. iPhoniels heeft altijd een mooi aanbod aan refurbished iPhones, maar vaak ook refurbished iPad's, iMac's, MacBook's en Android telefoons. Kijk op de website voor het meest recente aanbod.